Diagnosticat cu cancer de colon, Cristian Țânțăreanu se bucură de viață: "Beau de rup, mănânc orice!". Cum se simte afaceristul

 Dumba Gabriela
.

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat în urmă cu 14 ani cu cancerul de colon și a ales în tot acest timp să se bucure de viață. Milionarul spune că a mâncat și a băut tot ce a vrut, cât a vrut și, mai ales, când a vrut. Cristian Țânțăreanu este o fire foarte activă și asigură pe toată lumea că nu este pe moarte, așa cum s-a zvonit, ba dimpotrivă. Cum se simte Cristian Țânțăreanu la 79 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 14 ani, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon, iar viața lui s-a schimbat cu 180 de grade. Chiar dacă de la o vreme a ieșit din atenția publică și presa nu a mai relatat despre petrecerile impresionante pe care le dădea, cunoscutul om de afaceri nu și-a pierdut optimismul și nici energia.

cristian_tantareanucristian_tantareanu

Cum se simte Cristian Țânțăreanu la 79 de ani, după ce a luptat cu cancerul de colon

Cristian Țânțăreanu s-a luptat cu o boală teribilă și a învins-o, așadar spune că nu de moarte se teme, ci de agonie. „Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă! Mi-e frică de eternitatea ei. Mi-e frică să nu mă chinui, spunea Cristian Țânțăreanu, cu ceva timp în urmă, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

În prezent, afaceristul spune că nu are nici o interdicție de la medici și se bucură de toate plăcerile vieții.

'Am voie orice, țuică, whisky, vin și bere, beau de rup! Mănânc orice, dar nu e pasăre ca porcul, după cum e vorba aceea. Știți cum este cu o operație? E ca la o măsea, dacă nu s-a infectat, s-a vindecat.

Mihai Leu, da, s-a operat în România, dar pe mine m-au sfătuit atunci să mă tratez în străinătate, poate că era un alt caz, mai grav, nu știu ce să spun. Mă bucur că și el este bine acum', a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Playtech Știri.

Citește și: De ce n-a mai venit Dragoș Dolănescu în România de 5 ani: „Nu am mai venit din 2018, de când am fost primit de președintele țării, la Cotroceni' / EXCLUSIV

Citește și: Dragoș Dolănescu mai are un frate, în afară de Ionuț Dolănescu. Cine este și cum arată Junior și cum au sărbătorit-o împreună pe mama lor, în Costa Rica: „Mai întâi, am…’ / EXCLUSIV

Citește și: George Ivașcu, despre perioada în care i-a fost student și apoi asistent lui Dem Rădulescu: „La examenele studenților transpira de emoții… mai mult decât studenții!'. Ce relație specială s-a legat între ei când marele actor era bolnav / EXCLUSIV

Ce pasiuni are Cristian Țânțăreanu la 79 de ani

Cristian Țânțăreanu nu se lasă mai prejos nici la 79 de ani și chiar dacă pandemia i-a întrerupt faimoasele petreceri de la Corbeanca, Cristian Țânțăreanu a păstrat, totuși, o altă metodă de relaxare: filmele porno.

Deschid televizorul și mă uit la știri. Și mă mai uit la filme pentru adulți, cu astea mă mai bucur și eu. Mi-a luat soția program TV, am abonament, de ziua mea. Filmele pentru adulți nu-mi fac rău la inimă, îmi fac bine la prostată’, a mărturisit Țânțăreanu acum câteva luni.

Deși a fost întotdeauna un admirator al sexului frumos, Țânțăreanu susține că nu și-a înșelat niciodată soția.

„Găsește-mi o relație extraconjugală. E suficient să vină individa, să se uite în ochii mei și să spună că „noi am avut ceva’. Deci… în tinerețe… mai călcam strâmb foarte puțin. După Revoluție ceream voie. Când mergeam în Thailanda, în China la masaje din astea erotice. Dar nu mergeam numai eu. Mergeam mulți, ca să avem ce povesti după aceea, la restaurant. Ei, nu se simțeau foarte bine nevestele, e adevărat’, mărturisea Cristian Țânțăreanu demult, pentru revista Tango.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton