Când are loc nunta dintre Alex Velea și Antonia: "Să vă pregătiți banii...". Sunt împreună de 11 ani și au doi copii

 Dumitrache Laura
.

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de 11 ani și au împreună doi băieți. În tot acest timp,căsătoria nu a fost prioritară pentru ei, dar recent,artistul a dezvăluit data când va avea loc nunta cu Antonia. Alex Velea a cerut-o în căsătorie în anul 2021.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Velea și Antonia trăiesc o poveste de dragoste frumoasă care durează de 11 ani. Cei doi au o relație frumoasă, iar rodul iubirii lor sunt Dominic și Akim. Recent,Alex Velea a dezvăluit că anulv viitor vor face nuntă.

antonia nuntaantonia nunta

Fanii celor doi așteaptă cu nerăbdare momentul în care Alex Velea și Antonia se vor căsători. Artistul a anunțat că marele eveniment va avea loc anul viitor. Alex Velea și Antonia își vor uni destinele după 11 ani de relație.

Citește și:Cum arată Antonia în costum de baie, după ce a spus că a luat câteva kilograme în plus. Imaginile par să-i contrazică afirmațiile

Citește și:Cum arată Antonia nemachiată, la 34 de ani. Nu are operații estetice la nivelul feței

Citește și:În ce serviciu de înfrumusețare investește Andreea Mantea cel mai mult: „Unde se duc toți banii mei?'

Citește și:Andreea Marin, într-o ipostază neașteptată la debutul emisiunii „Săriți de pe fix!': „De când îmi doream să fac asta…'

Când are loc nunta dintre Alex Velea și Antonia

Alex Velea și Antonia s-au cunoscut în urmă cu multi, iar după ce au divorțat de partenerii lor, au decis să formeze un cuplu. Deși multi nu au avut încredere în relația lor, cei doi au demonstrat că dragostea lor este puternică, iar dovada sunt cei doi copii ai lor, Dominic și Akim.

Recent,Alex Velea a dezvăluit când va avea loc nunta cu Antonia. Cei doi sunt hotărâți să își unească destinele după 11 ani de relație. Conform artistului, căsătoria dintre el și Antonia urmează să aibă loc anul viitor.

'Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (nr. la biserică). Probabil primăvara ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă', a spus Alex Velea la Antena Stars.

Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia

Cererea în căsătorie a avut loc în anul 2021. Artistul a regizat momentul pentru a o surprinde pe Antonia. Cererea în căsătorie s-a lăsat cu lacrimi de emoție, iar Alex a filmat totul. Artista credea că urmează să filmeze introducerea unui clip, iar Alex Velea a început să vorbească primul și-a exprimat sentimentele pe care le are pentru Antonia. „Mă bucur că sunteți cu atâtea camere de luat vederi ca să imortalizăm momentul ăsta. E un moment foarte important în viața mea. Te-am adus aici ca să-ți spun că, de fapt, nu e un podcast, e un pretext. Vreau să-ți spun că-ți mulțumesc pentru anii în care m-ai făcut fericit. Te iubesc. Mi-au transpirat mâinile. Antonia, vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea', a spus Alex Velea profund emoționat.

Ei bine, artista a fost extrem de emoționată, iar răspunsul a fost „Da!'. La final cei doi s-au îmbrățișat, iar ea a mărturisit că este șocată. „De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză. De data aceasta am reușit s-o surprind', a spus Alex Velea la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton