Camelia Mitoșeru își pregătește locul de veci, după ce fostul soț i-a lăsat cadou o groapă în cimitir: „Nu vreau să mă bage în pământ. Aștept să fac un...”

.

Camelia Mitoșeru a primit o groapă în Cimitirul Bellu Catolic din București de la fostul soț și a decis că este mai bine să-și pregătească locul de veci din timp. Mama lui Mihai Mitoșeru este de părere că trebuie să fie totul pregătit pentru momentul în care va trece în Neființă, așa încât să nu rămână această grijă fiului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Camelia Mitoșeru a primit două locuri de veci de la fostul soț, respectiv tatăl lui Mihai Mitoșeru, și spune că a început deja să facă pregătiri pentru momentul în care va închide ochii. Mama lui Mihai Mitoșeru spune că nu i se pare nimic ciudat în această situație și vrea să fie totul pregătit din timp.

98-198-1

Camelia Mitoșeru a primit locul de veci de la fostul soț

Invitată în emisiunea După faptă și răsplată', moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV, Camelia Mitoșeru a dezvăluit unul dintre secretele vieții ei: actrița s-a căsătorit a doua oară cu tatăl fiului ei, înainte de moartea acestuia. 

„Cu tatăl lui Mihai m-am măritat a doua oară! Eu l-am îngropat, i-am făcut toate pomenile. Mi-a lăsat două gropi la Cimitirul Bellu Catolic. Încerc să fac niște lucrări acolo. Eu acum abia aștept să fac un fel de cavou, nu vreau să mă bage în pământ.

Vreau să fie pregătit tot. Nu mă interesează când o să fie. Fiecare avem o soartă și important e să fim optimiști. Mama mea nu a vrut să-și ia groapă', a povestit actrița în vârstă de 72 de ani.

Citește și: Camelia Mitoșeru a fost dată jos din taxi. Șoferul s-a enervat la culme

Citește și: Denisa Nechifor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Adrian Cristea și fiica lor, Rania: „Eu l-am invitat. Nici nu mă așteptam’. Fosta iubită a fotbalistului a împlinit 40 de ani

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru, adevărul despre tânăra care i-ar fi luat locul lui Noemi: „Fiul meu…’

Camelia Mitoșeru s-a măritat de două ori cu tatăl lui Mihai Mitoșeru

Camelia şi Dan Mitoşeru s-au despărţit din cauza pasiunii pentru jocurile de noroc a bărbatului. Vreme de mai bine de 20 de ani, acesta nu şi-a ajutat familia şi nu a contribuit la creşterea fiului său. 

„Mitoșeru niciodată nu avea nici un leu. Tot timpul am știut că are patima asta, a jocurilor de noroc. El în fiecare zi pleca de acasă. Nu-l întrebam. La un moment dat, când Mihai avea șase ani, am zis că vreau să stau singură. Am băgat divorț.

M-am măritat a doua oară cu el, dar nu am mai făcut amor cu el. M-am măritat cu cu el să-i iau apartamentul pe care îl pierduse, de la Unirii. A murit cu poza mea pe masă. Eu m-am mutat la el când murise doamna. 

Am locuit în aceeași casă, dar nu să facem amor. Am luat banii, am cumpărat casa în care stau, i-am luat și lui Mihai apartament, după ani de procese am primit despăgubiri', a mai spus Camelia Mitoșeru.

În 2020, Camelia Mitoșeru a suferit o operație pe creier extrem de complicată

În anul 2020, Mihai Mitoșeru făcea apel disperat la TV fiindcă avea nevoie de sânge pentru mama lui – internată în spital, Camelia Mitoșeru urma să facă o operație pe creier, din cauza unui meningiom cerebral a cărui dezvoltare o incapacitase în ultima perioadă.

„Să știi că eu nici n-am știut că sunt bolnavă, m-am dus la un control de rutină și m-au găsit că eram bolnavă de 3 ani. Aveam un meningiom care crescuse pe tot creierul. Îl aveam deja, dar nu avusesem niciodată simptome în afară de niște amețeli ușoare, credeam că e de la tensiune. Norocul meu a fost cu profesorul Ciurea. Era înainte de Crăciun și mi-a zis că trebuie să mă opereze, dar să mai amânăm că este perioada sărbătorilor și m-a programat pe 3 ianuarie.

M-am dus la operație, veselă, am coborât la sala unde mai erau câteva persoane. În ziua operației am intrat la ora 3 în sală și am ieșit la ora 11 noaptea. Am intrat râzând și, când m-am trezit, aveam ambii medici de-o parte și de alta. I-am întrebat dacă m-au operat și ei au început să râdă pentru că un risc al operației este să nu mai poți vorbi sau să-ți pierzi memoria.

Eu am fost un caz fericit, am fost optimistă, am știut că nici asta nu o să mă doboare. Toată viața mea am crezut total în soartă și în Dumnezeu', declara Camelia Mitoșeru acum doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton