Când s-au împrietenit, de fapt, Radu Ștefan și Violeta Bănică: "Frații se înțeleg mai bine când sunt mici de obicei, la noi..." / Relația lor nu a fost mereu așa apropiată ca acum

 Dumitrache Laura
.

Radu Ștefan și Violeta Bănică au o relație specială și se înțeleg foarte bine. Ștefan Bănică are trei copii, Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescum pe Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin și pe Alexandru, fiul pe care îl are împreună cu Lavinia Pîrva. Iată când s-au împrietenit, de fapt, Violeta și Radu Ștefan Bănică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Radu Ștefan Bănică și Violeta au participat împreună cu Andreea Marin la un eveniment Atipic Beauty. Cei doi frați au o relație specială și se înțeleg foarte bine. Cu toate astea, în copilărie, Ana Violeta și Radu Ștefan Bănică nu au fost foarte apropiați.

violeta si radu stefanvioleta si radu stefan

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că în prezent se înțelege foarte bine cu sora lui, Violeta, dar totodată recunoaște că în copilărie nu au fost atât de apropiați. Între Radu Ștefan și Violeta Bănică sunt șase ani diferență, iar în copilărie nu au avut o relație apropiată. Iată care este motivul!

Citește și: Cum se înțeleg Violeta și Radu Ștefan, copiii lui Ștefan Bănică. Andreea Marin: „Sunt ca două picături de apa și îi iubesc nespus'

Citește și:Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a acordat primul ei interviu: „Fac voluntariat într-un centru de reabilitare pentru adolescenți”

Citește și:Iulia Albu și iubitul ei participă la America Express 2024. Cine se mai află pe lista concurenților

Citește și:Ana Morodan, mesaj vehement pentru femeile care merg la cumpărături cu partenerii: „Îi întreabă dacă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in…”

Radu Ștefan Bănică și Violeta nu au fost apropiați în copilărie

Ștefan Bănică se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Artistul are trei copii minunați, pe Radu Ștefan, în vârstă de 21 de ani, din relația cu Camelia Constantinescu, Violeta, în vârstă de 15 ani, din căsnicia cu Andreea Marin și pe Alexandru, patru ani, cu actuala sa soție. Radu Ștefan și Violeta au o relație specială și se înteleg foarte bine. Recent, cei doi au participat împreună la un eveniment prezentat de Andreea Marin. Deși se înțeleg foarte bine în prezent, Radu Ștefan a dezvăluit că în copilărie el și Violeta nu aveau o relație apropiată.

Eu și Violeta ne înțelegem foarte bine, avem o relație foarte frumoasă și cu fiecare an ce trece ne înțelegem din ce în ce mai bine. Frații se înțeleg mai bine când sunt mici de obicei. La noi eu cred că e invers', a spus fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, potrivit click!

Violeta Bănică, despre fratele ei, Radu Ștefan

Violeta și Radu Ștefan Bănică au fost prezenți împreună la un eveniment important din Capitală. Fiica Andreei Marin a strălucit într-o rochie roșie la brațul fratelui său, Radu Ștefan Bănică. Fiica lui Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său, mai mare cu șase ani.

„El este prietenul meu cel mai bun, relativ, uneori… Glumesc (n.r.: râde) și ne înțelegem foarte bine, sincer', a declarat fiica Andreei Marin la Teo Show. De asemenea, Violeta a declarat că vrea să îl ia pe fratele său cu ea în America. „Eu nu o să plec dacă nu îl târăsc după mine. Da, eu refuz să plec fără fratele meu așa departe'. Peste doi ani, fiica Andreea Marin va pleca în America, la studii.

Andreea Marin: „Îi iubesc nespus”

Andreea Marin a fost foarte emoționată când și-a văzut fiica pe scenă la brațul fratelui ei, Radu Ștefan. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că a avut lacrimi în ochi și că îi iubește foarte mult pe Violeta, fiica ei, dar și pe Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică.

Am avut o mare bucurie profesională ca producător, dar și pe cea din suflet, ca mamă. Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor. De faptul că sunt doi tineri educați, cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru această gală.Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoși!', a spus Andreea Marin pentru Ciao!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton