Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește și au decis să divorțeze: „Înainte să mă bată, aveam de semnat actele pe cale amiabilă, la notar”

 Calin Maria Bianca
.

Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește și au decis să divorțeze. Dana Roba ține primele pagini ale ziarelor de mai multe săptămâni, asta după ce soțul ei lovit-o cu ciocanul în cap până când a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii, spune ea, erau convinși 100% că nu o să mai trăiască. Minunea s-a întâmplat, iar acum este într-o stare mai bună, astfel că a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat între ea și soțul ei. Fără a ezita, a explicat că nu înțelege de ce el a reacționat așa, ținând cont că au băgat divorț pe cale amiabilă. Iată cum au ajuns la decizia de a merge pe drumuri separate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește și au decis să divorțeze. Dana Roba a fost operată timp de 9 ore pe creier, iar mai apoi a stat la ATI, starea ei fiind gravă, iar medicii fiind reținuți. Nimeni nu se mai aștepta la o veste bună, însă cu toate astea, deși acum are numeroase răni, cicatrici și încă trebuie să se recupereze, este conștientă și își aduce aminte tot ceea ce s-a întâmplat, inclusiv cum soțul ei i-a premeditat bătaia și susținea că o să o omoare în timp ce o lovea cu ciocanul și o călca pe față.

roba8roba8

Citește și: Dana Roba vorbește și a reușit să-și amintească faptul că soțul a lovit-o cu ciocanul în cap: „A început să facă terapie la picioare. A deschis ochii și…”

Citește și: „Medicii au fost convinși că o să mor. El a premeditat tot. Când mă bătea, îi spuneam…” Dana Roba, primul interviu după ce soțul ei a desfigurat-o cu un ciocan și a fost operată pe creier

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre nunta dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu: „Numai cine a trecut prin ce a trecut ea poate înțelege'

Citește și: Cum s-a ales o turistă din România cu o notă de plată uriașă la o tavernă din Thasos, Grecia: „Se practică metoda'

Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește și au decis să divorțeze

În interviul pe care l-a acordat după ce și-a revenit câtuși de puțin, Dana Roba a spus că a realizat că soțul ei nu o mai iubește, chiar în luna ianuarie a acestui an, în ziua în care au împlinit șapte ani de căsătorie. Vedeta susține că nu a venit la ea nici măcar cu o floare sau o mică atenție, astfel că așa și-a dat seama că el nu mai simte nimic pentru ea. Au vorbit despre acest lucru și au ajuns la decizia de a divorța pe cale amiabilă. Ei bine însă, cu două zile înainte de a merge să semneze actele la notar, soțul ei a recurs la gesturile violente, în care Dana Roba a fost la un pas să moară.

'Când am considerat că nu mă mai iubește, în ianuarie, când am făcut 7 ani de căsătorie, el nu mi-a cumpărat o floare și atunci mi-am dat seama că omul nu mă mai iubește și că nu mai vrea să continue cu mine și am zis ok, atunci o să bag divorț. Am băgat actele pe cale amiabilă. Noi peste două zile, înainte să mă bată, aveam de semnat pe cale amiabilă, la notar.', a spus Dana Roba la  România TV..

Dana Roba: 'Niciun medic nu mi-a garantat viața'

Mai mult decât atât, printre primele declarații, Dana Roba a spus clar și faptul că niciunul dintre medici nu credeau că ea o să mai trăiască după stadiul în care a ajuns la spital, starea ei fiind extrem de gravă și fără șanse la viață.

'Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. (…) Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.”, a mai declarat Dana Roba.

Dana Roba susține că soțul ei și-a premeditat fapta

Deși au decis de comun acord să divorțeze, pe cale amiabilă, la notar, fără a exista scandal între ei sau infidelitate, se pare că bărbatul și-a premeditat cum să o omoare, astfel că Dana Roba a declarat că la ei în casă nu exista acel ciocan cu care a lovit-o. Mai mult decât atât, a dus și fetele de acasă, și în timp ce o bătea îi spunea că o să o omoare.

„El a premeditat asta de duminică seară, pentru că eu nu aveam ciocanul ăla în casă, cu care el m-a bătut. În momentul când mă bătea, țin minte clar că îi spuneam: Daniel, să știi că tu nu dai în mine, tu dai în Hristos, tu dai în copilul lui Isus și o să îți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare. M-a călcat cu picioarele pe față și mi-a zis: Îți garantez că o să mori, du-te dracu de pocăită, că vei muri. Așa mă înjura încontinuu.', a mai spus Dana Roba pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton