"Ziceau că m-a lăsat că-s mai bătrână, m-au călcat în picioare. Diferența de 23 de ani nu a fost niciodată o problemă pentru noi”. Calvarul prin care a trecut Lia Bugnar după despărțirea de Anghel Damian

 Radulescu Ruxandra
.

Lia Bugnar și regizorul Anghel Damian s-au despărțit anul trecut, după o poveste de dragoste ce a durat nouă ani. Invitată în cadrul podcastului „E vremea mea”, Lia Bugnar a recunoscut că sfârșitul relației cu Anghel Damian a afectat-o foarte mult. Suferința pe care a simțit-o a fost accentuată și de cei care spunea că motivul pentru care regizorul s-ar fi despărțit de ea ar fi fost diferența de vârstă dintre ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar, 54 de ani, și Anghel Damian, 32 de ani, au format un cuplu vreme de nouă ani de zile. Mare a fost surpriza atunci când cei doi au confirmat despărțirea, anul trecut, iar Anghel a început o relație cu Theo Rose, care este, acum a adus pe lume un copil. La mai mult de un an de când Lia Bugnar și Anghel au pus punct poveștii lor de dragoste, actrița și-a deschis sufletul despre suferința pe care a simțit-o, atunci când regizorul a părăsit-o. Unul dintre cele mai dificile aspecte a fost faptul că mulți comentau faptul că motivul despărțirii a fost diferența de vârstă de 23 de ani dintre ei.

lia-bugnar-si-anghel-damian-lia-bugnar-si-anghel-damian-

Calvarul prin care a trecut Lia Bugnar după despărțirea de Anghel Damian

Lia Bugnar a recunoscut că momentul despărțirii de Anghel Damian a fost unul foarte dureros. Dincolo de faptul că un moment atât de intim se desfășura în văzul publicului, fiind extrem de mediatizat, Lia dezvăluie și un alt aspect care a făcut perioada de vindecare și mai grea. Lia Bugnar a fost șocată de comentariile și judecățile din mediul online și care s-a grăbit să o catalogheze drept „prea bătrână' pentru Anghel Damian.

Citește și: Cum se înțeleg Lia Bugnar și Anghel Damian, după despărțire: „Te simți în siguranță când știi că…' / Cei doi lucrează împreună la serialul Clanul

Citește și: Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți: „S-a mai născut un copil pe lumea aceasta. El încă are…’

Citește și: Aris Eram și Laura Giurcanu au fost la Barcelona împreună. Cum au fost surprinși pe aeroport cei doi concurenți de la America Express

Citește și: Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mamă, după împăcarea cu Gabi Bădălău: „Sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat…”

Prezentă în podcastul „ E vremea mea', cunoscuta regizoare a rupt tăcerea despre motivele despărțirii de Anghel Damian, dar și despre calvarul prin care a trebuit să treacă în acele momente.

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta.

Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. Ziceau că m-a lăsat că-s mai bătrână!

Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni : ce faci Lia, eu ziceam direct: sunt praf! Atunci m-au călcat în picioare efectiv!', a mai spus scenarista, în podcastul „E vremea mea„.

Lia Bugnar despre Anghel Damian: „Cred că e un dezavantaj acum pentru că…”

Lia Bugnar a trecut peste despărțirea de Anghel Damian, iar cei doi au reușit să păstreze o relație frumoasă și civilizată de prietenie, dar și profesională. Lia Bugnar menționează că Anghel Damiana avut dintotdeauna o capacitate de comunicare și înțelegere cu mult peste nivelul celor de vârsta lui.

„Nu a avut nicio legătură cu vârsta și știu lucrurile astea pentru că știu ce am trăit și chiar el a explicat în felul ăsta, nu avea legătură! Dimpotrivă, cred că e un dezavantaj acum, pentru că ștacheta lui de înțelegere, de comunicare, e una destul de sus și nu-i ușor după aceea. Dar ne-am descurcat fiecare cum am putut, am ieșit zdraveni amândoi din chestia asta. Nici nu știu dacă vreodată ne-am înțeles mai bine decât în acest moment! , a adăugat Lia Bugnar.

FOTO: Instagram facebook Yt

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton