Când are loc înmormântarea lui Mitică Popescu. Anunțul făcut de Teatrul Mic: ”Ne luăm rămas bun de la marele nostru actor”

 Calin Maria Bianca
.

Când are loc înmormântarea lui Mitică Popescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că marele actor a încetat din viață pe data de 3 ianuarie 2023, lăsând în urma sa multă durere. Mulți colegi de breaslă, apropiați, cât și cei care l-au îndrăgit, își doresc să afle unde o să fie depus trupul neînsuflețit al regretatului actor, cât și unde o să aibă loc ceremonia de înmormântare. Recent, Teatrul Mic a precizat cele mai importante aspecte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Mitică Popescu s-a afirmat la Teatrul Mic din București de-a lungul anilor. În semn de omagiu și respect pentru ceea ce a însemnat el, trupul său neînsuflețit va fi depus chiar în foaierul teatrului. Joi, 5 ianuarie, între orele 12.30 – 19.30, în foaierul Teatrului Mic din strada Constantin Mille nr. 16, toți cei care vor să-l vadă pentru ultima dată, pot merge să își ia rămas bun, sicriul său fiind acolo.

mitica-1-3mitica-1-3

Ei bine însă, pentru cei ce nu pot ajunge la foaierul Teatrului Mic pentru a-i aduce un ultim omagiu, au fost făcute pubilice și detliile despre înmormânatrea marelui actor. Toate informațiile au fost postate direct pe pagina de Facebook a Teatrului Mic, asta pentru ca toată lumea să știe când are loc ceremonia de înmormântare a marelui actor Mitică Popescu.

Citește și: Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu.Au fost căsătoriți timp de 22 de ani

Citește și: „S-a stins din viață trist'.Mărturia tulburătoare a actorului Dorel Vișan, după moartea lui Mitică Popescu

Citește și: Speak și Ștefania, vacanță de coșmar în Vietnam:'Deja mă iau spumele. N-am văzut în viața mea așa ceva'

Citește și: Mădălina Ghenea a făcut atacuri de panică și a slăbit 5 kilograme după ce a fost jefuită:'Am stat închisă în casă, încerc să-mi revin'

Când are loc înmormântarea lui Mitică Popescu

Teatrul Mic anunţă pentru cei care vor să-şi ia rămas bun de la marele actor că o pot face joi, 5 ianuarie, între orele 12.30 – 19.30, în foaierul Teatrului Mic. Începând cu orele 20:30 sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mitică Popescu va fi dus la Capela Cimitirului Bellu.

Potrivit instituției teatrale, slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, la ora 15.00, la Cimitirul Bellu. Toți cei care vor să-i fie alături pe ultimul drum lui Mitică Popescu, sunt așteptați la Cimitirul Bellu.

'Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu. Mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic – Str. Constantin Mille nr 16. De la orele 20:30 trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu.Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu', este anunțul făcut de Teatrul Mic.

Care este cauza decesului lui Mitică Popescu

Familia lui Mitică Popescu a făcut recent primele declarații despre decesul marelui actor. Fără a lăsa loc de interpretări, aceștia au dezvăluit că a murit pe urma unor afecțiuni grave. Corpul său nu s-a mai putut lupta. Totodată, au ținut să precizeze că suferința actorului a fost de scurtă durată. Ba mai mult, pe toată perioada internării a fost conștient și cu simțul umorului la el, așa cum era de fiecare dată.

Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe. Curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre `monștrii sacri` ai teatrului și filmului românesc.

S-a încercat tot posibilul de către personalul medical. Merită recunoștință. Boala n-a putut fi învinsă. Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes.‘, arată familia actorului într-un comunicat transmis de HotNews.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton