Călin Donca îl acuză de defăimare pe Dorian Popa, fostul lui partener de afaceri: "Singurul om public care a apărut la televizor și s-a plâns. Și-a șters filmulețul de pe YouTube, eu când..."

 Radulescu Ruxandra
.

Călin Donca îl acuză pe Dorian Popa de defăimare. Dorian Popa este acuzat de Călin Donca pentru defăimare, din cauza declarațiilor făcute de vlogger la adresa acestuia. Amintim că, în septembrie 2023, Călin Donca a fost arestat într-un dosar de înșelăciune, constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Călin Donca și Dorian Popa au fost parteneri de afaceri, la un moment dat, când vloggerul a investit în parcul cu panouri fotovoltaice ale presupusului antreprenor. Dorian Popa s-a dezis, rapid, de legătura cu Donca, după ce afaceristul a fost arestat într-un dosar de înșelăciune, constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală. Dorian Popa chiar a declarat că a pierdut el însuși mulți bani din cauza investiției neinspirate în proiectul lui Călin Donca. Eliberat de curând și plasat în arest la domiciliu, după trei luni petrecute în spatele gratiilor, Călin Donca îl acuza pe Dorian Popa de defăimare.

dorian-popa-nevoit-sa-se-deplaseze-in-carje-crop-1675171332dorian-popa-nevoit-sa-se-deplaseze-in-carje-crop-1675171332

Călin Donca îl acuză pe Dorian Popa de defăimare

Călin Donca consideră că Dorian Popa l-a denigrat public, atunci când vloggerul a declarat că ar fi fost, la rândul său, înșelat de acesta.

„Așa cum unii dintre voi știți, am trecut peste o verificare care s-a soldat cu arest. Pentru că sumele pe care noi le rulăm ca și companie sunt sume mari și, bineînțeles, peste anumite sume, și instituțiile care vin să te verifice nu mai sunt cele de zi cu zi, sunt cele care sunt suficient de mari. În sensul oamenilor pe care cred unii că i-am prejudiciat, întrebarea este: „Unde sunt aici acești oameni, că sigur nu sunt pe aici?'. Dacă ar fi fost, ar fi apărut la televizor. Singurul om public care a apărut la televizor și s-a plâns a fost cunoscutul Dorian Popa. Și-a șters filmulețul de pe YouTube, eu când am ieșit să văd detaliile de pe YouTube nu mai erau', a spus Călin Donca pe TikTok.

Citește și: Cine este Orianda Donca, soția lui Călin Donca: „Am locuit într-un apartament în chirie și dormeam pe saltele pe jos…’

Citește și: Cum arată vila de peste un milion de euro a lui Călin Donca. Are 16 camere, salină, saună, piscină interioară, sală de sport și cinematograf

Citește și: Cine este Minola Platon, prima femeie comandant de avion din Iași: „E extraordinar absolut tot ce înseamnă aviaţie. Nu mi-a fost niciodată frică’. A pilotat primul avion la 29 de ani

Citește și: Cum arăta Carmen Harra la începutul carierei. Era o adolescentă frumoasă și purta ținute îndrăznețe

Călin Donca: „Nu există nicio acuzație la adresa mea”

Clin Donca mai spune că Dorian Popa nu este o persoană asumată, susținând că vloggerul ar fi șters de pe internet declarațiile făcute la adresa lui.

Eu în locul lui aș fi lăsat să vedem cu toții și în ziua de astăzi ce a avut de declarat împotriva mea, dar noroc că sunt persoane care au înregistrat, am văzut ce spuneau dragii mei prieteni. Am văzut mai multe persoane, influenceri, care vorbeau despre mine lucruri trăsnite. Dacă aveți filmări în care sunt defăimat v-aș fi foarte recunoscător să-mi dați link unde vreți voi. Din câte am citit eu până la ora aceasta nu există nicio acuzație la adresa mea pentru partea de panouri fotovoltaice și, de asemenea, până la arestarea mea, nu a fost și nu a existat nicio plângere pentru proiectul Crypto', a mai spus el.

Călin Donca: „Proiectul Crypto merge mai departe”

Călin Donca a anunțat că își continuă afacerile și va clarifica situația legată despre proiectul în care Dorian Popa a investit.

„Ba mai mult decât atât, proiectul Crypto merge mai departe, intrăm într-o nouă fază, vom avea vești frumoase la seminarul din martie. Mai departe ce să vă spun, lucrurile merg, lucrăm continuu chiar dacă pare liniște, se lucrează în mod accelerat', a precizat afaceristul din Brașov.

Dorian Popa vrea să-și recupereze banii investiți

Dorian Popa vrea să-și recupereze banii investiți într-unul din parcurile fotovoltaice ale lui Călin Donca, după arestarea preventivă a milionarului brașovean. Vloggerul a postat, la scurt timp după arestarea lui Donca, un clip pe YouTube.

„În momentul în care am relaționat atunci cu montajul panourilor pe casă mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce să vehiculează în presă. Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat și noi un bănuț pe care l-am muncit. Prima mea investiție, am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț, nu mă arunc. M-am limitat la cei 20 de kW exact cât am și pe casă dar pentru că am zis așa „mă dacă am 20 de kw pe casă și am o aplicație în telefon care mi arată cât îmi produc kilowați’, a spus Dorian Popa pe contul său de Youtube.

FOTO: Facebook





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton