Călin Geambașu, declarație șocantă despre moartea Mălinei Olinescu: "Nu s-a sinucis!"

 Dumitrache Laura
.

Călin Geambașu și Mălina Olinescu erau foarte apropiați, iar pe scenă făceau un duo de senzație. Mălina Olinescu s-a stins din viață în urmă cu zece ani. Spre surprinderea multora, Călin Geambașu a făcut declarații șocante despre moartea regretatei artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Petre Geambașu face acuzații grave la adresa mamei Mălinei Olinescu. Călin susține că artista nu s-ar fi sinucis, motiv pentru care îi cere Doinei Spătaru să publice documentul de deces al fiicei sale pentru a demonstra cauza morții. Mălina Olinescu s-a stins din viață pe 12 decembrie 2011. În țară întreagă crede că este vorba despre o sinucidere, iar artista s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia, după ce s-ar fi despărțit de iubit.

Malina OlinescuMalina Olinescu

Prietenul cel mai bun al Mălinei Olinescu susține că artista nu s-ar fi sinucis, cerându-i mamei sale să arate public documentul de deces al acesteia pentru a clarifica toate zvonurile legate de moartea Mălinei.

Citește și: Opt ani de când s-a sinucis Mălina Olinescu.De ce a făcut artista gestul fatal

Citește și: Călin Geambașu, dezvăluiri la 9 ani de la moartea Mălinei Olinescu:”Venise un porumbel alb…”

Citește și: Ce se întâmplă între Bianca Drăguanu și Victor Slav, înainte de Crăciun:„Fac cumva să-mi iau copilul'

Citește și: Sora Denisei Răducu pierde banii din drepturile de autor.De ce s-a luat această decizie

Călin Geambașu: „A fost un accident”

Călin Geambașu avea o relație strânsă cu Mălina Olinescu. Cei doi făceau un duo perfect pe scenă, iar moartea artistei l-a îndurerat pe fiul lui Petre Geambașu, La 10 ani de la moartea cântăreței, Călin a făcut declarații șocante. Artistul a declarat că Mălina nu s-a sinucis. Potrivit acestuia, ar fi fost vorba despre un accident, din cauza pastilelor de somn.

„În acel act pe care Doina îl are acasă stă tot adevărul, Mălina nu s-a sinucis, deși inițial asta a fost părerea tuturor. A fost un accident, o confuzie din cauza pastilelor de somn!', a declarat Călin Geambașu pentru Impact.ro.

Călin Geambașu, afirmații grave la adresa mamei Mălinei Olinescu

Celebrul artist susține că Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu nu s-ar fi comportat precum o mamă pentru artistă, iar artista nu ar fi avut o relație apropiată cu aceasta. Călin a mărturisit că aceeași suferință a avut-o și el, având în vedere că tatăl său, Petre Geambașu era mai mult plecat prin turnee.  „Doina și tatăl meu erau mai mult plecați prin turnee, ea mai dădea pe acasă când și când.', a mai spus artistul.

De asemenea, Călin îi cere Doinei Spătaru să facă public raportul INML, după moarta Mălinei, pentru a se afla cauza morții acesteia. „De ce Doina, mama ei, nu face public raportul INML, finalizat la câteva luni după deces? Așa ar îndepărta dubiile ce planează asupra momentului (2 pastile de somn + echivalentul a 2 beri au produs efectul hipnotic care a condus la confundarea patului cu balconul – scrie negru pe alb în act). Mălina nu s-a sinucis„, a mai declarat artistul, pentru sursa citata mai sus.

Călin Geambașu susține că a văzut raportul INML în cazul Mălinei Olinescu

Artistul susține că a văzut actul de la INML în cazul Mălinei Olinescu și îi cere Doinei Spătaru să publice documentul. Mai mult, artistul susține că mama artistei ar fi de acord ca lumea să știe că Mălina s-ar fi sinucis.

„În realitate, pe Doina nu o interesează amintirea corectă a Mălinei. Eu am văzut acel act de la INML. Ca părinte, ca mamă, aș fi arătat acel act. Dar ea a lăsat să planeze ideea că Mălina ar fi o sinucigașă, așa cum toți inițial ne-am speriat în șocul momentului. Are răspunsul de la INML și refuză să-l arate. I-am cerut și public, m-au certat și părinții mei, de parcă adevărul ar fi un lucru rău', a declarat Călin Geambașu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton