Când se căsătoresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Și-au ales deja nașii

 Lupescu Anca
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt printre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă sunt tineri, ei au decis să își întemeieze împreună o familie, așa că în ziua în care a împlinit 18 ani, fiica lui Pavel Stratan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, artistul Edward Sanda.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A spus un DA din tot sufletul, nerăbdătoare să își înceapa viața alături de bărbatul viselor ei. Cei doi s-au logodit și abia așteaptă să ajungă în fața altarului pentru a își oficializa relația.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește’, a povestit Edward.

Momentan, cei doi nu locuiesc împreună, însă Cleopatra Stratan a declarat că așteaptă să își termine examenele, pentru că este încă elevă, și apoi se va muta cu logodnicul ei.

„Pentru că deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București. Dar când vine aici, la Chișinău, stăm amândoi’, a continuat artista.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au ales nașii

Naşii au fost deja aleşi. Este vorba despre fostul soţ al Lorei, actorul Dan Badea, şi actuala lui soție, Mădălina. Cei doi au au luat masa cu viitorii miri.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au îndrăgostit în luna februarie, înainte de pandemie: 'A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti”, a povestit Cleopatra Stratan. 

img-2-2img-2-2

Edward Sanda a declarat că nunta va avea locul în vara anului 2021.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!', a declarat Edward Sanda.

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se mută împreună: „Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii…'

Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat! Cum arată inelul de logodnă oferit de Edward Sanda

Emoții pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Părinții lor s-au cunoscut, în sfârșit! „Am stabilit lucruri serioase: nunta, botezul…”

Cleopatra Stratan este însărcinată? Imaginea controversată postată de Edward Sanda a stârnit un val de comentarii: „Aveți ceva să ne spuneți?”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au dus relația la un nou nivel! Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi tineri

Cei doi au vorbit și despre copii și au spus că își doresc unul singur. Cleopatra Stratan nu se grăbește însă să devină mamă prea curând, ci mai degrabă undeva în următorii 5 ani, le-a mărturisit artista fanilor ei.

„Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii este să facă ceea ce le place și să o facă din suflet. Dacă vor alege muzica, atunci să fie muzică, dacă o să fie sport, atunci să fie sport. Eu ca mamă o să îi susțin întodeauna’, a adăugat vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton