Când revine Adela Popescu la PRO TV. Soția lui Radu Vâlcan a făcut anunțul: „Așa discutăm acum. Cel mai probabil...”

 Radulescu Ruxandra
.

Când revine Adela Popescu la PRO TV. Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane. Soția lui Radu Vâlcan a bifat toate domeniile showbiz-ului, de la roluri în telenovele de succes, la prezentarea unor emisiuni „Vorbește lumea”, sau „La măruță”, dar și a show-ului de aventură „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Adela Popescu se află, la acest moment, într-o binemeritată pauză, însă vedeta are de gând să revină pe micile ecrane din toamnă cu un proiect-surpriză.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Când revine Adela Popescu la PRO TV. Adela Popescu s-a făcut remarcată la PRO TV, ca actriță de telenovele, dar și ca prezentatoare. După ce a fost gazda mai multor emisiuni de succes, fanii Adelei Popescu se întreabă care va fi următorul pas în cariera ei și când o vor revedea pe micile ecrane. Adela Popescu a declarat recent că a simțit nevoia să ia o scurtă vacanță, după ce a trecut printr-o perioadă extrem de solicitantă. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea”, iar apoi „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Cabral, ca apoi să îl înlocuiască pe Măruță, cât timp prezentatorul se recupera de urma unor probleme de sănătate. Adela Popescu a vorbit despre planurile de viitor și a anunțat că cel mai probabil va reveni la TV din toamnă.

adela-popescuadela-popescu

Când revine Adela Popescu la PRO TV

Adela Popescu a vorbit recent despre pauza pe care și-a luat-o după o perioadă în care a fost extrem de ocupată, în plan profesional. Vedeta a simțit nevoită să ia o scurtă vacanță întrucât ajunsese într-un punct în care se simțea epuizată.

„Acum sunt tot felul de discuții, cel mai probabil în toamnă, așa discutăm acum, vedem exact ce proiect mi se potrivește, în punctul acesta suntem.

„„Sunt celebru, scoate-mă de aici' a început imediat după „Vorbește lumea', după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post.

Citește și: Adela Popescu a trecut prin clipe teribile în Republica Dominicană din cauza Uraganului Fiona: ‘Era ca in filmele cu sfârșitul lumii’

Citește și: Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona. Ce s-a întâmplat cu echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici: „În toate camerele e plin de apă'

Citește și: Cine sunt finaliștii America Express 2023. Echipa câștigătoare va pleca acasă cu 30.000 de euro

Citește și: „Delia își dorește copii. A fost judecată fără să se știe motivul'. Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei, face dezvăluiri surprinzătoare

Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat', a precizat vedeta pentru Playtech.ro.

Adela Popescu vrea să înregistreze o piesă mzuicală

Adela Popescu și-ar dori să revina la o vechea ei pasiune, muzica. Vedeta a declarat că deja i s-a propus să înregistreze o piesă și că s-ar afla în discuții pentru un proiect cinematografic, însă la acest moment nimic nu este bătut în cuie.

„În perioada asta am discutat despre o piesă compusă de Eneli, este o propunere pe care mi-a făcut-o mai de mult și este o piesă care îmi place foarte mult. Mi-a zis: „Hei, facem piesa! Hai să facem piesa!'.

Și ea s-a apucat să lucreze. Sunt în niște discuții pentru un film de lungmetraj și pentru alte proiecte, dar acum sunt discuții', a mai adăugat soția lui Radu Vâlcan, potrivit sursei citate.

FOTO: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton