Când și unde va avea loc nunta Anisiei Gafton cu logodnicul ei, Serghei: „Am găsit o locație care se apropie de ceea ce ne dorim, dar mai căutăm”. Cum a fost cerută în căsătorie / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Când și unde va avea loc nunta Anisiei Gafton cu logodnicul ei, Serghei. Anisia Gafton își caută sală de evenimente pentru nunta cu iubitul ei Serghei! Când se mărită vedeta și cum a fost cerută de soție aflați în cele ce urmează. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița a mărturisit că nu se aștepta să fie cerută de soție și nu înțelegea de ce iubitul ei se comporta ciudat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anisia Gafton își caută sală de evenimente pentru nunta cu iubitul ei Serghei! Când se mărită actrița și cum a fost cerută de soție aflați în continuare. Vedeta a fost într-o vacanță de lucru, dar își mai dorește încă un sejur în luna septembrie, pentru că nu i-a fost suficient.

3401316045244413763203904592463800491692816n3401316045244413763203904592463800491692816n

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii”. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Tania Popa despre diferența de vârstă de 11 ani între ea și actualul soț: „Nu ne-a dat nimeni din anturajul nostru nicio șansă. Povestea noastră e de telenovelă, a fost drumul nostru. Eu fiind și după două mariaje, și cu un copil…” / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: „Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că…” Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

Anisia Gafton se declară mulțumită după operația la nas

Anisia Gafton a dezvăluit într-un interviu pentru viva.ro cum trebuie să arate sala în care va face nunta cu iubitul ei, Serghei, care a cerut-o de soție într-o vacanță.

Ce faci, Anisia? Ești de nerecunoscut. Pe tocuri imense… Nas nou…

Tocuri tot timpul am avut, pentru că îmi plac. Dar nas nou, într-adevăr, așa e și mă simt bine în pielea mea!

Te-ai obișnuit cu noua înfățișare, cu noul nas?

Eu m-am obișnuit de dinainte de a-l avea așa, de dinainte de a mă opera. Pentru că n-a fost ceva neobișnuit. Am împletit o deviație de sept cu esteticul, dar atenția mea a fost mai mult, totuși, pe deviația de sept. Faptul că mi s-a îndreptat nasul e ca și când mi-aș fi pus buze. Zic și eu așa. Pentru că eu nu am buze, nu am nimic, nici botox. E ca și cum mi-aș fi adăugat niște acid în buze sau așa ceva. M-am înfrumusețat cu această intervenție.

Cum se menține în formă

Dar ce mănânci de arăți așa?

Păi, eu mănânc ce apuc. Dieta 'ce apuc' e foarte bună, dragele mele. Nu știu cum, dar așa stă treaba. Nu e recomandată, dar 'ce apuc' ăsta face minuni. Și mai ales că nu stau locului. Știi cât am fugit eu până aici? Din greșeală am intrat în altă clădire și m-a adus un băiat până aici. Am fugit pe toace și nu orișicum, noptiere. Eu nu îmi iau tocuri mici, ci 'noptiere'. Și am fugit cu ele de gâfâiam când am ajuns aici. Gâfâiam și eu, și el. Și, gândește-te, 500 de calorii tot s-au dus. Și, uite, acum am mâncat un pateuț… Ce am apucat și eu!

Și iar o iei la fugă la plecare și mai pierzi calorii…

Exact. Ai văzut?

Anisia Gafton a fost în vacanță în Grecia

Spune-mi, cum a trecut vara asta pentru tine? Ai fost în vacanță?

Am fost în Grecia și vreau să mă mai duc și în septembrie, pentru că, mi se pare că nu a fost suficient.

Unde în Grecia?

În Atena. Am avut spectacole de stand-up, a fost senzațional.

Deci, tot cu treabă?

Cu treabă, da. Dar îmi iau în septembrie încă o săptămână să mă relaxez undeva la plajă.

Cum a fost Anisia Gafton cerută în căsătorie

Și cu măritatul cum este? Cum a decurs cererea în căsătorie?

Cererea în căsătorie a fost așa: s-a dispus de un inel… Se pune băiatul în genunchi și scoate un inel cu diamant -de preferat din acela cât mai mare- să le arăți la fete 'că se vede și din tramvai'. Rețeta asta este! Se adaugă multe emoții și trebuie să se filmeze, că altfel nu se poate. Așa am făcut.

Te așteptai să te ceară?

Nu mă așteptam. Și cel mai fain e când nu e aștepți. Eu chiar nu m-am așteptat. Eu credeam că omul acesta are probleme psihice înainte de acest moment, pentru că era foate ciudat. Dar el avea emoții, nu știa unde să mă ceară. Ne aflam în Grecia și s-a pus pe un muntișor… și acolo voia să mă ceară numai că era plin de turiști și nu reușea. Noi trebuia să filmăm ceva, eu am văzut că se tot strâmba, tot pufnea și l-am tot întrebat ce are. Eu nu mai înțelegeam nimic. După care a găsit un drumuleț pe munte care nu era așa la vedere pentru turiști și acolo m-a cerut, în final.

Anisia Gafton: „Nu m-am așteptat'

Și ai înțeles de ce se comporta ciudat?

Da, în fine, m-am lămurit. I-am și zis: 'Eu cred că trebuie să te duci undeva, să îți faci un control. Nu înțeleg ce este cu reacțiile acestea'. Ba filmăm, ba nu filmăm, acuma pufnește, acum râde… și el, de fapt, nu știa unde să mă ceară de soție. Ca motanul care voia să își marcheze teritoriul.

Și când ai văzut că scoate inelul cum ai reacționat?

Prima dată am zis că poate l-a furat de undeva… Glumesc, desigur. Nu m-am mai gândit la nimic, pentru că nu m-am aștepătat. Într-adevăr, a fost un moment destul de emoționant. L-am luat eu și l-am pus pe deget când l-am văzut! N-am mai așteptat, l-am luat direct: 'Da, mulțumesc. Era și cazul…' Da a fost emoționant. Și până atunci nu văzusem români în Atena, chiar nu văzusem și abia atunci urcau pentru prima dată niște români și ne-au felicitat. Când ne-au văzut și ne-au spus: 'A, uite, o cere…' și s-au bucurat. Nu știu cum s-au nimerit și românii ăia acolo!

Când și unde va avea loc nunta Anisiei Gafton cu logodnicul ei, Serghei

Ați stabilit ceva?

Da, o să facem prin vară, la anul, nunta. În vară, sigur. Am găsit o locație care se apropie de ceea ce ne dorim, dar mai căutăm.

În Grecia sau în București?

Noi ne dorim în afara Bucureștiului să fie locația unde facem nunta, mai exact undeva în pădure, nu chiar în Capitală, ci undeva la aer liber. Dar mai căutăm.

Succes!

Mulțumesc, asemenea.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton