Când începe și în ce zile se difuzează emisiunea Mireasa de la Antena 1: ”Foarte multe surprize și noutăți...”. Mirela Vaida îi ține locul Simonei Gherghe în primele ediții

 Calin Maria Bianca
.

Când începe și în ce zile se difuzează emisiunea 'Mireasa' de la Antena 1. Este vestea momentului pentru toți fanii emisiunii Mireasa. Show-ul matrimonial revine luni cu cel de-al zecelea sezon şi o mulţime de surprize, la Antena 1 și va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 14.00, într-un nou platou şi o nouă casă. Asta nu este tot! Premiera noului sezon o va aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe în primele ediții. Iată cu ce schimbări vine noul sezon!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

După lungi așteptări, telespectatorii au primit vestea cea bună privind cel mai urmărit show matrimonial. Da! Este vorba chiar despre emisiunea Mireasa, care începând de luni revine la TV, cu o mulțime de schimbări, dar și surprize, atât pentru fani, cât și pentru concurenți. Iată primele declarații ale Simonei Gherghe, cât și ale Mirelei Vaida, despre noul sezon Mireasa, care se va difuza luni-vineri, de la ora 14:00.

finala-mireasa-sezonul-9-1-1finala-mireasa-sezonul-9-1-1

Citește și: Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 ai emisiunii Mireasa, s-au căsătorit religios. Imagini de la nuntă / Ela a pierdut o sarcină, anul trecut

Citește și: Ana și Daniel de la Mireasa, sezonul 8, s-au despărțit la doar 6 luni de la cununie: „Eu am luat decizia de a rupe căsnicia. Zvonurile sunt adevărate și…'

Citește și: Cum arată vila din Pipera pe care Brigitte Patramă o scoate la vânzare și cât cere pe ea. Are trei etaje, cinci dormitoare, grădină, piscină și jacuzzi

Citește și: Cum au fost surprinși împreună Betty Salam și Cătălin Vișănescu, după ce artista a declarat că au luat o „pauză' în căsnicie. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt

Când începe și în ce zile se difuzează emisiunea 'Mireasa' de la Antena 1

Luni, 29 iulie, începe cel de al 10-lea sezon Mireasa la Antena 1. Dacă fanii au fost obișnuiți cu Simona Gherghe în rolul de gazdă a emisiunii, surpriză! Acum, cea care îi primește pe noii concurenți în casa Mireasa și prezintă marea premieră este chiar Mirela Vaida. Nu, nu este deloc străină de micile ecrane, fiind zi de zi la TV, însă mulți sunt surprinși să o vadă la acest show matrimonial.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!', a declarat Mirela Vaida.

Simona Gherghe: „Sezonul al zecelea se anunţă a fi unul presărat cu foarte, foarte multe surprize şi noutaţi'

Mirela Vaida abia așteaptă să deschidă noul sezon Mireasa, însă nu o să fie pentru mult timp gazda emisiunii, fiindcă doar o înlocuiește pe Simona Gherghe în primele ediții. În prezent, aceasta se află în vacanță alături de familia ei, dar nu a ezitat și a făcut o serie de declarații despre sezonul 10 Mireasa, dezvâluind că s-au pregătit numeroase surprize pentru concurenți și telespectatori.

Îi mulţumesc Mirelei că a revenit cu tot sufletul în cadrul proiectului Mireasa. Momentan, mă aflu în vacanţă alături de familie, dar luni voi intra pe AntenaPLAY să cunosc şi eu, chiar şi de la distanţă, noii concurenţi. După cum vă spuneam şi în marea finală a sezonului trecut, sezonul al zecelea se anunţă a fi unul presărat cu foarte, foarte multe surprize şi noutaţi în casa Mireasa, pe care vă invit să le descoperiţi luni, de la 14.00, în direct, la Antena. Cât despre mine, profit de pauză ca să- mi încarc bateriile şi să fiu alături de familia mea, în această vacanţă de vară. Ana şi Vlad au nevoie de noi şi vrem să ne bucurăm de momentele acestea de conectare şi de fiecare zi în care suntem împreună. Din inima familiei îmi adun energia, ca apoi să mă întorc în casa Mireasa, alături de noii concurenţi. Ne revedem, aşadar, peste doar câteva săptămâni. Vă îmbrăţişez cu dor!', a completat Simona Gherghe, gazda reality show-ului.

Luni revine pe micile ecrane și aftershow-ul Mireasa – Capriciile iubirii revine la Antena Stars

Acum, după ce s-a aflat marea veste, Mirela Vaida va întâmpina luni o nouă serie de concurenţi dornici să își găsească sufletul-pereche. Opt fete şi opt băieţi vor păşi în Casa Mireasa, în căutarea marii iubiri, astfel telescpectatorii vor vedea pe micile ecrane poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, cereri în căsătorie spectaculoase și multe momente unice. Toate acestea în noul sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Mai mult decât atât, tot luni, aftershow-ul Mireasa – Capriciile iubirii revine la Antena Stars cu cel de-al şaptelea sezon. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 19:00, Gabriela Cristea va aduce în atenţia telespectatorilor un conţinut unic, în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați.

Sursă foto: facebook / comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton