Când începe emisiunea MediCOOL la Antena 1. Carmen Brumă a anunțat schimbări în sezonul 6: ”A fost o adevărată provocare. După cinci sezoane cu...”

 Calin Maria Bianca
.

Când începe emisiunea MediCOOL la Antena 1. Este vestea momentului! Emisiunea mult așteptată de către telespectatori revine pe micile ecrane chiar începând cu weekend-ul acesta. Așa cum ne-au obișnuit, la cârma conducerii, pe postul de prezentatori și totodată gazde ale emisiunii, sunt Carmen Brumă și dr. Mihail Pautov. Iată care sunt noile schimbări, care vin la pachet cu începerea noului sezon!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dr. Mihail Pautov și Carmen Brumă revin la Antena 1 cu un nou sezon MediCOOL, chiar începând din data de 24 februarie. Emisiunea se va difuza în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, unde se vor aborda subiecte care sunt de mare interes pentru telespectatori.

medicool-mihail-pautov-carmen-brumamedicool-mihail-pautov-carmen-bruma

Citește și: Carmen Brumă revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta partenera lui Mircea Badea, la Antena 1: „Sunt mândră'

Citește și: Cine este Mihail Pautov de la MediCOOL. E celebru pe Instagram

Citește și: Oana Lis l-a dus la păcănele pe Viorel Lis, de ziua lui de naștere: „Are voie oficial să intre în cazinou”. Fostul edil a împlinit 81 de ani

Citește și: Antonia și Valentin de la Mireasa s-au despărțit: „Eu am niște traume în spate, relații abuzive în care am fost, i-am zis că…”

Când începe emisiunea MediCOOL la Antena 1

Emisiunea MediCOOL este una dintre cele mai urmărite și așteptate de către telespectatori, mai ales că în fiecare ediție, dr. Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală, și Carmen Brumă, autor programe de slăbit, aduc în fața telespectatorilor numeroase subiecte și probleme de actualitate, dar și cele mai noi experimente și subiecte tabu, explicate pe înţelesul tuturor, alături de invitați pe măsură, cu studii în domeniul medicinei și nu numai.

„Începem să înțelegem, din ce în ce mai clar, că știința aplicată și sănătatea nu trebuie să fie restrictive. Ele nu trebuie să fie considerate niște reguli stricte, ci trebuie transformate într-o plăcere de a trăi viața, iar noi asta facem la MEDICOOL. Le garantăm telespectatorilor că se vor distra, vor râde împreună cu noi, dar, cel mai important, vor învăța niște lucruri simple, care, aplicate zilnic, vor contribui la bunăstarea lor și îi vor ajuta să trăiască mai sănătos!', dezvăluie gazda emisiunii, dr. Mihail Pautov.

Sezonul 6 MediCOOL vine cu numeroase schimbări

Ei bine, nici Carmen Bruma nu a putut să nu vorbească despre noul sezon MediCOOL. Aceasta a explicat că, spre deosebire de alte sezoane, acesta a fost o adevărată provocare și nu doar pentru ea, ci pentru întreaga echipă. De asemenea, a explicat și care sunt schimbările ce vin la pachet cu sezonul 6 al emisiunii MediCOOL.

„Sezonul şase MediCOOL a fost o adevărată provocare, atât pentru mine, cât și pentru restul echipei. După cinci sezoane în care am convins publicul să ne urmărească, aducând în fața lor subiecte de interes, ce vizează sănătatea, revenim pe post cu același entuziasm și cu încrederea că sezonul cu numărul șase va fi cel puțin la fel de bun precum cele anterioare. Avem subiecte controversate, explicate de către specialiști, dar și soluții concrete, referitoare la nutriție și la sport, care ajută la urmarea unui stil de viață sănătos și la redobândirea energiei!', a spus Carmen Brumă.

Carmen Brumă a renunțat la colaborarea cu „Hello Chef'

Carmen Brumă nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea de pe micile ecrane. Aceasta a încheiat colaborarea cu Antena 1 pentru show-ul culinar „Hello Chef', unde a fost înlocuită cu Damian Drăghici, însă continuă să apară pe micile ecrane la „MediCool', emisiune care a revenit cu sezonul 6, la același post de televiziune.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton