Când începe Asia Express 2024, la Antena 1. Imagini în premieră din noul sezon, Drumul Zeilor, prezentat de Irina Fodor

 Dumba Gabriela
.

Când începe Asia Express 2024, prezentat de Irina Fodor. Antena 1 a anunțat oficial când începe noul sezon Asia Express, care se numește Drumul Zeilor și a dezvăluit imagini în premieră de la filmări. Thailanda, Malaysia și Iondonezia sunt țările care au pus la grea încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură. Iată, așadar, când începe Asia Express 2024!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, concurenții Asia Express 2024 au trecut prin numeroase provocări din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte, Drumul Zeilor. Drumul parcurs are peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

dsc00787-1dsc00787-1

Când începe Asia Express 2024, Drumul Zeilor, la Antena 1

După aproape un an de zile, Asia Express, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00.

Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.

Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu.

Drumul Zeilor va fi o explozie de culoare, tradiții și de cele mai ciudate abordări ale vieții de pe planeta asta.', a povestit Marius Damian.

Atunci am ales zeii gândindu-ne la zeii hinduși, budiști și după aceea tot ce înseamnă semilunile islamului. Mi se pare că a fost o alegere perfecta, nu neapărat de zeități sau de mituri, ci de bogata varietate pe care o oferă toate credințele astea, cu atât mai mult pentru că am coborât în cel mai mare arhipelag', detaliază co-prezentatorul Asia Express 2024.

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat: „A venit să-și ceară scuze. Ne-am văzut și…’

Citește și:Cornel Palade a recunoscut în direct, la Măruță, că și-a înșelat soția: „Află acum. Nevastă, parcă e prima. Iartă-mă!’. Iuliana Palade l-a acuzat de infidelitate pe actor, în trecut

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…'. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

La 17.000 de insule, tot atâtea lucruri și subiecte interesante care te amețesc efectiv', a zis Marius Damian despre Indonezia.

Aventura începe în Thailanda, unde sunt multe animale care apar din sălbăticie, în Malaezia verdele crud al uneia dintre cele mai vechi păduri tropicale te inundă.

Irina Fodor, despre ce se întâmplă la Asia Express 2024 

Încă de la sfârșitul lunii februarie, Irina Fodor se află la filmările pentru Asia Express 2024. Cursa de pe Drumul Zeilor a început din Thailanda.

„Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it!', a scris Irina Fodor pe Instagram, la vremea respectivă. 

După ce au traversat Thailanda, concurenții s-au întrecut în Malaysia, iar ultima țară a competiției a fost în Indonezia. De asemenea, Irina Fodor a spus că s-au schimbat unele lucruri în cursă din cauza traficului infernal.

„Nu o să vă mint, e ușor aglomerat pe străzile din Indonezia… Acum, să vedem cine ajunge pe primul loc la pupitru: eu sau concurenții?', a mai scris Irina Fodor pe Instagram, atunci.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de a te reinventa.

La revenirea acasă, vedetele de la Asia Express 2024 au postat pe rețelele de socializare mesaje pentru fani, iar Anca Țurcașiu a dezvăluit și când va fi difuzat la Antena 1 acest nou sezon al emisiunii.

„A fost fascinant, abia aștept să urmăriți din septembrie tot ce s-a întâmplat acolo pe Antena 1. Vă mulțumesc pentru toate gândurile voastre bune, vreau să vă spun că mi-a fost foarte dor de voi și vă promit că începând de astăzi vom fi împreună pe toate rețelele de socializare. Vă pup!’, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Și Nicolai Tand și-a anunțat reîntoarcerea în țară, tot pe Instagram: „N-am suficiente cuvinte să vă spun cum a fost în @americaexpressromania. Tot ce știu e că n-am mai avut asemenea emoții și stări de când mi s-au născut copiii. A fost incredibil, abia aștept să vedeți și voi!Bine v-am regăsit!’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton