Când începe MasterChef la PRO TV și în ce zile va fi difuzată emisiunea. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea abia așteaptă să îi vadă pe concurenți la lucru

.

MasterChef România 2024 revine din această toamnă la PRO TV. Bucătari faimoși, bucate alese și concurenți dornici să demonstreze ce știu să facă, acestea vor fi ingredientele celui mai incitant show culinar. Lupta urmează să se dea în preparate de cei care se bat să câștige titlul de MasterChef România 2024.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Show-ul prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membrii ai juriului pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți. Surprizele sunt mari și vor fi descoperite în curând. Lupta se anunță acerbă.

MasterChef Romania 2024 (1)MasterChef Romania 2024 (1)

Când începe MasterChef la PRO TV. Chef Sorin Bontea se simte ca la prima dragoste

Fie că vorbim despre reinterpretarea unor preparate sau despre crearea unui concept culinar nou, Chef Sorin Bontea a explorat, de-a lungul anilor, lumea fascinantă a gastronomiei.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)', a spus acesta.

Chef Cătălin Scărlătescu abia așteaptă să vadă ce pregătesc concurenții

Revenirea într-un nou sezon MasterChef este pentru Chef Cătălin Scărlătescu la fel ca întoarcerea la locurile natale:

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat'.

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu vor mai putea fi văzuți într-o emisiune

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu ne vor învăța cum să limităm risipa alimentară, într-un mod creativ. Din această emisiune, telespectatorii vor putea vedea câteva dintre trucurile și secretele stilurilor lor culinare. Cei trei vor avea un invitat special în fiecare ediție, care îi va provoca să gătească cu resturile rămase din probele MasterChef. Gina Pistol și cei trei chefi sunt încântați să cunoască publicul VOYO, în MasterChef: Restul e plăcere!

Ce producții se mai văd la PRO TV din toamnă

Scara B, super-producția de comedie care explorează viața cotidiană a vecinilor dintr-un bloc, din București, va avea premiera pe 12 septembrie, de la ora 21:30. În fiecare joi, serialul va deschide ușile locatarilor și le va prezenta celor de acasă interacțiunile și situațiile celor care locuiesc în aceeași clădire.

Vocea României se aude din nou

Cele mai intense emoții ale concurenților și antrenorilor au fost trăite, de-a lungul timpului, pe scena care le-a făcut vocile auzite. Vocea României revine în cel de-al 12-lea sezon, iar antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș, sunt pregătiți să dea muzica mai tare, începând cu 13 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30.

Show-ul care demonstrează că împreună putem construi speranță, care arată că magia încă există și că poate fi redată cu ajutorul celor din jurul nostru, Visuri la cheie, revine cu un nou sezon. Dragoș Bucur și echipa, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi revin în fiecare miercuri, de la 21:30, începând cu 11 septembrie.

Actorii din Las Fierbinți își continuă aventura

Țara este pregătită pentru a râde într-un nou sezon Las Fierbinți. Serialul revine cu aceleași personaje spumoase, pe care telespectatorii le vor putea revedea din 11 septembrie, în fiecare miercuri și joi, de la 20:30.

Directorii unora dintre cele mai importante companii din România vor renunța pentru câteva zile la funcțiile lor de conducere și se vor transforma total pentru a merge sub acoperire în propriile companii. Ce vor descoperi, cum se vor descurca în noile lor roluri, ce povești de viață vor auzi și ce destine vor schimba, vom descoperi începând cu 12 septembrie, în fiecare joi, de la ora 22:30, în noul sezon Șef sub acoperire.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad' alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…'

Citește și: Semnele prevestitoare pe care Emily Burghelea le-a avut înainte de accidentul din Mauritius. Taxiul în care se afla influencerița a intrat într-un tir: „Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu: s-au logodit în secret, însă actorul ar fi avut o aventură cu o colegă de filmare / Detalii neștiute: „Pentru mine a fost primul bărbat'

Citește și: De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: „Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că…” Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

Citește și: Cove și-a sărbătorit fiul cel mic alături de băiatul lui cel mare, care locuiește în Spania: „Sunt atât de mândru de tine. La mulți ani, campionul meu!'. Revederea dintre cei doi frați a fost emoționantă

Tătuțu` se vede doar online

Timp de doi ani, Clanul a atras atenția tuturor și a devenit un subiect major de interes. Însă, cine știe, de fapt, cum a început totul…?! În urmă cu aproximativ 20 de ani, viața lui Bebe Udrea era printre mafioți. Cunoscut drept „Măcelaru', Bebe a avut un scop clar: să ajungă în vârful propriului clan! Cum a construit totul, care este povestea din spatele unora dintre cele mai îndrăgite personaje și care a fost parcursul lor încă de la început, vom vedea, în curând, într-un nou serial, exclusiv pe platforma online: TĂTUȚU`.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton