Când s-a produs, de fapt, ruptura dintre CRBL și soția lui. Unde s-ar fi mutat Elena cu fiica lor, după despărțire, și cât de afectată e Alessia

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat când s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre CRBL și soția lui. Ieri, 4 aprilie 2024, artistul și încă soția lui făceau un anunț șocant pe rețelele de socializare, în care spuneau că divorțează. Astăzi, la scurt timp după ce s-a aflat de despărțirea lor, în presă circulă zvonuri precum că fosta parteneră a artistului, Elena, s-ar fi mutat în altă locuință, alături de fiica lor, Alessia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vestea că CRBL și soția lui, Elena, divorțează a picat ca un trăsnet în showbiz-ul autohton. Nimeni nu s-ar fi așteptat ce doi să se despartă, mai ales că au împreună o fiică, și se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cântărețul și coregrafa s-au cunoscut la Dansez pentru tine și au făcut nunta în 2008, iar, recent, au participat împreună la Power Couple, show ce părea că-i unise și mai mult.

crbl-si-elena-1-1crbl-si-elena-1-1

Se pare însă că lucrurile nu au stat deloc așa, pentru că, potrivit surselor Click!, relația dintre CRBL și Elena ar fi început să scârțâie de când s-au întors din Malta, de la Power Couple. Neînțelegerile și discuțiile în contradictoriu dintre ei ar fi ajuns la o limită, moment în care ar fi decis că e mai bine, atât pentru ei, cât și pentru fiica lor în vârstă de 14 ani, Alessia, să se despartă.

Citește și: Ilinca Vandici reacționează după anunțul divorțului lui CRBL: „Vorbesc din proprie experiență, e super greu să o iei cumva de la capăt, mai ales că e și un copil la mijloc. Dacă unul face…”

Citește și: CRBL și Elena au avut o nuntă în stil mafiot, acum 16 ani. Imagini cu artistul îmbrăcat ca Al Capone: „Întotdeauna mi-a plăcut acea perioadă”

Citește și: Meghan Markle, mesaj secret pentru Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer: „Își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Ducesa a transmis în mod clar…”

Citește și: Marius Manole revine cu emisiunea Întrebarea mesei rotunde, la Acasă TV: „Este o provocare. Sperăm să fie cu baftă'. Când se difuzează show-ul

Când s-a produs, de fapt, ruptura dintre CRBL și soția lui

Sursele mai spun că acum, după separare, CRBL ar locui în Pantelimon, în timp ce soția lui, Elena, și-ar fi luat fiica și s-ar fi mutat într-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Capitalei. Coregrafa ar fi ales să locuiască acolo pentru că aici ar avea majoritatea proiectelor de care se ocupă.

Cât despre fiica lor, Alessia, adolescenta ar continua să meargă la International School of Bucharest, iar CRBL s-ar fi oferit să-i achite el studiile, transportul fiind asigurat de Elena. Acum ceva timp, cântărețul declara că plătește 15.000 de euro pentru școala privată la care Alessia merge, încă de când fetița avea 5 ani.

Unde s-ar fi mutat Elena cu fiica lor, după despărțire, și cât de afectată e Alessia

În ceea ce o privește pe soția lui CRBL, Elenei i-ar merge foarte bine în plan profesional, fiind implicată în diverse activități. Pe lângă ea, și fetița ar fi foarte afectată însă de despărțire, dar cântărețul și fosta lui parteneră și-ar da interesul ca ea să nu resimtă atât de dur divorțul. Astfel, solistul ar vizita-o constant și ar fi în continuare implicat în relația cu adolescentă.

Spre exemplu, mai spun sursele, atunci când Alessia era răcită, CRBL ar fi venit să o îngrijească. Așadar, în ciuda neînțelegerilor din căsnicia lor, artistul și Elena continuă să fie niște părinți exemplu pentru fata lor.

CRBL și soția lui, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie

CRBL și soția lui, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie. Cei doi au făcut anunțul în mod oficial, pe rețelele de socializare. Aceștia au scris un mesaj prin care au transmis că au luat decizia de comun acord și că au ajuns la concluzia că cel mai bine e să meargă pe drumuri separate în viață.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț.

Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena.', este mesajul care a apărut pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton