Călin Donca, primele declarații după ce a fost eliberat din arest: "Fugim după averi, fugim după lucruri fizice, dar...". Afaceristul, plasat în arest la domiciliu

 Radulescu Ruxandra
.

Călin Donca, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare. Călin Donca, acuzat de constituire de grup organizat în luna septembrie, înșelăciune și operațiuni de manipulare a pieței de capital, a fost plasat în arest la domiciliu. Soția fostului l-a întâmpinat pe acesta la poarta închisorii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 12 decembrie, Călin Donca a aflat că va fi eliberat de după gratii și plasat în arest la domiciliu. Chiar dacă a scăpat de măsura arestului preventiv, milionarul este, în continuare, acuzat de constituirea de grup infracțional organizat, delapidare și evaziune fiscală. Magistrații din Brașov au decis eliberarea acestuia, așa că la ieșirea din închisoare a fost așteptat de soția sa, Orianda. Iată ce spus fostul om de afaceri despre experiența din închisoare și cum a decurs întâlnirea cu soția.

calin-donca-e1695277843583calin-donca-e1695277843583

Călin Donca, primele declarații după ce a fost eliberat din închisoare

Călin Donca a menționat că îi mulțumește soției sale, Orianda, care i-a fost alături în această perioadă dificilă. Chiar dacă nu mai este arestat preventiv, afaceristul a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia nu este una definitivă, iar cercetările vor continua, potrivit deciziei luată de magistrați.

Citește și: Nicoleta Nucă, după ce a fost diagnosticată oficial cu ADHD: „Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște”

Citește și: Andreea și Ionuț, foști concurenți la Mireasa, s-au împăcat la o săptămână de când el confirmase despărțirea: „Iubire infinită”

Citește și: Delia a atras toate privirile cu ținuta ei când a mers la cumpărături în piața Obor. S-a întors acasă cu metroul

Citește și: Soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, își exprimă dezamăgirea, la 67 de ani: „Nimic din ceea ce îmi doream pentru viața mea nu s-a împlinit”

A fost cea mai puternică perioadă de îmbogățire personală. În primul rând, vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma, și copiii și absolut tot. Cel mai greu a fost despărțirea de familie. Știți cum este când sunteți în situații de genul acesta simțiți ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale, copiii fără de care nu puteam să stau, să dorm seara, soția cu care sunt de 15 ani în relație', a spus Călin Donca, într-un videoclip postat pe Instagram.

Călin Donca a dus dorul familiei cât timp s-a aflat după gratii

Călin Donca mărturisește că cel mai greu i-a fost să se afle departe de copii și de soție. Acesta susține că experiența l-a ajutat să conștientizeze că nu lucrurile materiale sunt cele care contează cu adevărat, ci mai presus de orice este familia.

„N-am stat niciodată despărțit de ei, alea-s lucrurile care contează. Din păcate, în toată alergătură noastră, fugind după averi, fugim după lucruri fizice, căutăm bucurii în lucruri tot mai scumpe, când, de fapt, adevărata mare bucurie este la noi acasă', a mai spus milionarul.

Mesajul transmis de Călin Donca din închisoare pentru soția lui, Orianda

Într-un clip video postat recent pe pagina de Instagram, Călin Donca vorbește despre soția lui și a subliniat importanța sprijinului și susținerii din partea Doriandei. Călin Donca a ținut să-și exprime recunoștința pe care o are pentru soția sa, care se află acasă cu cei cinci copii.

„Dacă eu azi pic la zero, cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva. Nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea chiar dacă arată mai bine decât mine a fost cel mai bun vânzător din compania mea înainte să ne căsătorim. Acum poate spuneți că am luat-o pe interes.

Însă, am zis că lângă mine trebuie să fie un om pe care să mă bazez. Iar eu mi-am întâlnit soția la un semeninar de genul acesta, nu în club. Că unii în club le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care s-a dezvoltat și am considerat că poate să-mi fie sprijin’, a transmis Călin Donca.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton