Călin Geambașu, detalii neștiute din culisele Școlii Vedetelor: "Câștigurile erau imense. Prietenia cu foștii colegi a continuat câțiva ani, după absolvire, iar apoi..."

 Dumba Gabriela
.

Călin Geambașu a cunoscut celebritatea în anii ’90, când a fost una dintre vedetele show-ului Școala Vedetelor, înființat de Titus Munteanu. Călin Geambașu era coleg de scenă cu Nadine, Călin Goia sau Dana Mladin și a oferit acum câteva detalii din culisele Școlii Vedetelor, o rampă extraordinară de lansare a multor tineri. Călin Geambașu spune că erau imense câștigurile de pe vremea Școala Vedetelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Călin Geambașu atribuie notorietatea sa show-ului 'Școala Vedetelor'. Își amintește cu drag de acei ani, în care emisiunea de succes, de la TVR, era vizionată, deopotrivă, de copii, părinți și bunici. Câștigurile erau și ele fabuloase, mai ales în ochii unor puști care atunci dădeau piept cu lumea.

4456-14456-1

Ce spune Călin Geambașu despre banii câștigați pe vremea Școala Vedetelor

Călin Geambașu îi este profund recunoscător lui Titus Munteanu, cel care a pus bazele show-ului Școala Vedetelor. Artistul care a împlinit recent 47 de ani dezvăluie că primea foarte mulți bani la vremea aceea, când era doar un puști.

Emisiunile nu erau plătite fabulos, în limitele TVR, din acea vreme, însă datorită emisiunilor realizate, eram chemați să susținem concerte, în toată țara, iar acolo câștigurile materiale erau imense (turnee naționale, sponsori mari și foarte implicați, echipe mari de organizare, etc).

Pentru niște puști care de-abia ajunseserăm la vârsta majoratului era pur și simplu un vis, doar că era real – recitaluri la Festivalul Mamaia și Cerbul de Aur, câteva albume lansate, discuri de aur, concerte în Sala Polivalentă din București și prin toate sălile mari din România, concerte în aer liber, premii naționale și internaționale…. Toate au fost posibile doar datorită lui Titus Munteanu, cel căruia nu vom avea suficiente cuvinte de mulțumire, cât vom trăi„, a dezvăluit Călin Geambașu pentru playtech.ro.

Citește și: Paula Seling, impresionată de sfaturile pe care Dorian Popa i le-a oferit fiicei sale, Elena: „I-a explicat cât de specială este…'

Citește și: Dovada că Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, s-au mutat împreună. Au fost fotografiați de paparazzi în timp ce erau la cumpărături

Citește și: Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Drama prin care a trecut alături de soția sa

În ce relații a rămas Călin Geambașu cu foștii colegi de la Școala Vedetelor

Călin Geambașu a vorbit și despre relația cu foștii colegi de la Școala Vedetelor. Ultima dată s-au reunit în 2013, când Titus Munteanu mai era în viață și s-au mai văzut, însă nu în formație completă, în 2016.

Ce frumos că amintești despre perioada fundamentală din viața mea, perioadă datorită căreia drumul meu artistic a pornit complet pe neașteptate și a căpătat sens pentru întreaga viață. Creatorul acelei idei cu valoare de destin a fost și va rămâne mereu eternul realizator TV Titus Munteanu.

Prietenia cu foștii colegi din Școala Vedetelor a continuat câțiva ani, după absolvire, iar apoi fiecare s-a lăsat purtat de firul vieții. Am apucat să mai facem o ultimă reuniune, în 2013, cât timp domnul Titus mai era în viață și am realizat un material de presă și coperta unei publicații din acel moment.

Apoi, ne-am mai adunat care de pe unde a putut și am luat masa la un restaurant, în 2016. Bucuria revederii mereu este una autentică și ne leagă foarte multe amintiri despre o perioadă când ceea ce făceam noi părea ceva rupt dintr-un film SF, la mijlocul anilor 90, când într-o Românie preponderent gri, Titus Munteanu a gândit și creat…în culori„, a mai spus Călin Geambașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton