Cântăreața Alessia a făcut pace cu fostul iubit împotriva căruia a cerut ordin de protecție, de dragul copilului lor. Cum s-au afișat: „Am râs, ne-am purtat ca o familie"

 Tudorache Simona
.

Alessia și Ionuț, tatăl copilului ei, au făcut pace de dragul fiului lor, Alvin. Cei doi s-au războit în trecut în declarații, ba chiar artista a solicitat, în trecut, și un ordin de protecție, asta ca să își țină iubitul la distanță. Acum toate astea au rămas în urmă. Alessia și Ionuț au pozat alături de fiul lor, Alvin, în familia fericită la deschiderea anului școlar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Alessia și Ionuț au mers împreună la terapie și au vorbit despre problemele lor. Nu s-au împăcat, dar încearcă să fie acolo pentru copilul lor. Alessia nu știe dacă va mai forma un cuplu cu Ionuț, dar lasă timpul să aleagă. Deocamdată, le e e bine așa și se sfătuiesc întotdeauna înainte de a lua o decizie.

alesia 8-0alesia 8-0

Alessia a mers cu iubitul pentru care a cerut ordin de protecție la deschiderea școlii

Alessia și Ionuț au înțeles că cel mai important e fiul lor și au lăsat în urmă lucrurile urâte pe care le-au trăit. Acum sunt o adevărată echipă și fac totul pentru fericirea lui Alvin.

„Am fost împreună cu Ionuț în prima zi de școală, pentru că știm că este important pentru Alvin. Nu ne-am împăcat, dar avem o relație frumoasă pentru copil.  Eu cu o seară în urmă am avut concert și mi se părea că nu mai ajung acasă. Îi pregătisem totul de dinainte, ghiozdanul, hainele, dar uitasem de flori. Am luat florile la 00.00, am găsit o florărie non-stop. M-a întrebat tatăl lui: Flori luăm mâine? Am zis că nu avem cum că va fi extrem de aglomerat. Am găsit cu greu o florărie. 
Eu am avut concert, iar de dimineață am plecat împreună pe la 5.00 ca să ajungem la timp în Constanța.  El nu are permis, are permisul suspendat pentru că îi place viteza, așa că eu am fost șoferița. Pe drum să știi că am purtat și câteva discuții că suntem mândri de cum manageriem situația acum. Am râs, ne-am purtat ca o familie, avem inside jokes, glumele noastre. Când am ajuns, sora mea îl îmbrăcase pe Alvin, am ajuns la fix cât să-l luam pe el și să ajungem la școală' , a declarat Alessia pentru Cancan.

Alessia nu se gândește la împăcare

Alessia nu știe dacă timpul o să vindece toate rănile, dar își dorește liniște pentru fiul ei, care nu trebuie marcat de toate aceste traume.

Nu trebuie să te gândești la împăcare pentru că Dumnezeu își face treaba și le așază pe toate cum este mai bine. Nu mai mergem la terapie pentru că avem deja rezultatele, suntem bine și nu mai are sens. Alvin este cel mai important, noi am înțeles că un copil care crește cu un singur părinte va deveni un adult cu traumă dacă cei doi nu reușesc să managerieze lucrurile astfel încât să nu îi tulbure starea emoțională. Noi nu ne dorim ca Alvin să crească cu o traumă, așa că am decis să fim cum trebuie să fim: O familie cu doi părinți responsabili și maturi.  Alegem să vedem partea bună a lucrurilor și să lăsăm lucrurile care au trecut în trecut, de asta au trecut. Important este să o luăm de la punctul zero, adică din prezent și să vedem ce facem în viitor„, mai spune ea.

Citește și: Cum arată Petre Magdin la 81 de ani. Soția lui este un real sprijin pentru el: „La noi a fost dragoste la prima vedere. Nu am mai putut să stăm unul fără celălalt”

Citește și: Catinca Roman recunoaște că e adepta operațiilor estetice: „Mi-am făcut implanturi mamare acum 20 de ani, și pe atunci nu era așa, o ‘modă’, ca acum. Am simțit nevoia…”. Cum se menține în formă, de când nu se „mai chinuie” cu diete / EXCLUSIV

Citește și: Kate Middleton a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie: „Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele”

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Grebenișan și Cristian, noul iubit: 'Eu am fost cea care a făcut primul pas. Ne cunoaștem de 10-15 ani…'

Citește și: Ce s-a întâmplat după ce Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reunit de dragul fiicei lor. De ce s-a enervat vedeta: „Au început să îmi jignească fata…”

Alessia și Ionuț au avut o relație toxică

Alessia recunoaște că relația pe care a trăit-o în trecut cu Ionuț a fost una toxică. „Relația noastră a fost toxică la un moment dat. Cred că au fost multe așteptări din ambele părți, familiile, stresul, vârsta și copilul, și ratele, toate și-au pus amprenta. A fost un amalgam de lucruri și multă presiune care s-a pus pe noi', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton