Când a decis Damian Drăghici să-și schimbe viața: "Fiecare perioadă m-a învățat ceva, inclusiv cea cu băutura, cu drogurile, cu nebuniile..."

.

Damian Drăghici a decis să-și schimbe viața atunci când s-a născut fiul lui, Andrei. Îi era rușine cu felul în care trăia atunci și nu a vrut ca fiul său să-l vadă vreodată așa cum se vedea el în „perioada cu băutura, cu drogurile, cu nebuniile”. Damian Drăghici nu mai bea alcool de mai bine de cinci ani, iar în ultimul an a experimentat de mai multe ori postul negru cu apă, ținut câte șapte zile pe lună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Damian Drăghici le este recunoscător Cristinei, partenera lui de viață și fiului lor, Andrei, pentru că i-au schimbat radical viața. Artistului nu i-a fost ușor să scape de dependențele nocive cu care lupta de ani de zile, însă credința și determinarea, dar mai ales iubirea familiei, l-au ajutat să înfrunte toate greutățile.

0e380751-57f1-4812-846d-0207cf037f830e380751-57f1-4812-846d-0207cf037f83

Damian Drăghici și-a schimbat viața când s-a născut fiul lui, Andrei

Invitat în platoul Xtra Night Show, Damian Drăghici a vorbit despre momentul în care a ales să își schimbe viața. Artistul a mărturisit că atunci când a venit pe lume Andrei, fiul lui, a fost momentul în care ceva s-a întâmplat cu el și și-a dat seama că are nevoie de o schimbare.

„Cred că fiecare perioadă m-a învățat ceva. Și perioada cu băutura, cu drogurile, cu nebuniile. Și perioada cu cariera, concentrat doar pe muzică. Și perioada acum, cuminte și concentrat pe lucruri foarte serioase. Fiecare perioadă a avut un impact asupra mea. (…) Când s-a născut Andrei, s-a schimbat totul, pentru că nu am vrut ca Andrei să mă vadă vreodată așa cum mă vedeam eu a doua zi sau pe filmare și îmi era rușine', a mărturisit Damian Drăghici, pentru Xtra Night Show.

Damian Drăghici mărturisește că nu mai bea alcool de cinci ani de zile. A devenit tată pentru a doua oară la 48 de ani, moment care l-a determinat să-și schimbe radical stilul de viață. Damian Drăghici mai are o fiică, Nickolina Drăghici, rodul iubirii cu prima sa soție, o femeie din Grecia.

M-am eliberat de aceste vicii, odată ce am înțeles că rezolvarea neîmplinirilor mele nu se ascunde în nimic din exterior. A trebuit să mă accept și să realizez că în mine există puterea de a face pace cu demonii mei. Tinerilor care se învârt prin anturaje vicioase le recomand să caute să fie autentici, să nu se compare cu nimeni altcineva din jurul lor, să fie sinceri și să se uite în oglindă cu blândețe și să își acorde iubirea pe care o caută în exterior. În definitiv, asta ne salvează„, spunea Damian Drăghici într-un interviu pentrtu VIVA!

Citește și: Damian Drăghici a renunțat la alcool și ține post negru de când a devenit tată pentru a doua oară: „M-am schimbat când m-am săturat de mine’

Citește și: Damian Drăghici, despre prietenia cu Joe Cocker: „Am avut 126 de concerte cu el. Erau şi câte 120.000 de oameni în faţa scenei'

Citește și: Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, știa că nu poate rămâne însărcinată, dar a avut un vis premonitoriu: „Sarcina a fost o minune de la Dumnezeu pe bune’

Damian Drăghici a renunțat la alcool și ține post negru de când a devenit tată pentru a doua oară

Damian Drăghici și Cristina Stroe au devenit părinți în anul 2019, atunci când a venit pe lume băiețelul lor. Artistul spune că acel moment l-a determinat să-și schimbe radical viața și să înceapă un proces de regăsire de sine.

'Odată ce s-a născut Andrei și în ultimii 5-6 ani de zile, toată căutarea mea și toată regăsirea, și toate terapiile i se datorează lui Andrei și Cristinei și faptul că s-au întâmplat multe schimbări în viața mea unde a trebuit să ajung la mine. În ultimele două luni de zile am ținut post negru câte 7 zile. Toate astea au avut de-a face cu a da la o parte pastila băuturii. Nu mai beau de 5 ani de zile', a mărturisit Damian Drăghici, acum câteva luni.

Damian Drăghici spune că schimbarea stilului de viață a început în momentul când s-a săturat de el. Artistul a slăbit apropae 70 de kilograme, renunțând la gluten, carbohidrați și zahăr.

„Când ajungi să te saturi tu de tine.(…) Există două modalități prin care poți să te schimbi în viață: disperare sau dezgustare. Să fii total dezgustat de tine. M-am schimbat când m-am săturat de mine’, a mai spus Damian Drăghici la Xtra Night Show, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton