Când se difuzează Tu urmezi!, emisiunea lui Dan Negru de la Kanal D

 Dumba Gabriela
.

Apar schimbări în emisiunea lui Dan Negru de la Kanal D, Tu urmezi, legate de difuzarea pe post. Show-ul se bucură de popularitate și, prin urmare, a primit încă o zi pe post. Emisiunea Tu urmezi este un adevărat spectacol de televiziune, ce îmbină entertainmentul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Când se difuzează Tu urmezi!, emisiunea lui Dan Negru de la Kanal D. Începând din acest weekend, show-ul „Tu urmezi!', prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. Până acum, emisiunea era difuzată pe post doar sâmbăta, de la ora 20.00.

Castigatoare-Tu-urmezi-1.JPG8_Castigatoare-Tu-urmezi-1.JPG8_

Telespectatorii vor intra în continuare în lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii.

Mai mult decât atât, show-ul îi antrenează atât pe concurenţi, cât şi pe cei aflaţi în faţa micilor ecrane să gândească altfel pentru că, în runda finală a jocului, răspunsurile aşteptate la seria de întrebări sunt cele greşite.

Concurenţii sunt astfel provocaţi să iasă dintr-un tipar mental – o gimnastică a minţii care duce la alt nivel concursul.

Citește și: Dan Negru prezintă „Tu urmezi', o nouă emisiune, la Kanal D:'Prima dată în România…'

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri despre noua emisiune culturală pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D:„Mi s-a spus că publicul românesc e prost. Dimpotrivă’

În weekendul acesta, sâmbătă, celebritatea invitată în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă, canotoarea de aur a României şi președinte al Federaţiei Române de Canotaj, iar duminică îi vine rândul lui Selly (Andrei Şelaru) să le fie alături concurenţilor.

Când se difuzează Tu urmezi!, emisiunea lui Dan Negru de la Kanal D

Pe concurenții emisiunii Tu urmezi, de la Kanal D, îi așteaptă experiența unui adevărat spectacol de televiziune, tensiunea concursului, dar și premiile uriașe puse în joc.

Acestea se vor afla pe pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, „ascunse’ în niște cilindri pe care participanții îi vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru („Tripletă’).

Sumele puse la bătaie variază între 5.000 de lei și 150.000 de lei, dar concurenții au șansa de a-și adjudeca și un jackpot de 100.000 de lei, dacă ajung în runda finală.

Pentru a câștiga premiile puse în joc, concurenții trebuie să dovedească faptul că au cunoștințe din domenii diferite, perspicacitate și nu în ultimul rând atenție și viteză de reacție. De asemenea, stăpânirea de sine sub presiunea timpului este un atu foarte important în traseul concurentului, putând face diferența între eșec și câștig.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton