Când a ajuns Adela Popescu la psiholog și în ce fel a ajutat-o: „Chiar mă gândeam că nu aș vrea să fiu mai tânără. Ies din casă mult mai relaxată"

 Tudorache Simona
.

Adela Popescu recunoaște că orele de terapie făcute în trecut au schimbat multe în viața ei. Actrița a apelat la psiholog în adolescență, când voia să scape de insomnie, dar și de anumite anxietăți. Adela Popescu se regăsește cel mai bine la această vârstă. Are încredere în ea și nu se mai simte complexată de nimic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Adela Popescu are un mariaj solid cu Radu Vâlcan și trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian, de care e foarte mândră.. Un singur lucru o sperie pe Adela, perioada adolescenței cu care o să se confrunte la un moment dat, prin prisma copiilor ei. Actrița are convingerea că acei ani pot fi benefici pentru copiii ei sau îi pot transforma total.

adela-popescu-56-1adela-popescu-56-1

Adela Popescu, despre felul în care a evoluat

Adela Popescu traversează o perioadă benefică, cu multe realizări, atât în plan personal, cât și profesional. Nu mai are complexe și frustrări și totul curge lin.

„Sunt mai bine ca niciodată. Chiar mă gândeam că eu nu aș vrea să fiu mai tânără. Sunt foarte în confort cu cine sunt. Ies din casă mult mai relaxată. Am grijă să arăt decent, dar nu mă mai frustrează, nu mă mai complexează lucrurile, nu mai am nici măcar un singur lucru care să mă complexeze. Sunt lucruri pe care le conștientizez, dar nu mă frustrează”, a dezvăluit Adela Popescu.

De ce a apelat Adela Popescu la psiholog

Adela Popescu a ajuns la psiholog în adolescență, iar asta a ajutat-o să se descopere. Atunci se lupta cu anumite anxietăți și avea insomnii, iar tot acest proces i-a fost de ajutor.

„La terapie am mers pentru prima dată în adolescență, și de atunci încerc să mă descopăr singură. Eu am făcut terapie punctual, pentru că aveam niște anxietăți, nu puteam să dorm, aveam insomnii și m-a ajutat punctual să rezolv acea problemă, însă spre exemplu acum, deși în continuare mi-e foarte frică să zbor, și poate că niște ședințe de terapie m-ar ajuta, tot încerc să mă duc singură pe asta, să o rezolv eu singură. (…) Recomand terapia, dar eu așa pur și simplu terapie de întreținere nu simt să fac. Îmi place să ascult muzică, știu care sunt oamenii care îmi dau o stare de bine, care sunt prietenele cărora pot să le spun așa din sufletul meu și să golesc și să mă trezesc vorbind și să am și revelații, așa că o duc încă pe picioare”, a mai declarat Adela Popescu.

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți. Cât de grijuliu e soțul actriței în această perioadă: „Nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector”/ EXCLUSIV

Citește și: Soprana Irina Baianț recunoaște că a vrut să renunțe la pian, deși a început studiul de la vârsta de 3 ani: „A fost mâna destinului, care nu m-a lăsat să renunț la muzică. Atunci am trecut la canto….”. Ce spune despre pasiunea ei pentru muzica clasică / EXCLUSIV

Citește și: Larisa Iordache împlinește 28 de ani. Cum petrece fosta gimnastă această zi specială: „Nu știu ce mi-a pregătit. Este prima zi de naștere din viața mea pe care o petrec împreună cu soțul meu. Anul trecut am petrecut-o cu iubitul meu'

Citește și: Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu spun că destinul i-a adus împreună, într-un moment dificil pentru amândoi: „Sunt omul care nu crede în coincidențe”. Cum gestionează iubitul prezentatoarei celebritatea partenerei sale / EXCLUSIV

Citește și: Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început. Evenimentul cu mulți invitați…”. Ce promisiune și-au făcut la începutul relației, pe care o respectă săptămânal / EXCLUSIV

Adela Popescu se gândește cu groază la momentul în care băieții ei vor fi adolescenți

Deși nu se mai lasă speriată de nimic, Adela Popescu se gândește cu groază la perioada adolescenței, mai ales că are trei băieți cu vârste apropiate.

„Adolescența asta nu iartă pe nimeni. Am văzut relații construite superb între părinți și copii și în perioada adolescenței și părinți care spuneau că cineva le-a schimbat copilul. (…) Băieți fiind mi-e groază efectiv. Și trei, și cu vârste apropiate”, a mai spus Adela Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton