Când începe Dancing on Ice România, la Antena 1. Show-ul va fi live

 Oana Pantazi
.

Când începe Dancing on Ice România. Show-ul Dancing on Ice: Vis în doi își va face curând debutul la Antena 1, iar nouă vedete vor concura pe gheață alături de patinatori profesioniști. Mai mult, show-ul va fi live.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Când începe Dancing on Ice România. Cel mai nou show din grila Antenei 1, Dancing on Ice – Vis în doi, o emisiune de tip concurs, va face deliciul telespectatorilor începând din luna martie. În fiecare săptămână, cele nouă perechi vor ridica spectacolul la un alt nivel printr-o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Totul adus în scenă pe o muzică superbă, cu costume fabuloase și mișcări de dans pe gheață spectaculoase.

iulia-albu-dancing-on-iceiulia-albu-dancing-on-ice

Când începe Dancing on Ice România

Adaptarea românească a formatului britanic Dancing on Ice o are ca producător pe Mona Segall (Chefi la cuțite, Asia Express), care a mai realizat și celebrul Dansez pentru tine la PRO TV (din 2006, timp de 14 sezoane), dar și un sezon, în toamna lui 2016, a emisiunii Dansează printre stele, la Antena 1. Dancing on Ice: Vis în doi va începe va începe sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, transmite tvmania.ro.

Show-ul de talente a ajuns la sezonul 13 în țara-mamă (va urma și al 14-lea în 2022 pe postul britanic ITV), fiind lansat în 2006, cu o pauză între 2014-2016. În cadrul emisiunii, diferite celebrități fac echipă cu patinatori profesioniști pentru a dansa pe gheață.

Cine sunt concurenții Dancing on Ice

Când începe Dancing on Ice România. Sâmbătă, pe 5 martie, va avea loc prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi, iar atunci telespectatorii vor face cunoștință cu cele 9 vedete care vor face cuplu cu patinatori profesioniști.

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt vedetele care vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi și care vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru un spectacol unic.

Repetițiile sunt în toi, concurenții, unii dintre ei care nu știau să patineze, încercând să fie în formă maximă la începutul emisiunii, care va fi difuzată live.

Postul urmează să anunțe curând prezentatorii, dar și juriul emisiunii. Este posibil însă ca printre jurați să se numere și coregraful Mihai Petre, care a fost lansat în showbiz chiar de către Mona Segall, acesta făcând parte din juriul Dansez pentru tine încă de la debutul emisiunii, în primăvara lui 2006.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton