Când face Ecaterina Ladin botezul celui de-al treilea băiat: "l-am rugat pe soțul meu să rămână o perioadă mai mare acasă, el având o afacere la mare. Pe Roman îmi doresc să îl alăptez"

 Radulescu Ruxandra
.

Când va face Ecaterina Ladin botezul celui de-al treilea copil. Ecaterina Ladin a devenit mama celui de-al treilea băiat, la vârsta de 40 de ani. Actrița Ecaterina Ladin și soțul ei sunt în culmea fericirii, căci vedeta a adus pe lume cel de-al treilea copil al cuplului, la sfârșitul anului trecut. Actrița a oferit, recent, detalii despre botezul micuțului, dar și despre cum se poartă ceilalți doi copii ai ei cu mezinul casei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ecaterina Ladin, în vârstă de 40 de ani, a devenit mama celui de-al treilea copil, la sfârșitul anului trecut. Actrița, cunoscută pentru rolul Dalida din „Las Fierbinți', este în prezent mama a trei băieți. Pentru mezinul familiei, vedeta a ales un nume cu o semnficație specială, Roman Casian. Ecaterina Ladin nu a făcut încă botezul, dar are o idee bine conturată despre cum va arăta evenimentul de creștinare al micuțului. Artista Ladin recunoaște și că și-a dorit să aibă o fetiță.

dalida-las-fierbinti-e1673277596966dalida-las-fierbinti-e1673277596966

Când va face Ecaterina Ladin botezul celui de-al treilea copil

Ecaterina Ladin este fericita mamă a trei băieți, mezinul venind pe lume la sfârșitul anului trecut. Actrița a decis ca micuțul să poarte numele de Roman Casian, iar botezul va avea loc după Paște și se anunță a fi un eveniment cu multă voie bună.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Două concurente au părăsit emisiunea

Citește și: Emaa, artista care cântă alături de Carlas Dreams, este însărcinată: „De trei luni și-un pic… Nu știu ce să fac cu atâta fericire’. Prima imagine cu ecografia bebelușului

Roman Casian îl cheamă. Casian trebuia să îl cheme pe primul născut. Și, pentru că nici al doilea nu a purtat numele, a venit al treilea… ca să nu rămână numele nepus. Roman a fost ales fiindcă este un nume conține litera „R', așa cum sunt numele de Marcu și Petru. Nu ne-a fost greu să îl alegem, pentru că Roman îl cheamă și pe nașul nostru. Botezul îl vom face după Paște. În primul rând, să fie cald afară și să ne putem distra în voie. Nu am stabilit nimic încă. Apoi, voi începe filmările pentru Las Fierbinți, iar atunci va fi programat și botezul.„, a declarat actrița pentru Ciao.ro.

Ecaterina Ladin vrea să-și alăpteze al treilea fiu pe platourile de filmare

Ecaterina Ladin a mărturisit că, deși a mai trecut prin două nașteri, al treilea copil a fost o provocare neașteptată. Din fericire, actrița a avut parte de ajutorul soțului ei.

Fiind la al treilea copil, am avut impresia că sunt călită, dar nu a fost așa. Cu cel mic am crezut că știu cum stă treaba, doar am mai trecut de două ori prin asta. Însă, începând cu sarcina și continuând cu creșterea lor, am realizat că sunt oameni diferiți, cu firi diferite și tratează tot ce li se întâmplă altfel. Când mi-am dat seama că sunt depășită de situație, l-am rugat pe soțul meu să rămână o perioadă mai mare acasă, el având o afacere la mare. Pe Roman îmi doresc să îl alăptez. Deci, îl voi lua cu mine pe platoul de filmare.„, a ami adăugat Ecaterina Ladin.

Ecaterina Ladin: „Mi-am dorit o fetiță”

Ecaterina Ladin recunoaște că și-a dorit să aibă și o fetiță și așteaptă cu entuziasm ca băieții ei să crească și să-i vadă pe fiecare la casa lor.

Eu sper să fie armonie mereu în familie, și după ce s-or însura, cu toate că mai e cale lungă până acolo. De nu mi-o plăcea de ele și nu oi vrea să le deschid ușa, mă uit pe vizor și le spun că nu suntem acasă.  Ha-ha-ha! Cred că mi-am dorit o fetiță, înainte să îl am pe Marcu. Apoi, când am văzut câtă dragoste poate naște în tine un astfel de pui, chiar nu a mai contat.” a mai menționat Ecaterina Ladin.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton