Camelia Mitoșeru, despre problemele de sănătate ale lui Florin Piersic: „Nu s-a plâns niciodată când a fost bolnav. El vrea să trăiască și atunci Dumnezeu nu îl poate lua la el"

 Tudorache Simona
.

Camelia Mitoșeru e cu sufletul aproape de Florin Piersic, se roagă pentru el și are încredere că actorul va depăși perioada grea prin care trece, asta pentru că e un luptător. Actrița recunoaște că starul nu s-a plâns niciodată că are probleme de sănătate. A preferat să țină totul pentru el și să nu vorbească despre suferința care îl măcina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Camelia Mitoșeru îi este fină lui Florin Piersic și îl cunoaște mai bine ca oricine. Actrița speră că cel pe care ea îl vede ca pe un membru din familie va reușit să lase totul din urmă și să urce din nou pe scena pe care a slujit-o cu atâta dăruire. Mama lui Mihai Mitoșeru a avut și un mesaj pentru cel care i-a dat viață lui Mărgelatu și a fost întotdeauna un etalon pentru teatrul și filmul românesc.

florin-piersic-321-3florin-piersic-321-3

Camelia Mitoșeru se roagă pentru Florin Piersic. Ce spune despre problemele lui de sănătate

Camelia Mitoșeru speră că, la fel ca și ea, și Florin Piersic va ieși învingător în lupta cu boala și va face în continuare multe roluri memorabile

„Florin Piersic nu s-a plâns niciodată când a fost bolnav. M-am rugat tot timpul pentru el și sunt convinsă că și el s-a rugat pentru mine. Eu pe Florin nu îl consider prieten ci un membru al familiei mele. Eu știu când am fost în operații cum m-am simțit, deci știu cum se simte și el, așa că nu l-am plâns niciodată. Am avut o stare excelentă și are și el la fel, de aia a reușit, că este un optimist născut, nu făcut.

El vrea să trăiască și atunci Dumnezeu nu îl poate lua la el. Am vorbit despre boala lui și mă afectează, evit să vorbesc. Gata, Florin, fii puternic, cum te știu. Te rog să revii pe scenă și să fii la fel de minunat încă 100 de ani. Florin oricum va rămâne nemuritor', a declarat Camelia Mitoșeru, la „Online story'.

Citește și: Daiana Anghel și Sorin Gonțea au avut multe peripeții în ziua nunții: „A plouat cu spume, cu rochia de mireasă a fost o aventură…”. Ginerele a fost uitat în fața casei, iar Monica Anghel a cântat melodia pe care și-o aleseseră pentru dansul mirilor / EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu de furt și șantaj: „Mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății. S-a ales cu o altă plângere penală'

Citește și: Tavi Colen, adevărul despre scandalul cu Alin Oprea, fostul coleg de la Talisman: „Un om care gândește atât de pervers nu ai cum să îl uiți, nu ai cum să îl ierți”

Citește și: Fiul lui Christian Sabbagh a fost operat la Viena. Micuțul se luptă de ani cu autismul. Cât a costat intervenția: „La 4 ore după ce a ieșit din operație a început să vorbească”

Citește și: Oana Zăvoranu și-a concediat avocatul în timpul procesului. De ce a luat decizia: „Îl mai acuză că nu discută cu ea, înainte de termene…”/ Reacția lui Constantin Nedelcu după ce a fost „demis”

Florin Piersic crede că are probleme din cauza cascadoriilor făcute

Actorul de 88 de ani este în perioada de refacere acum și medicii dau asigurări că a reușit să depășească perioada critică. Florin Piersic mai are nevoie de o proteza definitivă la genunchi și o altă intervenție la inimă, asta după ce infecția din corp va fi îndepărtată definitiv. Deși procesul de recuperare va fi unul anevoios, medicii sunt optimiști.

Florin Piersic speră să lase în urmă acest episod și să își revadă publicul cât de curând. „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că și eu aștept să vin la tine să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare. Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească’a spus Florin Piersic pentru Antena 3 CNN.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton