Când începe Vocea României, sezonul 11: „Avem surprize pentru fiecare antrenor în parte”. Horia Brenciu și Theo Rose împart același scaun

 Dumitrache Laura
.

Când începe Vocea României, sezonul 11. Pro Tv a anunțat când va încep sezonul 11 „Vocea României'. Filmările au început încă din luna iulie, iar recent a fost anunțată data în care va avea loc premiera noului sezon. Ediția din această toamnă a show-ului Pro TV revine cu o schimbare importante la masa juraților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când începe Vocea României, sezonul 11. Pro TV anunțat grila de toamnă 2023. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare noul sezon al emisiunii. Antrenorii vor face tot posibilul pentru a îi ajuta pe concurentii pe echipele lor, în lupta pentru marele premiu.

vocea romanieivocea romaniei

Fanii emisiunii vor avea parte de noi surprize. Antrenorii s-au așezat pe scaune și ascultă cu mare entuziasm voci senzaționale care transmit emoții. Jurații se vor lupta pentru fiecare concurent care merită să fie auzit.

Citește și: Theo Rose, declarații neașteptate despre Smiley, după ce au jurizat împreună la Vocea României, sezonul trecut: „Cred că îi e…'

Citește și:Ce părere are Horia Brenciu despre Theo Rose: „Nu-i e frică de greșeli sau de necunoscut!” / Cei doi împart același scaun la Vocea României

Citește și:Marius Elisei exclude împăcarea cu Oana Roman, după ce au fost surprinși împreună la ziua fiicei lor: „Nu o să stau niciodată într-o relație de dragul copilului. Am alte planuri personale…'

Citește și:Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic, replici tăioase la Insula Iubirii. S-au confruntat față în față, la bonfire: „Nu cred că nu știai ce ai acasă și…'

Când începe Vocea României, sezonul 11

Sezonul 11, Vocea României va începe pe 8 septembrie 2023 și se va difuza în fiecare vineri, de la ora 20.30. Antrenorii emisiunii sunt pregătiți să se lupte pentru cei mai talentati concurenti și să să le fie mentori pe tot parcursul emisiunii.

„Veți vedea un sezon cu diversitate în muzică și concurenți deosebiți. Avem surprize pentru fiecare antrenor în parte, avem pregătite momente unice, momente viralizabile și multă, multă muzică bună', a declarat Cătălin Bugean, Show Runner „Vocea României', potrivit Pro TV.


Cine sunt antrenorii de la Vocea României, sezonul 11

În sezonul 11, se anunță schimbări importante. Noutatea acestui sezon este Horia Brenciu, care s-a întors în emisiune după doi ani de pauză. Acesta împarte scaunul cu Theo Rose. Horia Brenciu a jurizat primele trei ediții, a făcut pauză timp de cinci sezonae și a revenit în sezonul 9.

Ulterior, artistul a luat din nou pauză în sezonul 10, iar acum a revenit în sezonul 11, de data aceasta, pe același scaun cu Theo Rose. Din patru sezoane, Horia Brenciu a câștigat două, sezoanele 2 și 3. Alături de Horia Brenciu și Theo Rose, sunt jurații Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

De asemenea, moderatorul emisiunii este Pavel Bartoș.„Am parte, poate, de cele mai bune două show-uri din țară. Cel mai mult mă bucur că în spatele acestor show-uri sunt cei mai potriviți oameni, o echipă extraordinară. Mă bucur pentru toți colegii pe care îi am și pentru toate sezoanele pe care le-am făcut împreună', declara Pavel Bartoș anul trecut, înaintea de marea finală „Vocea României', sezonul 10.

Tudor Chirilă este antrenorul care a obținut alături de echipa sa, cele mai multe trofee Vocea României. Din cele 7 sezoane în care a fost antrenor, Chirilă a câștigat 5. Apoi este urmat de Smiley, care a câștigat 3 sezoane din 10, iar pe următoarea pozitie se află Horia Brenciu, care a câștigat 2 sezoane din 4.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton