Ce relație are Jean de la Craiova cu fiica lui, Sabrina Dumitrache, în vârstă de 26 de ani. Artistul ascultă sfaturile tinerei: „Mă ia la întrebări, nu mă lasă să ies din casă...”

 Tudorache Simona
.

Jean de la Craiova se mândrește cu fiica lui. Aceasta nu a ales o viață în lumea reflectoarelor, dar a fost olimpică la metamatică, a luat la Bacul cu media 9.10 și s-a îndreptat către o facultate economică. Sabina Dumitrache provine din mariajul pe care solistul îl are de aproape 30 de ani cu Paula. Astăzi, fiica artistului are 26 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Deși nu apare la evenimente alături de celebrul ei tată, Sabrina are grijă de vestimentația manelistului, iar Jean de la Craiova îi respectă întotdeauna sfaturile. Sabrina nu este, însă, singurul copil pe care solistul îl are. El este tată și pentru Alexandru, care vine dintr-o legătură anterioară, iar astăzi are propria lui familie.

jean-de-la-craiova-11jean-de-la-craiova-11

Ce relație are Jean de la Craiova cu fiica lui

Jean Craiova ar putea vorbi cu orele depre relația frumoasă pe care o are cu fiica lui, Sabrina Dumitrache. „Mă ia la întrebări, nu mă lasă să ies din casă. Mă întreabă: Unde te duci îmbrăcat așa colorat? Păi zic mă duc la un concert la mare. După e de acord cu ce port. Ies așa pe stradă, îmbrăcat ca pentru concert că mi-e greu să mă schimb în mașină, mai ales că fug de la o locație la alta', spunea Jean de la Craiova, în urmă cu câțiva ani, în cadrul emisiunii Prieteni de la 11.

Solistul mai are un fiu dintr-o relație anterioară., pe nume Alexandru. Acesta provine dintr-o legătură pe care artistul a avut-o pe vremea când avea doar 19 ani. Deși și-a refăcut viața, Jean de la Craiova a încercat să păstreze o legătură strânsă cu băiatul său. La fel ca Sabrina, acesta stă departe de viața publică și își trăiește viața alături de familia pe care și-a întemeiat-o. 

Citește și: Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: „Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună…”. De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Cosmin Curticăpean după ce Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche': 'El nici nu își pune problema. Scenele nu sunt luate în serios, dar…'

Citește și: De ce nu vrea Romina Gingașu copii cu Piero Ferrari: „Pentru Piero sunt capabilă de orice. După ce am plecat din România, toți prietenii mei m-au abandonat”

Citește și: Cum arată viața Evei Kiss în Danemarca, la 34 de ani de când a părăsit România: „Aceasta a fost dovada că ne-am integrat perfect și că suntem apreciați ca artiști și ca cetățeni…”. Ce-i lipsește cel mai mult peste hotare / EXCLUSIV

Citește și: Magdalena Chihaia a luat foc după ce Deea Maxer a spus că vine ca MC la nunta ei cu Dinu, pe 2.000 de euro: „Ea și fostul meu soț nu au ce să caute”

Jean de la Craiova are un mariaj solid cu Paula Dumitrache

Jean de la Craiova, pe numele real Jean Dumitrache, și-a cunoscut soția întâmplător, pe când cânta la o nuntă, în fața blocului ei. Artistul este căsătorit de aproape 30 de ani cu Paula Dumitrache.

Jean de la Craiova nu poate uita nici acum prima întâlnire cu cea care i-a devenit soție. Deși nu avea bani, au mers la cofetărie, la un profiterol, iar solistul a sperat să nu mai vrea și altceva, pentru ca nota să nu fie substanțială. Cu toate astea, nu a putut să o lase să plece fără o floare și a făcut tot posibilul să îi ofere una. Paula Dumitrache îl fascinase cu frumusețea ei. Jean de la Craiova a fost cucerit de Paula de la prima vedere și și-a trimis șoferul să îi ceară numărul de telefon.

 „Ne-am cunoscut la o nuntă, cântam pe o stradă din fața blocului ei. A coborât ca orice vecin, orice locatar să asculte muzică la gura cortului. Era blocul aproape, cortul aproape. A coborât cu prietenii, cu vecinii și a ascultat. Mă modernizasem și începusem să scot melodii ritmate. Cântam și m-am uitat la cort și am văzut-o pe ea. M-am uitat la ea, era frumoasă. A început să râdă, era micuță, eu eram golan, îmi plăcea. În pauză am ieșit, am salutat-o, mâncam semințe, susan, cogeac. I-am luat un cogeac, ea nu voia, eu insistam, era doi lei. M-am dus direct la ea, erau mai mulți acolo. L-am trimis pe șofer să-i ceară numărul de telefon, fixul de acasă și i l-a dat, deci și ea avea o tresărire. I-am făcut un semn că o sun următoarea zi, la 06:00 să fie lângă telefon’, a povestit Jean de la Craiova, în emisiunea Online story.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton