Camelia Șucu, dezvăluiri din culisele divorțului de Dan Șucu: „A fost un moment greu de gestionat. Mariajul e un compromis...”

 Dumba Gabriela
.

Camelia Șucu, dezvăluiri din culisele divorțului de Dan Șucu. Camelia Șucu mărturisește că viața este făcută din compromisuri și, cu siguranță, a dezamăgit oameni pe care i-a întâlnit, dar fără nicio intenție. Camelia Șucu este una dintre cele mai bogate femei din România și a dezvăluit că viața nu este una ușoară și nu ești scutit de momente grele, chiar dacă ai multe milioane în cont.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Camelia Șucu, dezvăluiri din culisele divorțului de Dan Șucu. Catalogată drept dintre cele mai puternice femei din România, cu peste 25 de ani de experiență în business, Camelia Șucu mărturisește cum a ajuns să aibă succes, dar vorbește și despre compromisurile din viața unui om de afaceri.

13582124_1037038629685018_2240659186420511185_o13582124_1037038629685018_2240659186420511185_o

Cum a ajuns Camelia Șucu femeie de afaceri

Într-un interviu pentru unica.ro, Camelia Șucu a povestit cine i-a insuflat pasiunea pentru afaceri și de ce calități are nevoie un om pentru a ajuns în topul celor mai bogați oameni din țară.

Plăcerea pentru afaceri se învață odată cu afacerile și e o plăcere dulce-amăruie – mai cu elemente de masochism, așa – nu e mereu totul roz. Dar da, este o bucurie să-ți foloseșți mintea, creativitatea și toată energia ca să produci niște lucruri care aduc bucurie altora, care fac bine în jurul tău, care inspiră oameni.

Am învățat afaceri conjunctural, am fructificat oportunități, am fost acolo, la prindere, când destinul mi-a aruncat o minge și m-a chemat ‘la joacă. Aș minți să spun că aveam o idee clară despre ce înseamnă succes. Nici acum n-am o definiție clară și niciodată mereu aceeași. Mă jucam cu păpușile, ca orice fetiță, dar rețineți că în joacă mea le fabricam mereu haine și piese de mobilier!

Plăcerea de a aranja căsuța păpușilor a fost dintotdeauna în mine. Când viața m-a adus în preajma mobilierului, am redevenit fetița de odinioară și m-am apucat serios de treaba, adică de afaceri„, a povestit Camelia Șucu.

Camelia Șucu dezvăluie că secretul unei vieți frumoase este echilibrul.

Înțeleg cum funcționează și ce anume îi aduce starea de echilibru care este, de fapt, echivalentul stării de sănătate. Toată viața mea, în fapt, am căutat echilibrul: în funcționarea corpului și a minții, în spațiul care mă înconjoară și în oamenii de care am ales să mă înconjor. Nu mi-au ieșit toate întotdeauna, dar n-am renunțat niciodată să caut și să cultiv echilibrul în viața mea„, a mai spus Camelia Șucu.

Citește și: Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice. Fosta asistentă TV este de nerecunoscut

Citește și: Florin Piersic nu știa, în tinerețe, unde este Cannes, pe hartă. Ce a făcut actorul în avion și de ce l-a apostrofat Gopo: ‘Aveam smokingul lângă pui…’

Citește și:Lili Sandu a fost grav afectată de relațiile toxice din trecut: „A trebuit să fac trei ani de terapie'

Ce o deranjează cel mai mult pe Camelia Șucu

Camelia Șucu susține că este o femeie puternică și ambițioasă, însă există lucruri care o scot din starea de echilibru.

Puterea unei femei e dată de multe ori și de vulnerabilitățile ei, de c o face să plângă sau să se teamă. Pentru că se va înarma cu și mai multă răbdare, tact, forță mentală, putere de convingere sau seducție, cu toate armele de care dispune.

Personal sunt o fire optimistă și răzbătătoare, însă sunt câteva lucruri care mă scot din ‘echilibrul meu interior. Necinstea oamenilor, caracterul duplicitar, răutatea gratuită, meschinăria, minciuna. Enumerându-le constat că mă fac să plâng nu lucruri, nu situații, ci oameni care fac lucruri și situații„, mai spune milionara.

Camelia Șucu, dezvăluiri din culisele divorțului de Dan Șucu

Camelia Șucu a fost protagonista celui mai scump divorţ din România. Început în 2004, divorţul soţilor Şucu părea să fie o poveste fără sfârşit. După ce şi-a încheiat socotelile cu fostul soţ, milionarul Dan Șucu, Camelia a rămas cu o avere considerabilă.

Peste ani, Camelia Șucu susține că divorțul a fost cel mai greu moment din viața ei.

Cu siguranță divorțul a fost un moment greu de gestionat și sunt convinsă că toți cei care au trecut prin asta știu ce vorbesc, nu intru în detalii. Dar au mai urmat momente greu de dus emoțional. Am învățat ceva din majoritatea, din unele n-am învățat nimic, ci am rămas doar cu un gust amar. Sunt convinsă însă că ce nu te doboară te întărește, asta e chiar rostul provocărilor în viața noastră, deci aș putea spune că sunt de multe ori mai tare decât eram în tinerețe„, spune acum Camelia Șucu.

Cele mai mari greșeli din viață mea au fost în materie de parteneriate și asocieri pe care le-am făcut. Am încredere în oameni. Mă entuziasmează, cum spuneam, începuturile, și tind să cred că toți au valorile mele. Oamenii de multe ori profită de multe, se opresc în aparențe, nu joacă fair„, a adăugat Camelia Șucu.

Camelia Șucu, despre compromisuri

Camelia Șucu recunoaște că în viață este nevoie de compromisuri, căsnicia fiind unul dintre ele.

Viața e făcută din compromisuri, toată. Societatea în care trăim ne cere compromisuri în fiecare zi. Mariajul e un compromis la care fiecare participă, parteneriatele de business sunt compromisuri. Compromisul nu e rău, și nu e doar unul. El înseamnă renunțarea la ceva dorit ca să acomodezi și dorința celuilalt. În absența lui cred că n-am exista, de fapt. Compromisurile rele sunt cele care renunță la valorile de bază, cele care încalcă reguli, norme, principii, legi. Din astea n-am făcut niciodată„, spune femeia de afaceri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton