Călin Geambașu, scandal uriaș cu Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: "Nu înțeleg de ce nu o omagiază"

 Dumitrache Laura
.

Călin Geambașu a fost foarte apropiat de regretata cântăreață Mălina Olinescu. La aproape 11 ani de la moartea sa, Călin și Doina Spătaru, mama artistei, se luptă în declarații acide. Artistul se declară șocat de moartea prietenei sale, mărturisind că această tragedie l-a marcat profund. Mălina Olinescu ar fi împlinit pe 29 ianuarie 48 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mălina Olinescu s-a stins din viață pe 12 decembrie 2011. Artista a fost găsită fără suflare pe asfaltul din fața blocului în care locuia, semn că aceasta s-a sinucis. În cei aproape 11 ani de la moartea artistei, Călin Geambașu a refuzat această ipotează, mărturisind că Mălina nu ar fi fost în stare de așa ceva.

Malina OlinescuMalina Olinescu

Mălina Olinescu ar fi împlinit pe 29 ianuarie 48 de ani. Călin Geambașu avea o relație de prietenie strânsă cu Mălina, iar pe scenă făceau o echipă perfectă. Cu toate astea, nimeni nu-și poate explica ce s-a întâmplat cu artista și de ce a decis să-și pună capăt zilelelor. Artistul o pune la zid pe mama regretatei artiste pentru lipsa de a-i aduce câte un omagiu.

Citește și: Ce spune Călin Geambașu despre ancheta demarată de judecători, împotriva lui și a fostei soții.Cei doi sunt bănuiți de corupere sexuală a minorilor

Citește și: Conflict deschis între Călin Geambașu și mama copilului său:”Au fost şi agresiuni din partea lui!”

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, fotografiați în timp ce se sărută.Dovada că formează un cuplu

Citește și: Cine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa.Provine dintr-o familie cu 5 copii

Călin Geambașu:”Nu înțeleg de ce mama ei nu îi onorează amintirea”

Călin Geambașu nu o poate uita pe colega și prietena lui, Mălina Olinescu. Cei doi aveau o relație strânsă de prietenie, iar pe scenă formau o echipă minunată. La 11 ani de la moartea artistei, Călin o acuză pe Doina Spătaru, mama Mălinei, pentru lipsa sa de a-i aduce câte un omagiu fiicei sale. Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, fostul coleg de scenă al Malinei a declarat că, dacă el ar fi făcut parte din familia ei, s-ar fi luptat pentru amintirea ei.

'Mălina nu vinde nimic, Mălina nu are o imagine. Ei îi trebuie prețuită amintirea corectă și felul ei minunat de a fi din fragedă tinerețe. Să fie laureată la toate festivalurile posibile, concertele internaționale, în turnee naționale. E vorba de amintirea Mălinei, nu de imaginea Mălinei.Vorbim de fiica ei care a fost și este un înger de fată. Un om care nu a făcut decât să ajute în orice anturaj se află, nu avea intrigi, nimic. Nu înțeleg de ce mama ei nu îi onorează aminterea. Eu, dacă aș fi fost părintele ei, nu mai conta propria persoană, aș fi vorbit numai de ea, fără să inventez, Mălina nu avea nevoie de nicio hiperbolizare„, a spus Calin, potrivit fanatik.ro.

Cum a reacționat Doina Spătaru la acuzațiile lui Călin Geambașu

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu s-a arătat extrem de afectată de cuvintele spuse de Călin Geambașu. Artista susține că, în calitate de mamă, a făcut tot ce a putut pentru fiica sa, mai ales în perioada în care aceasta s-a luptat cu depresia. Doina Spătaru s-a declarat revoltată și indignată de acuzațiile artistului. Doina Spătaru mai are o fiică, pe Codruța.

Îmi pare rău, îl compătimesc! Am luat niște pastile pentru că tremur toată, nu vorbesc punctual pentru că nu sunt în stare. Faptul că eu nu am fost de lângă Mălina când lua pastile și când s-a sfârșit cum s-a sfârșit este un neadevăr de la început până la sfârșit. Eu am fost mereu cu ea la medic, la preot, am vorbit cu ea, am fost peste tot. Nu are sens să înșirui tot ce am făcut ca mamă. Nu am fost absentă niciodată din viața fiicelor mele, decât fizic atunci când eram plecată în turnee.', a fost și replica dată de Doina Spătaru la Prima TV.

Călin Geambașu, despre relația pe care o avea cu Mălina Olinescu

Călin Geambasu a fost extrem de afectat de moartea Mălinei. Acesta spune că nimic nu avea să prevestească tragedia din 2011. Dispariția artistei a fost un act de confuzie, mai ales că în acea perioadă ea suferea de depresie, boala pentru care urma un tratament specific. Cântărețul a recunoscut că a iubit-o mult pe Mălina, dar ca pe o soră, pentru că se înțeegeau foarte bine.

Ea era diagnosticată cu depresie, i s-a dat o prescripție, acele pastile însă, eu vorbesc din raportul de la INML, s-a dispus anchetă, au putut conduce la acea hipnoză prin care să confunde patul cu balconul. O țară întreagă a fost răvășită. Aveam o relație frate-soră. Eram după un eveniment și îmi aduc aminte că ea cântase până la ora trei dimineața, după care, când veneam spre acasă, eram pe autostradă la Pitești, ea dormea, m-am uitat la ea și am simțit o iubire imensă. Mă uitam cu un drag la ea de îmi venea să o îmbrățișez, dar îmi dădeam seama că îi deranjam somnul', a mai spus Geambașu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton