Ce cadouri scumpe primește Diana Dumitrescu de la soțul ei, după șase ani de căsnicie: "Toate diamantele pe care mi le-a dat și nu mi-a dat puține"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce cadouri scumpe primește Diana Dumitrescu de la soțul ei, după șase ani de căsnicie. Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, alături de fiul lor, Carol, formează o familie superbă. După șase ani de căsnicie, Diana Dumitrescu este în continuare răsfățată de soțul ei, care îi oferă bijuterii cu diamante sau haine de designer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu, 40 de ani, și-a găsit liniștea alături de soțul ei, Alin Boroi, iar împreună sunt părinții unui băiețel adorabil, pe nume Carol. Actrița a trecut prin multe cumpene, de-a lungul vieții, însă mariajul cu Alin Boroi a ajutat-o să dobândească echilbrul de care avea nevoie, mai ales atunci când a devenit mamă. Cei doi și-au construit un mariaj armonios, iar soțul vedetei o surprinde, din când în când, cu bijuterii cu diamante și alte cadouri scumpe.

dianadiana

Ce cadouri scumpe primește Diana Dumitrescu de la soțul ei, după șase ani de căsnicie

Diana Dumitrescu este fericită să aibă alături un soț care o răsfață și caută să-i facă toate plăcerile. Actrița recunoaște că partenerul îi oferă adesea bijuterii cu diamante. Cu toate acestea, de când a devenit mamă, Diana Dumitrescu este mult mai cumpătat și toate achizițiile sale au de-a face cu nevoile micuțului Carol.

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu după ce s-a tuns și s-a vopsit. Colegii nu o mai recunosc: „Nu mă deranjează, este o schimbare majoră'

Citește și: Anamaria Prodan, declarații acide după ce Corina Caciuc a lipsit de la procesul cu ea: „Reghecampf este însurat și amantele nu fac parte din contractul lui în Arabia Saudită”

Citește și: În ce relații a rămas Rita Mureșan cu fostul soț și ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă. A fost cerută în căsătorie, de mai multe ori: „Sunt o romantică incurabilă! Ofer și primesc… / EXCLUSIV

Citește și: Loredana Groza, în vizită la Iulia Vântur și Salman Khan, în India: „Casa voastră este atât de primitoare. Cum s-au pozat împreună

„Bijuteriile nu prea mi le cumpăr singură, doar dacă este vorba despre gablonțuri, cum le zicem noi, cele de toată ziua. Bijuteriile scumpe îmi place să le primesc și mi le face cadou soțul meu. Îmi cumpăr și eu, dar foarte rar. Mi se pare că o bijuterie exprimă cât de mult te apreciază persoana de lângă tine și mai cred că noi, femeile, nu trebuie să ne cumpărăm diamantele singure!

La pantofi nu am frână, dar în ultimii ani totul s-a concentrat către Carol. Și acum m-am dus să mă uit la încălțămintea de copii. Nu mai ies foarte des, am suficiente, așa că nu mai simt nevoia să cumpăr atât de mult cum simțeam înainte. Prioritizez! Nu pot să zic că sunt cumpătată, dar prioritizez. Spun: „Hai să văd! Îmi trebuie cizmele acestea? Nu! Mai bine cumpăr plastilină, dinozauri, lego.'. Sunt scumpe rău jucăriile acestea!', a declarat Diana Dumitrescu pentru Ego.ro.

Diana Dumitrescu: „Inelul de logodnă, cadoul care m-a surprins cel mai tare”

Diana Dumitrescu apreciază faptul că soțul ei este foarte atent cu ea și se pricepe să-i cumpere bijuterii și haine care sunt exact pe placul ei. Inelul de logodnă este totuși cadoul pe care nu-l va uita niciodată, mai ales că a cerut-o de soție în seara de Ajun de Crăciun.

„Soțul meu are gusturi foarte bune, atât vestimentare, cât și la bijuterii. Toate cadourile pe care mi le-a făcut de-a lungul timpului au fost excepționale, nu am ce să îi reproșez! Chiar știe să facă cadouri. El mă mai întreabă: „Ce vrei cadou?'. Îi spun: „Nimic!'. El știe ce îmi place, mă cunoaște foarte bine și are gusturi bune!

Toate diamantele pe care mi le-a dat și nu mi-a dat puține! (n.r. au surprins-o). Inelul de logodnă a fost cadoul care m-a surprins cel mai tare, m-a cerut în prag de sărbători, în seara de Ajun, pe 24 decembrie. Atunci am primit cadou inelul și cererea! Acesta este un cadou pe care nu o să îl uit niciodată!', a mai adăugat Diana Dumitrescu pentru aceeași publicație.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton