Când are loc nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin, după 8 ani de relație: "Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns"

 Dumba Gabriela
.

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt împreună de 8 ani și până acum nu au simțit nevoia unui act care să oficializeze povestea lor de iubire, chiar dacă au apărut și doi copii în viața lor. Însă, mai este foarte puțin până la nunta lor pentru că Anda Călin și Liviu Vârciu au decis să se căsătorească. Din păcate pentru fanii lor, viitorii miri au decis ca nunta să fie una privată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Liviu Vârciu s-a îndrăgostit la prima vedere de Anda Călin, în urmă cu opt ani și chiar dacă relația lor a cunoscut și o pauză, au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Nu au avut nevoie de acte până acum, însă în câteva zile vor bifa și acest pas important.

302450312173463715255514359993317846036357934n302450312173463715255514359993317846036357934n

Liviu Vârciu și Anda Călin vor spune „Da” în acest weekend

Liviu Vârciu și Anda Călin se vor căsători weekend-ul acesta, peste doar câteva zile. Cei doi au decis ca evenimentul cel mare să se desfășoare departe de ochii curioșilor, într-un cadru restrâns,  potrivit cancan.ro,   

Nu demult, Anda Călin a vorbit despre nunta cu Liviu Vârciu și spunea că până acum nu a fost o prioritate pentru ei, însă cu siguranță atunci când vor decide să facă pasul cel mare, se va întâmpla într-o manieră discretă.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții', a declarat Anda Călin la Xtra Night Show.

Pe de altă parte, atunci când a fost întrebat despre nunta cu partenera sa, Liviu Vârciu a fost rezervat în detalii. 'Și dacă zic că ne-am…., care mai e secretul? Nu se știe, nu o să aflați niciodată, știm doar noi doi și nașii, atât', spunea Liviu Vârciu recent.

Citește și: Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat la Insula iubirii, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru: „Cum să ne despărțim? Nu erai deja căsătorit cu cineva? Mult noroc!’

Citește și: Povestea de dragoste dintre Alain Delon și Romy Schneider. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare, au fost împreună cinci ani, iar el a părăsit-o printr-o scrisoare

Citește și: Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 26 de ani și deține o afacere cu toalete ecologice

Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu, acum 8 ani

Liviu a întâlnit-o pe Anda Călin într-un club, ea fiind, atunci, manager acolo. I-a spus, direct, cu tupeu: 'De ce ești în club? Copiii unde sunt?' Iar răspunsul ei l-a lăsat mască: 'La maică-ta!'.

El i-a cerut numărul de telefon, ea nu i l-a dat. Au conversat, apoi, pe Facebook și s-au întâlnit. Așa s-au cunoscut Liviu și Anda, iar de atunci au trecut nu mai puțin de opt ani, iar cei doi se pregătesc, acum, de nuntă.

'Sunt opt ani, avem doi copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc', a spus Liviu Vârciu.

Anda Călin a reușit să îl transforme pe Liviu Vârciu într-un familist convins și că, de fapt, un rol important l-a jucat și faptul că prezentatorul TV își dorea, la momentul respectiv, o relație serioasă.

„Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta. Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de dresat, poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață', spunea Anda Călin în trecut.

Acum ceva timp, Liviu Vârciu recunoaștea că viitoarea lui soție este deranjată de pasiunea pentru mașini, dar chiar și așa, a găsit o metodă prin care să o mulțumească.

„Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță', a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

„Păi, de asta îmi iau și multe (n.r. – mașini) știi? Să am unde să dorm. Căci, dacă o fi să fie, cum sunt și personaj în „Bravo, tată!”, serialul de pe Antena 1 dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu? Adică, dacă ea este fericită, știi cum e. Happy wife, happy life', spunea Liviu Vârciu anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton