Camelia Potec este însărcinată a doua oară, la 41 de ani. Prima imagine cu burtica de gravidă: "Nu mi-a fost deloc ușor în primele două trimestre"

 Raiciu Adriana
.

Camelia Potec este însărcinată a doua oară, la 41 de ani. Camelia Potec, în vârstă de 41 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Sebastian Tudor. Cei doi au împreună o fetiță superbă, iar acum așteaptă cel de-al doilea copil. Pe contul său de socializare, fosta înotătoare și-a anunțat urmăritorii că urmează să devină mămică pentru a doua oară, dar a postat și o fotografie cu burtica de gravidă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Camelia Potec este însărcinată a doua oară, la 41 de ani. În anul 2018, mai exact în data de 4 septembrie, Camelia Potec a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a decis să o numească Caelia Ioana. Acum, fosta sportivă a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, dar a oferit și primele detalii despre sarcină.

275914607_364148369052362_6614282237876986826_n275914607_364148369052362_6614282237876986826_n

În vârstă de 41 de ani, Camelia Potec a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Deși știe de ceva timp că este însărcinată, fosta înotătoare s-a asigurat că totul este bine și mai apoi a decis să dea vestea cea mare.

Citește și: De ce nu a devenit Denise Rifai mamă până la vârsta de 37 de ani: „Eu cu forța nu o să fac copil. Cred în familie și îmi doresc, dar mi-e frică de…’

Citește și: Ce spune George Burcea despre copii, după trei ani de relație cu Viviana Sposub: „Nu știu dacă aș vrea’. De ce iubita lui nu-l însoțește în vacanțele cu cele două fiice

Citește și: Dana Roba îl acuză pe soțul ei că a mințit în fața procurorilor, după ce a spus că a lovit-o de 8 ori cu ciocanul în cap: „Am dovada, sunt mai multe. A vrut să mă omoare!’

Citește și: Cabral a mers în vizită la fiica lui din fosta căsnicie, Inoke, alături de copiii lui și ai Andreei Ibacka: „Când îi văd pe toți trei împreună îmi vin lacrimi în ochi’

Camelia Potec este însărcinată a doua oară, la 41 de ani

Camelia Potesc este căsătorită cu Sebastian Tudor și au împreună o fetiță. Recent, fosta înotătoare a anunțat că visul i s-a împlinit și o să devină mamă pentru a doua oară.

„Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată s-a îndeplinit. Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine”, a început Camelia Potec.

De asemenea, sportiva le-a mai mărturisit urmăritorilor că nu s-a simțit prea bine în primele două trimestre de sarcină, însă situația e sub control acum.

„Nu mi-a fost deloc ușor in primele două trimestre de sarcină. Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm atunci când m-au întrebat ?. Suntem extrem de fericiți! Așteptăm cu sufletul la gură să apară această nouă minune în viața noastră! ?', a încheiat Camelia Potec.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton