Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și-a pus cercel în nas și a renunțat la viața în mănăstire: "Nu înceta niciodată să visezi"

 Radulescu Ruxandra
.

Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și-a pus cercel în nas și a renunțat la viața în mănăstire. Cristina Scuccia este călugărița care a uimit publicul de la Vocea Italiei, în 2014, cu vocea ei superbă, astfel că a devenit câștigătoarea show-ului de talente. Măicuța Cristina Scuccia a decis să lase în urmă viața monahală și să se îndrepte către o carieră muzicală. Ea a trecut printr-o transformare radicală, și-a pus cercel în nas și a lansat un single care face furori. Iată cum a reacționat publicul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și-a pus cercel în nas și a renunțat la viața în mănăstire. Cristina Scuccia, călugărița care a câștigat Vocea Italiei în 2014, a renunțat la viața monahală, după ce a realizat că adevărata ei vocație este de fapt, muzica. După ce în 2014 a câștigat Vocea Italiei, Cristina Scuccia a renunțat la călugărie și s-a mutat în Spania. Acolo a lucrat ca ospătăriță, dar nu a renunțat niciodată la visul ei de a avea o carieră muzicală.

The Voice of ItalyThe Voice of Italy

Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și-a pus cercel în nas și a renunțat la viața în mănăstire

Cristina Scuccia, cunoscută anterior ca Sora Christina, a revenit recent în muzică cu o noua piesă „Happiness is a direction', dar și un nou look. După ce a renunțat la viața în mănăstire cântăreața a decis să se dedice complet carierei muzicale, profitând de notorietatea sa pentru a se impune în lumea divertismentului.

Fosta soră Cristina a evoluat la Verissimo, un show italian de divertisment, unde a prezentat noua ei piesă și a povestit emoțiile asociate cu revenirea ei pe scenă.

Am vrut să revin la muzică și pe scenă. M-am gândit: nu trebuie să încetezi niciodată să visezi', a măsrturisit aceasta.

Ea a mărturisit că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a lua această decizia de a renunța la călugărie.

„Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine (…), Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu', a mai declarat Cristina, potrivit Adevarul.ro.

Călugărița, devenită star pop, despre cea mai recentă piesă

Vorbind despre cântecul ei, fosta călugăriță, Cristina Scucci, a explicat cum versurile o reprezintă deoarece se caută mereu pe ea însăși și nu este niciodată mulțumită:

„Ma reprezintă pentru că nu sunt niciodată pe deplin fericită. Nu sunt niciodată mulțumită, întotdeuna încerc să mă regăsesc.” a adăugat Cristina Scuccia.

Noul single al Cristinei Scuccia „Happiness is a direction', e compus cu sunete moderne și influențe pop, fiind menit pentru ascultătorii de radio . Piesa vorbește despre alegerea dificilă pe care a făcut-o Cristina, care a decis să-și urmeze pasiunea și vocația pentru muzică.

A fost o experiență unică! Mulțumirile mele nu vor fi niciodată suficiente pentru a exprima recunoștința pe care o am față de toți oamenii care lucrează pentru mine', a scris Cristina Scuccia pe Instagram.

Cum a reacționat publicul la transformarea prin care a trecut călugărița

Ești minunată! Ritm frumos, versuri frumoase și o voce senzațională!', Îmi place! Un cântec cu multă forță! Felicitări!', Chiar ești talentată! Nu te lăsa de cântat!', Sperăm să vii cu un album! Felicitări!', O voce grozavă!', Bravo, Cristina! Respect pentru alegerea ta! Ești foarte talentată!', Este fericită făcând ceea ce iubește', sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Cristinei, scrie ProTV.

FOTO: Hepta Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton