Călin Donca dezminte că Dorian Popa ar fi investit în afacerea sa cu panouri fotovoltaice: "El niciodată nu a virat bani către mine, nu-mi cunoaște contul, în primul rând, ca să-mi vireze bani"

 Oana Pantazi
.

Călin Donca dezminte că Dorian Popa ar fi investit în afacerea sa cu panouri fotovoltaice. Prietenia dintre Călin Donca și Dorian Popa a luat sfârșit odată cu scandalul panourilor fotovoltaice. Iată ce a declarat recent afaceristuldespre relația cu artistul, care, spune el, nu ar fi investit bani în afacere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Controversa dintre Călin Donca și Dorian Popa a ținut multă vreme prima pagină, după ce artistul l-a acuzat pe milionar că l-a țepuit în privința panourilor solare. Iată ce a spus omul de afaceri în podcastul Anamariei Prodan despre scandalul în care este implicat cu artistul!

calin-donca-1calin-donca-1

Călin Donca dezminte că Dorian Popa ar fi investit în afacerea sa cu panouri fotovoltaice

Înainte de arestarea lui Călin Donca, Dorian Popa a spus că a investit și i-a promovat afacerea cu panouri fotovoltaice. Într-un videoclip publicat pe canalul său de YouTube, influencerul susținea că e posibil să fi fost „părtaș la o escrocherie’, după ce a investit 24.000 de euro într-unul dintre parcurile fotovoltaice ale milionarului. Eliberat din închisoare, Călin Donca l-a acuzat pe fostul său partener de afaceri de defăimare, în contextul în care nu axistă acuzații din partea altor investitori.

Citește și: Plasat în arest la domiciliu, Călin Donca locuiește acum într-un apartament cu soția și cei cinci copii: „Avem două saltele, să încăpem șapte persoane'. De ce nu mai stă în vila de lux

Citește și: Călin Donca, primele declarații după ce a fost eliberat din arest: „Fugim după averi, fugim după lucruri fizice, dar…'. Afaceristul, plasat în arest la domiciliu

Recent, Călin Donca a insistat asupra faptului că Dorian Popa nu ar fi investit în afacerea sa, artistul doar promovând produsele respective.

„Prima dată am avut o relație profesională. El mă contactase pentru panouri fotovoltaice. Ulterior, eu i-am zis despre proiectul nostru. Bineînțeles că mi-a făcut o promovare pentru panourile fotovoltaice, bineînțeles că i-am plătit pentru această promovare pe care el a dat-o jos de pe canalul său. Nu înțeleg cum a putut face acest lucru legal. Dar vom vedea în instanță acest lucru.

Eu am plătit pentru acel lucru. Faci promovare, păi lași acolo, sau dă-mi banii înapoi, ți-am plătit bani pentru serviciul plătit. Nu am plătit bani mulți, undeva la 5000 de euro. Cred că am arătat-o și public, nu mă ascund. Eu sunt curios cât a investit el în parcurile despre care zicea că a investit. Vorbea de 15.000, 30.000 de euro, dar vom vedea cât a investit. El niciodată nu a virat bani către mine, nu-mi cunoaște contul, în primul rând, ca să-mi vireze bani', a povestit afaceristul în podcastul Anamariei Prodan.

Călin Donca: „El s-a autointitulat investitor”

În continuare, omul de afaceri a susținut că Dorian Popa nu a investit niciun ban în afacerea cu panouri fotovoltaice. Acesta spune că pentru serviciile de promovare i-a dat bani artistului, urmând să-i dea și o cotă din parc. Ulterior, artistul a făcut un grup pe WhatsApp împreună cu investitorii păgubiți.

„Ca să recapitulez… eu am plătit la Dorian Popa pentru promovarea produselor mele. El s-a autointitulat investitor. Asta pentru că pe o parte din servicii i-am plătit bani, iar pe o parte i-am zis că îi dau o cotă din parc și cuantificăm cu bani. El a zis bine și că vrea. Așa a ajuns el investitor. Nu a dat niciun leu. Dar el a zis „haideți fraților', că a facut un grup pentru asta. El și-a arogat un rol de apărător, de om care recuperează banii, cu acel grup de păgubiți, deși nu am avut nicio acuzație pe tema asta', spune Călin Donca, în podcastul Anamariei Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton