Când și unde va avea loc ceremonia comemorativă a lui Stephan Pelger. Anunțul familiei designerului: "Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt invitați..."

 Dumitrache Laura
.

Stephan Pelger a încetat din viață pe 7 iunie, la vârsta de 44 de ani. Creatorul de modă și-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă multă durere. În urmă cu câteva ore, familia designerului a anunțat că când și unde va avea loc slujba de comemorare a lui Stephan Pelger.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Stephan Pelger a plecat dintre noi în urmă cu câteva zile, după ce a decis să-și pună capăt zilelor. Creatorul de modă se lupta de mult timp cu depresia, iar în ultima perioadă ieșiseră de la dezintoxicare. Familia designerului este îndurerată și i-a anunțat pe cei apropiați când și unde va avea loc slujba de comemorare a lui Stephan Pelger.

353429254_785006459958256_3717870464583369341_n-1024×1024-1353429254_785006459958256_3717870464583369341_n-1024×1024-1

Stephan Pelger va fi incinerat, iar cenușa sa va fi trimisă în Germania, acolo unde înmormântat tatăl său. Familia creatorului de modă a transmis un mesaj, unde a oferit toate detaliile despre ceremonia comemorativă.

Citește și:Cine va moșteni averea lui Stephan Pelger. Creatorul de modă a lăsat în urmă lucruri de valoare

Citește și:„Avea insomnii și urma să se interneze pe…” Doky Scarlat, asistenta personală a lui Stephan Pelger, a fost ultima persoană care a vorbit cu el înainte să moară

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cătălin Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Ștefan Nistor: „Simți că ți se dă o a doua șansă'

Citește și:Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Antonia: „Eu n-am avut norocul ei. Sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că…'

Când va avea loc ceremonia comemorativă a lui Stephan Pelger.

Stephan Pelger s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani, după ce și-a pus capăt zilelor. Creatorul de modă s-a sinucis în urmă cu câteva zile, în locuința sa din Capitală. Un vecin l-a găsit fără suflare și a anunțat autoritățile, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Familia creatorului de modă a făcut un anunț, unde a dat detalii despre ceremonia comemorativă.

„Joi, 15 iunie 2023, la ora 11 va avea loc o slujbă religioasă evanghelică pentru comemorarea creatorului de modă STEFAN PELGER, la capela Cimitirului Evanghelic din București, unde va fi depusă urna cu rămășițele sale pământești. După ceremonie, urna va pleca în Germania către locul de veci al familiei sale. Prietenii și apropiații, împreună cu toți cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, sunt invitați să participe la ceremonial și să-i fie alături pe ultimul drum. Florile pot fi depuse la capelă.
Adresa Cimitirului Evanghelic: Sos. Giurgiului 4, Sector 4, București.München, 13 iunie 2023. Familia Pelger'

Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor

Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în cursul zilei de joi, 8 iunie, în locuința sa din sectorul 2 al Capitalei. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei, iar cazul a fost preluat de Serviciul omoruri. Potrivit surselor, cauza decesului ar fi fost sinucidere. Moartea creatorului de modă i-a șocat pe cei care l-au cunoscut și nu numai. Stephan Pelger se lupta cu depresia, dar întotdeauna încerca să rămână pozitiv în fața problemelor sale.

„Vestea morții iubitului nostru Steffi ne-a îndurerat profund și suntem copleșiți de valul de reacții din întreaga Românie și a lumei modei. De la o vârstă fragedă, dragul nostru Steffi a fost un om iubitor, cald, creativ și plin de viața. În ciuda dificultăților întâmpinate pe parcursul vieții, el a avut o copilărie și o adolescență protejată și, grație hărniciei și a poftei sale neobosite de a munci, a devenit un creator de modă recunoscut și apreciat. În ciuda succeselor sale, a rămas mereu cu picioarele pe pământ și s-a dăruit familiei și prietenilor săi.Chiar dacă iubitul nostru Stefan ne-a părăsit atât de devreme, creațiile sale minunate și personalitatea sa iubitoare și generoasă sunt moștenirea ce va păstra memoria sa vie. Vei fi în inimile noastre pentru totdeauna, dragul nostru Steffi', a transmis familia Pelger, pe Instagram.

Stephan Pelger: „Visul copilăriei mele era …'

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți designeri de modă de la noi din țară. Acesta a devenit faimos atât în România, cât și în străinătate. Pe lângă faptul că își dorea să își găsească sufletul pereche, Stephan Pelger visa să aibă un adăpost pentru animale.

„Visul copilăriei mele era să am un adăpost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur, pentru că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale', mărturisea în emisiunea „În oglindă', marele creator de modă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton