Când fac cununia civilă Larisa Iordache și Cristian Chiriță și câte perechi de nași vor avea: "Oricât de mult m-aș uita la rochii, mie îmi plac foarte mult..."

 Radulescu Ruxandra
.

Larisa Iordache, primele dezvăluiri despre cununia civilă și nașii de nuntă. Multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță, campion la tenis de masă, chiar la începutul anului 2024. Larisa Iordache a povestit momentul spectaculos pus la cale de logodnicul ei când i-a cerut să-i fie soție și a făcut primele dezvăluiri despre când anume va aveal loc cununia civilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa Iordache, îndrăgita campioană mondială la gimnastică, și-a găsit alesul în persoana lui Cristian Chiriță, campion la tenis de masă. Larisa Iordache a povestit despre spectaculoasa cerere în căsătorie organizată în secret de viitorul ei soț. În ceea ce privește cununia civilă, gimnasta a dezvăluit că ceremonia va avea loc anul acesta, urmând ca anul următor să organizeze și nunta la biserică.

larisa-iordache-1larisa-iordache-1

Când fac cununia civilă Larisa Iordache și Cristian Chiriță și câte perechi de nași vor avea

Larisa Iordache a oferit primele detalii despre nunta cu logodnicul ei Cristian Chiriță, după ce a fost cerută în căsătorie în prima zi din 2024. Se pare că gimnasta plănuiește să facă cununia civilă anul acesta, urmând ca la anul să organizeze și ceremonia religioasă. În ceea ce privește rochia de mireasă, Larisa Iordache recunoaște că îi este dificil să se decidă asupra unui singur model, dar e convinsă că va face alegerea potrivită la momentul oportun.

Citește și: De ce nu-și reface Alina Sorescu viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Sunt într-un proces de divorț. Nu este cazul să…

Citește și: Dana Rogoz și-a ajutat familia cu bani, în copilărie, când filma pentru Abracadabra: „Făceam economii și mâncam supe la plic în cameră. Mama a fost…

Încă suntem emoționați după evenimentul de pe 1 ianuarie, dar, în același timp, ne gândim ca anul acesta să fie o cununie destul de restrânsă și poate la anul să fie ceva pregătit foarte frumos.

Oricât de mult m-aș uita la rochii, mie îmi plac foarte mult aceste lucruri de beauty, de dress code și îmi doresc să fie totul fain, dar atunci când o să merg să îmi aleg rochia cu siguranță o să fac o alegere bună.”, a declarat Larisa Iordache pentru Unica.ro.

Cum a fost cerută în căsătorie Larisa Iordache: „Când am urcat pe acoperiș totul era pregătit”

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au cunoscut pe o rețea de socializare, povestea lor de iubire evoluând rapid. La mai puțin de un an de la debutul relației, sportivul s-a hotărât să își întemeieze o familie și și-a cerut iubita în căsătorie.

În primul rând am ieșit noi doi să mâncăm, cam asta a fost ideea, Cristian încercând să mă surprindă, însă fiind atât de emoționat, cumva mi-am dat seama că ceva se întâmplă. M-a surprins într-adevăr cu tot ce a făcut, mai ales la restaurant când am urcat pe acoperiș și totul era pregătit foarte frumos. Bineînțeles momentul în sine a fost unul special. A fost foarte frumos și este în continuare foarte frumos.„, a declarat Larisa Iordache.

Logodnicul Larisei Iordache s-a sfătuit cu familia gimnastei, înainte să o ceară în căsătorie

Logodnicul Larisei Iordache a plănuit cererea în căsătorie în mare secret, sfătuindu-se cu familia gimnastei. Eforturile lui Cristian Chiriță au dat roade, căci partenera sa a reacționat teribil de emoționată.

Da, cred că de o săptămână a tot complotat împreună cu cei dragi – familia mea, familia lui. Au complotat împreună și l-au susținut chiar dacă toți au zis că el a făcut toată treaba, ei l-au susținut moral și i-au dat cred curaj.” a mai adăugat Larisa Iordache.

Câte perechi de nași va avea Larisa Iordache la nuntă

În ceea ce privește alegerea părinților spirituali din cadrul ceremoniei de nuntă, Larisa Iordache este hotărâtă să aibă o singură pereche de nași. Deși nu s-a decis cine anume va juca acest rol la nunta ei, cu siguranță va fi vorba de persoane apropiate cuplului.

Încă ne gândim, dar cu siguranță niște oameni dragi nouă, care ne sunt exemplu și bineînțeles că așa cum se zice și cum este normal nașii să fie niște părinți spirituali. Ne dorim să învățăm de la oameni și cu siguranță vom face alegerea potrivită la momentul potrivit.

Nu, sub nicio formă (n.r. – nu vrea două perechi de nași). Nu am nimic împotrivă cu acest lucru, sunt super fericită că oamenii pot găsi două perechi de nași, mi se pare ceva senzațional, însă la noi o să fie una și bună.” a declarat Larisa Iordache.

FOTO: Facebook Instagram



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton