Când începe Chefi la cuțite, sezonul 13. Care sunt noile reguli, după ce jurații au fost înlocuiți

 Calin Maria Bianca
.

Când începe Chefi la cuțite, sezonul 13. Așteptarea a luat sfârșit pentru marele public al celui mai apreciat show culinar. Recent, Antena 1 a anunțat când începe „Chefi la cuțite', sezonul 13, însă asta nu este tot. După plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și venirea celor patru chefi noi, s-au schimbat și regulile. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Demisia celor trei chefi a adus valuri de reacții pe rețelele de socializare și nu numai. Cu toate acestea însă, o parte dintre fani încă așteaptă cu nerăbdare începerea noului sezon „Chefi la cuțite„. După lungi așteptări, Antena 1 a făcut marele anunț, comunicând astfel data premierei sezonului 13 al show-ului culinar.

fanii-chefi-la-cutite-acuza-antena-1-se-stia-de-mult-de-plecarea-lui-bontea-scarlatescu-si-dumitrescu-nu-se-leagafanii-chefi-la-cutite-acuza-antena-1-se-stia-de-mult-de-plecarea-lui-bontea-scarlatescu-si-dumitrescu-nu-se-leaga

Citește și: Anunțul oficial al Antenei 1 despre Chefi la cuțite. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii jurați ai emisiunii

Citește și: Ce făcea Florin Dumitrescu în pauzele de Chefi la cuțite. Abia acum s-a aflat de obiceiul său: „Ne iubim foarte mult”

Citește și: Gheboasă, reacție după ce a fost prins de DIICOT cu canabis: „Eu sunt un fost consumator, am fumat și eu un joint de marijuana. Am fost acuzat de…”

Citește și: Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman, la o săptămână de la funeralii. Oana Roman a rămas surprinsă: „M-am dus la cimitir după parastasul de 9 zile și…”

Când începe Chefi la cuțite, sezonul 13

Este oficial! Pe data de 18 martie, cel mai apreciat show culinar își deschide, din nou, porțile pentru toți telespectatorii și publicul larg. De data aceasta, în locul celor trei chefi care ne-au bucurat sezoane la rând, au venit: Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia. Cei patru jurați, care aduc vasta lor experiență din domeniul gastronomic în platoul „Chefi la cuțite', sunt pregătiți pentru noile provocări din domeniul gastronomic. Dacă nu vreți să pierdeți nici măcar o ediție, trebuie să știți că show-ul va fi difuzat la Antena 1 luni, marți și miercuri, de la 20.30.

Noul sezon Chefi la cuțite vine cu schimbări

Conform anunțul venit din partea Antena 1, cel de al 13-lea sezon vin cu o mulțime de schimbări, după plecarea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Totuși, despre ce noutăți este vorba nu știm încă și rămâne de văzut pe micile ecrane. E clar însă că lucrurile s-au mai schimbat, cu siguranță spre surprinderea fanilor și a publicului larg.

„Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize

După scandalul privind demisia celor trei chefi care au fost la cârma acestui show culinar foarte apreciat ani și ani de zile, telespectatorii așteptau cu nerăbdare să vadă cine sunt noii jurați. Așadar, noul sezon Chefi la cuțite va avea parte de patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia. Mona Segal a ținut să facă anunțul imediat după marele conflict, dar totodată s-a specificat și că urmează foarte multe surprize.

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cele patru nume care vor ocupa scaunele de jurat în cadrul celui mai apreciat cooking-show din România, Chefi la Cuțite„.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt. Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante, a spus Mihai Ioniță, CEO Antena Group, după demisia celor trei chefi.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton