Camelia Mitoșeru, dezvăluiri tulburătoare, la doi ani de la operația pe creier: "Am intrat la ora 3 în sală și am ieșit la ora 11 noaptea"

 Oana Pantazi
.

În urmă cu doi ani, Camelia Mitoșeru a suferit o operație pe creier extrem de complicată. Actrița avea un meningiom cerebral de mai mulți ani, însă simptomele și-au făcut apariția cu puțin timp înainte de operație. Iată ce a dezvăluit Camelia Mitoșeru recent!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu doi ani în urmă, Mihai Mitoșeru făcea apel disperat la TV fiindcă avea nevoie de sânge pentru mama lui – internată în spital, Camelia Mitoșeru urma să facă o operație pe creier, din cauza unui meningiom cerebral a cărui dezvoltare o incapacitase în ultima perioadă. Iată ce a dezvăluit actrița!

camelia-mitoseru-2camelia-mitoseru-2

Camelia Mitoșeru, dezvăluiri tulburătoare, la doi ani de la operația pe creier

Au trecut deja doi ani de când Camelia Mitoșeru a suferit o operație extrem de complicată pe creier. Simpatica actriță, care făcea deliciul telespectatorilor în emisiunile de divertisment, a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce meningiomul pe care îl avea, dar despre care nu avea habar, începuse să-i creeze probleme. Inițial, a pus amețelile pe seama tensiunii, însă verdictul medicilor avea să fie unul nemilos.

Citește și: Camelia Mitoșeru a fost dată jos din taxi. Șoferul s-a enervat la culme

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru, adevărul despre tânăra care i-ar fi luat locul lui Noemi: „Fiul meu…'

Citește și: Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Ce îi reproșează cuscra lui Reghe: „Vă invit cu toată dragostea…”

Citește și: Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită.Cum a reacționat Shakira

„Să știi că eu nici n-am știut că sunt bolnavă, m-am dus la un control de rutină și m-au găsit că eram bolnavă de 3 ani. Aveam un meningiom care crescuse pe tot creierul. Îl aveam deja, dar nu avusesem niciodată simptome în afară de niște amețeli ușoare, credeam că e de la tensiune. Norocul meu a fost cu profesorul Ciurea. Era înainte de Crăciun și mi-a zis că trebuie să mă opereze, dar să mai amânăm că este perioada sărbătorilor și m-a programat pe 3 ianuarie.

M-am dus la operație, veselă, am coborât la sala unde mai erau câteva persoane. Mai rămăsesem doar eu la un moment dat și a venit alt medic să-mi spună că nu mă operează azi. Am urcat în salon unde mă aștepta profesorul Ciurea care nu știa cum să-mi spună că nu are sânge pentru o eventuală transfuzie, dacă ceva nu ar fi mers bine. Atunci, Mihai a sunat-o pe Oana Roman și au anunțat la tv că am nevoie de sânge. În 24 de ore s-a strâns peste cantitatea care trebuia. Așa a aflat lumea de operația mea”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru FANATIK.

Operația de meningiom a durat 11 ore

Extrem de veselă, tonică și optimistă, Camelia Mitoșeru a dezvăluit că, în ziua în care a suferit complicata operație pe creier, a intrat zâmbind în sala de operații. Ce nu avea de unde să știe însă este că procedura a durat nu mai puțin de 11 ore, iar riscurile postoperatorii erau extrem de mari.

„În ziua operației am intrat la ora 3 în sală și am ieșit la ora 11 noaptea. Am intrat râzând și, când m-am trezit, aveam ambii medici de-o parte și de alta. I-am întrebat dacă m-au operat și ei au început să râdă pentru că un risc al operației este să nu mai poți vorbi sau să-ți pierzi memoria. Am rămas acolo 3 zile și venea să mă panseze cel de-al doilea medic care mă operase. Avea un ceas foarte frumos la mâna și l-am complimentat. A doua zi a venit fără ceas și l-am întrebat unde e. El, de fapt, îmi făcea teste de memorie, mi-a explicat mai târziu.

Eu, de la 50 de ani, nu mai știu câți ani am pentru că nu vreau să știu, trebuie să mă gândesc ca să-mi amintesc, pentru mine nu există vârstă. Și mi-a folosit pentru că eu am fost un caz fericit, am fost optimistă, am știut că nici asta nu o să mă doboare. Toată viața mea am crezut total în soartă și în Dumnezeu, a mai spus Camelia Mitoșeru pentru sursa citată.

Cum se simte Camelia Mitoșeru la doi ani de la operație

După doi ani de la operație, Camelia Mitoșeru și-a revenit și, după cum declară fiul ei, Mihai Mitoșeru, care i-a fost în permanență aproape, actrița și-a reluat viața de dinainte, continuând să apară la emisiuni de divertisment, așa cum și-a obișnuit fanii.

„Mama este foarte bine, ceea ce este cel mai important. Este sănătoasă. A trecut cu bine printr-o operație pe creier, 6 cm de tumoră. Se duce pe la emisiuni, e bine. Doamne ajută! O am doar pe mama. Știi cât de greu îmi este? N-am avut pe nimeni lângă mine când mama a avut operația pe creier.

Mi-am dat seama… N-am pe nimeni, n-am bunici, n-am soție, n-am copii, n-am pe nimeni. Mi-am asumat, am vrut să ajung aici, din păcate. Dar n-am făcut bine ce am făcut', declara Mihai Mitoșeru, pentru sursa citată, în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton