Când are loc finala Vocea României 2023. Cine sunt cei 8 concurenți care s-au calificat în semifinala sezonului 11

 Dumitrache Laura
.

Când are loc finala Vocea României 2023. Vinerea trecută a avut loc primul LIVE al concurentilor de la Vocea României, sezonul 11. Toți cei 12 concurenti au avut momente inedite, dar nu toți au reușit să meargă în etapa următoare. Iată când va avea loc finala Vocea României 2023 și cine sunt semifinaliștii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS,AICI!

Când are loc finala Vocea României 2023. Vreme de zece sezoane, emisiunea Vocea României a avut cele mai intense momente, iar trăirile concurentilor și ale antrenorilor au fost peste măsură. Atmosfera continuă cu cel de-al 11-lea sezon, iar antrenorii, Irina Rimes, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Theo Rose și Smiley, alături de moderatorul Pavel Bartoș, au trăiesc, din nou, bucuria muzicii.

echipeechipe

Când are loc finala Vocea României 2023. Vineri, 1 decembrie 2023,concurentii de la Vocea României au avut prima ediție LIVE și au dat tot ce au putut pentru a merge mai departe în concurs. Din păcate, nu toti au primit șansa de a ajunge în semifinala Vocea României, sezonul 11. Iată cine sunt semifinaliștii!

Citește și: Cum a ajuns Pavel Bartoș să prezinte Românii au talent și Vocea României. Mona Segall l-a supus mai multor probe: „Producătoarea te încearcă prin multe. Am trecut…'

Citește și:Cum a ajuns Theo Rose la Vocea României și cu cine a concurat pentru scaunul de jurat: „ProTV nu e televiziunea maică-mii!”

Citește și:Alexandra Ungureanu are un nou iubit, după despărțirea de DJ Gojira: „E un om extraordinar de bun, mă iubește, mă respectă. Își dorește să evolueze pentru mine…”

Citește și:Gabi Bădălău, cuvinte dure pentru Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă'. A aflat din presă că blondina s-a despărțit de el

Când are loc finala Vocea României 2023

Vineri, 1 decembrie 2023, telespectatorii s-au putut bucura de momente inedite în emisiunea Vocea României, sezonul 11. Concurentii au cântat melodii românești și au încercat să-i impresioneze atât pe antrenori, cât și publicul de acasă. Ei bine, nu toți au reușit să ajungă în semifinală. Dintre cei 12 concurenti care au urcat pe scenă, doar 8 vor merge în semifinala Vocea României, care va avea loc vinerea viitoare, 8 decembrie, la Pro TV.

De asemenea, marea finală a emisiunii Vocea României, sezonul 11, va avea loc pe 15 decembrie 2023. De-a lungul celor zece sezoane ale emisiunii, telespectatorii au putut urmări momente senzaționale, iar antrenorii și concurentii au avut parte de trăiri intense pe scenă. Juriul de la Vocea României 2023 este format din Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu si Theo Rose și Smiley.

Cine sunt semifinaliștii de la Vocea României, sezonul 11

Concurentii de la Vocea României au oferit momente senzaționale pe scenă, chiar de 1 decembrie. Cei 12 concurenti au avut primul LIVE al sezonului 11 și au urcat pe scenă pentru a-i impresionat pe cei de acasă, care ulterior și-au votat favoritul. Din păcate, doar 8 concurenti au mers în semifinala Vocea României, care va avea loc vinerea viitoare, la Pro TV.

Din echipa lui Irina Rimes a mers în semifinală Vlad Musta și Delia Constantin. Din echipa lui Theo Rose&Horia Brenciu, au mers mai departe Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi. Echipa lui Smiley va fi reprezentată în semifinală de Alex Maxim și Ana Stănciulescu, iar echipa lui Tudor Chirilă va fi reprezentată de Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu.

Alina Ceușan s-a alăturat echipei Vocea României, vineri, 1 decembrie 2023, în edițiile LIVE. Vedeta le-a adus telespectatorilor reacțiile emoționante ale concurentilor. „Această nouă experiență TV vine la pachet cu entuziasm, în primul rând, pentru că vorbim de Vocea României și de elementul de noutate pentru mine – ideea de LIVE. Atunci când am plecat spre Tenerife, pentru Love Island, am primit câteva sfaturi valoroase de la Pavel Bartoș și mă bucur să fac acum parte din echipa Vocea României și să ducem mai departe talentul vocal în România. Vor fi trei săptămâni încărcate de emoție, așa că vă așteptăm în fața ecranelor să o trăiți 100% alături de noi', spunea Alina Ceușan cu o zi înainte de apariția ei în show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton