Cântăreața Alessia a ajuns să cântărească 39 de kilograme: "Mi-a dispărut musculatura complet, îmi cauzează dureri"

 Radulescu Ruxandra
.

Cântăreața Alessia a ajuns să cântărească 39 de kilograme. Alessia a făcut o mărturisire copleșitoare despre o perioadă foarte dificilă din viață ei, când, din cauza unor probleme de sănătate, a slăbit foarte mult. Vedeta a recunoscut că ajunsese la o greutate de doar 39 de kilograme, atunci când s-a îmbolnăvit de TBC. Chiar dacă a înfrânt boala, Alessia a rămas cu sechele fizice, ce-i cauzează dureri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața Alessia a ajuns să cântărească 39 de kilograme. Artista Alessia, 40 de ani, a trecut printr-o perioadă deosebit de dificilă în 2019, când s-a îmbolnăvit de TBC. Artista ajunsese să cântărească doar 39 de kilograme din cauza bolii și, pe lângă acest necaz, trebuia să aibă grijă, singură, de fiul ei de doar câțiva anișori. Alessia a depășit toate aceste obstacole, însă, boala și-a pus amprenta asupra organismului ei. Vedeta și-a pierdut musculatura, iar acest aspect îi cauzează dureri în zona implanturilor mamare.

alessia-5-1alessia-5-1

Cântăreața Alessia a ajuns să cântărească 39 de kilograme

Alessia a supraviețuit unei boli cumplite, TBC, deși ajunsese să cântărească doar 39 de kilograme. Artista a explicat că, înainte să aibă probleme de sănătate, își pusese implanturi mamare sub mușchii pieptului. Din păcate, boala i-a distrus musculatura, astfel că acum se confruntă cu mari dureri.

Citește și: Elena Băsescu a ajuns la spital din cauza unui accident la călărie. A fost filmată în scaun cu rotile

Citește și: Reghe a postat un clip emoționant cu Bebeto, fiul său și al Anamariei Prodan. După divorț, impresara l-a acuzat că-și vede foarte rar copilul

Citește și: David Popovici a început, astăzi, Bacalaureatul! De ce dă examenele la Vălenii de Munte și ce materii a ales

Citește și: Marea iubire a Irinei-Margareta Nistor a fost un bărbat însurat: „În scenariul vieții mele s-a strecurat și…'

'Când m-am îmbolnăvit în 2019, am slăbit și am avut 39 de kilograme. Atunci când îți pui implanturile trebuie să fii cea mai slabă, nu este indicat să slăbești după ce îți pui implanturi. Mi-a dispărut musculatura complet și a rămas pe piele implantul. Arată la fel de bine, doar că nu mai este susținut de mușchi și îmi cauzează dureri.', a declarat Alessia, la Antena Stars.

Alessia a fost diagnosticată cu apă la plămâni și TBC

După ce s-a îmbolnăvit de TBC, Alessia a fost nevoită să petreacă trei săptămâni pe patul de spital. Vedeta a aflat, în 2019, că are apă la plămâni și TBC, iar toate acestea au apărut din cauza stresului. Alessia s-a chinuit foarte mult, la vremea aceea, pentru a-și crește singură băiețelul, fiind extrem de bolnavă.

'Mă descurcam foarte greu, fiind singură cu el, stăteam în afara Bucureștiului. Nu mai aveam nici mașină. M-am consumat foarte mult și am făcut pe fond de stres fel și fel de chestii.', a mai spus artista.

Alessia a fost agresată de fostul ei soț

Alessia și soțul ei s-au despărțit după o poveste de dragoste care a durat 15 ani. În 2017 artista a adus pe lume, un băiețel pe nume Alvin. Despărțirea însă nu a fost posibilă pe cale amiabilă. Cei doi s-au luptat în tribunal pentru custodia copilului.

„Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui. Mi-a arătat dosul, om la 60 de ani. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile m-am întors să-mi iau copilul. A coborât mama lui cu Alvin, am deschis ușa, am ieșit să-l iau în brațe, dar aceasta mi l-a smuls din brațe. Copilul urla.

L-a strigat pe soțul ei, a venit, m-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința. Trăgea de copil ca de un ursuleț de pluș, efectiv. Când a văzut că nu scapă de mine, femeia l-a tras efectiv de șolduri și s-a trântit efectiv pe asfalt cu el’, a declarat Alessia într-un interviu acordat pentru emisiunea TeoShow de la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton