Când are loc finala Chefi la cuțite, sezonul 11. Marele câștigător pleacă acasă cu 30.000 de euro

 Dumitrache Laura
.

Când are loc finala Chefi la cuțite, sezonul 11. Emisiunea culinară Chefi la cuțite, difuzată pe Antena 1, se apropie de final, iar concurenții trebuie să lupte pentru a câștiga marele premiu. Iată când va avea loc marea finală a show-ului Chefi la cuțite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chefi la cuțite este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară. Cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Bontea se luptă în bucătărie și coordonează mai multi concurenti. Sezonul 11 al emisiunii se apropie cu pași repezi de marea finală, iar jurații speră ca unul dintre bucătarii lor să câștige marele premiu de 30.000 de euro.

chefichefi

Sezonul 11, Chefi la cuțite a avut premiera pe 27 martie, iar telespectatorii au fost nerăbdători să-i cunoască pe concurenți. Jurații au avut parte de momente inedite la preselecții, iar în cele din urmă și-au format propriile echipe. Află când va avea loc finala Chefi la cuțite, sezonul 11!

Citește și:Cine sunt semifinaliștii sezonului 11 de la Chefi la cuțite: „Eu chiar îmi doresc să câștig. Doamne ajută să…'

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Trei concurenți au fost eliminați/ Cine sunt semifinaliștii

Citește și:Jador s-a fotografiat pe patul de spital cu perfuzia în mână și a făcut un anunț șocant: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață…” / De ce vrea să se retragă din muzică

Citește și:Laura Cosoi a izbucnit în lacrimi la slujba de comemorare a lui Stephan Pelger: „Îmi pare rău. Era un suflet foarte blând”

Când are loc finala Chefi la cuțite, sezonul 11

Sezonul 11 Chefi la cuțite se apropie de final. Emisiunea culinară de la Antena 1 este urmărită de milioane de români, iar în curând va avea loc finala, iar cel mai bun concurent va pleca acasă cu marele premiu de 30.000 de Euro.

Așadar, marea finală a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, va avea loc pe 20 iunie, de la ora 20.30. Miercuri, 14 iulie, au fost eliminați trei concurenți și s-a stabilit care sunt concurenții care vor ajunge în semifinala în sezonul 11 Chefi la cuțite.

Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 11, va pleca acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro

Concurenții rămași în semifinala Chefi la cuțite se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro. Proba de miercuri a reprezentat o provocare mare atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei jurați.

„Îmi doresc foarte mult să câștig acest sezon, pentru că am ajuns până în battle 15 cu patru oameni și cred că am cu cine lupta în acest sezon', a declarat Florin Dumitrescu.„Dacă azi voi câștiga înseamnă că mi-am făcut treaba foarte bine', a spus Sorin Bontea. „Am fost cam oropsiți. În sezonul 11 ceva nu a funcționat bine în echipa mea, ceva a lipsit', a comentat Cătălin Scărlătescu.

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 11

După un battle dificil, telespectatorii au aflat cine sunt cei 9 concurenti care au ajuns în semifinala emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. Echipa neagră și echipa gri au intrat la duel, iar concurentii s-au luptat să facă cele mai bune preparate.

Echipa roșie va fi reprezentată în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 de Matthew Ehsanmehr, Nina Hariton, Monica Pușcoiu și Constantin Onuț.

Echipa gri îi are drept semifinaliști pe Laurențiu Neamțu și pe Mihaela Zahariea, iar echipa neagră luptă în semifinală cu Pablo (Paul Dumitru Tudosescu), Ana Maria Ijac (Anica) și Ștefan Nistor.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton