Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7. Surprize mari pentru fanii emisiunii

 Dumitrache Laura
.

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7. Insula iubirii se apropie de final, iar ultimele trei zile ale emisiunii vor veni cu mari surprize. Cele cinci cupluri vor avea parte de mari emoții și vor trebui să ia decizii neașteptate, care le pot schimba total viața. Iată când se difuzează finala Insula Iubirii 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan le va prezenta telespectatorilor momente senzaționale telespectatorilor emisiunii Insula iubirii. Prezentatorul TV îi va conduce pe cei zece concurenti la ceremonia finală a celui mai dur test de fidelitate.

finala insula iubiriifinala insula iubirii

Insula iubirii, sezonul 7, a adus în prim-plan cinci cupluri care au acceptat provocarea testului de fidelitate. Cinci băieți și cinci fete au locuit vreme de 21 de zile pe insule separate, alături de ispite feminine și masculine. La final, cuplurile se reunesc și iau decizii importante legate de povestea lor de dragoste.

Citește și: Speak a imitat-o pe Ema Oprișan de la Insula Iubirii, la un podcast. Cum a reacționat aceasta: „Rușinică…”

Citește și:Cum arată fosta soție a lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Seamănă izbitor cu Ema Oprișan

Citește și:Oana Monea, ispita de la Insula iubirii, deranjată de comentariile făcute de Speak la adresa ei: „Habar nu are despre ce vorbește…”

Citește și:Răzvan Kovacs de la Insula iubirii, surprins în compania unei blonde superbe, după zvonurile privind împăcarea cu Ema Oprișan: „Sufletul meu. Te iubesc'

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile de la Insula Iubirii se apropie de ceremonia finală. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de marea finală, iar telespectatorii vor avea parte de momente senzaționale. Finala reality show-ului va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20.30, duminică, pe 27 august 2023.

Cei care au urmărit până acum emisiunea, vor afla peste trei zile deciziile finale pe care concurentii le vor lua. Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudiu, Răzvan și Ema, Marius și Ana-Maria.

Bianca și Marius

Marius are 35 de ani si este fermier, iar iubita lui Bianca are 25 de ani și este creatoare de conținut. Cei doi au o poveste de dragoste ce durează de aproape patru ani și provin din același sat. Au început să se tatoneze încă de când ea era adolescentă. Marius a fost căsătorit și are un copil, dar după divorț a căutat-o pe Bianca. Concurentii locuiesc împreună, iar decizia de a participa la Insula iubirii au luat-o pentru a-și testa relația.

Bogdan și Claudia

Claudia are 35 de ani și este profesor de fitness, iar Bogdan are 34 de ani și este hair stylist. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram și sunt împreună de 1 an. S-au întâlnit în Italia, acolo unde ea locuia de la vârsta de 18 ani. Bogdan a convins-o pe Claudia să revină definitiv în România, unde spera să pună pe picioare propriul lui business. Claudia a fost cea care și-a dorit să participe la Insula iubirii pentru a se convinge că a luat cea mai bună decizie.

Iulian și Cristina

Cristina are 31 de ani, iar Iulian este 52 de ani. Au împreună o cafenea și sunt împreună de 11 ani. Au locuit câțiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în țară au cumpărat cafenea în care s-au cunoscut. Cristina și Iulian au venit la Insula iubirii pentru a le demonstra tuturor că dragostea nu are vârstă.

Răzvan și Ema

Emanuela, 31 de ani Răzvan, 31 de ani, de profesie DJ, s-au cunoscut pe internet. Ema are un copil dintr-o relație anterioră, iar la scurt timp după ce l-a cunoscut pe Răzvan, s-au mutat împreună. Cu toate astea, tânărul a înșelat-o, dar Ema a decis să-l ierte. Cei doi au acceptat provocarea de la Insula iubirii pentru a-și testa iubirea.

Marius și Ana-Maria

Ana Maria are 25 de ani, iar Marius are 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, și sunt împreună de un an și trei luni. Ana Maria și Marius consideră că sunt suflete pereche și sunt de nedespărțit. Lipsa tinerei de încredere în propria persoană se reflectă și in relația lor, așa că au luat decizia de a participa la Insula iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton