Cântăreața Sia a născut în secret, la 48 de ani. Imagini în premieră cu fiul ei, "S"

 Dumba Gabriela
.

Cântăreața Sia Furler a născut în secret, la 48 de ani! Artista australiană s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul vieții și medicii au asigurat-o că nu poate avea copii, dar iată că minunea s-a întâmplat și, la mai puțin de un an de la nunta cu Dan Bernard, cei doi au devenit părinții unui băiat. Primele imagini cu „S”, copilul pe care Sia și l-a dorit atât de mult!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe numele său întreg Sia Kate Isobelle Furler, cântâreața australiană s-a căsătorit pentru a doua oară, în mai 2023, cu Dan Bernard, după o relație de doi ani. Nunta lor romantică, dar cât se poate de discretă, a avut loc în Portofino, la Villa Olivetta, deținută de creatorii de modă italieni Stefano Dolce și Domenico Gabbana.

untitled-12untitled-12

Sia Furler a devenit mama unui băiat, la 48 de ani! Primele imagini cu fiul artistei, „S”

În ultimele luni au apărut speculații legate de o posibilă sarcină a îndrăgitei Sia, artista celebră pentru peruca ei în două culori, iar fanii au discutat intens pe această temă, pe grupurile dedicate artistei, însă în lipsa unei confirmări oficiale.

Recent, pe o pagină de Instagram dedicată Siei, intofurler, au apărut câteva fotografii cu Sia, care poartă în brațe un bebeluș. Fanii au crezut inițial că este copilul unor prieteni apropiați, însă persoana care moderează această pagină a confirmat că este vorba chiar despre fiul Siei Furler.

Fotografiile în care apare fiul misterioasei Sia au fost surprinse la o petrecere privată pe care Tonya, o bună prietenă a artistei, a organizat-o în cinstea sărbătoririi viitorului său copil. Deocamdată, Sia nu a confirmat oficial că a devenit mamă.

Momentan nu s-a aflat ce nume va primi cel mic, însă este cunoscut faptul că Sia a ales un nume care începe cu litera S.

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…’/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Cum se menține în formă Lavinia Pîrva, la aproape 40 de ani, deși nu ține dietă: „Nu îmi este ușor. Nu accept ideea ‘grasă și frumoasă, am mereu în minte…’ Ce spune acum despre operațiile estetice și ritualurile de frumusețe / EXCLUSIV

În anul 2019, Sia Furler a adoptat doi băieți adolescenți

Sia a dezvăluit în anul 2020 că, în urmă cu un an, a adoptat doi adolescenți în vârstă de 18 ani, la vremea aceea. În cadrul unui interviu acordat atunci, cântăreața de origine australiană a spus că cei doi băieți 'deveniseră prea mari pentru sistemul de asistență maternală', așa că a decis să devină tutorele lor legal.

'Anul trecut, am adoptat doi băieți. Aveau 18 ani, acum au amândoi 19 ani. Erau prea mari pentru sistemul de asistență maternală și, da, îi iubesc', a explicat ea. 'Amândoi au suportat cam greu carantina. Amândoi fac lucruri bune pentru ei, multe chestii educaționale'.

La doar două luni de la anunțul că este mamă, Sia a dat de veste că fiul ei mai mic are doi copii cu iubita lui. „Fiul meu mai mic are doi copii. Sunt bunică. Sunt îngrozită de-a dreptul. Nu, sunt bine', a dezvăluit Sia în cadrul Zane Lowe’s Apple Music show.

De altfel, în trecut, Sia, pe numele complet Sia Furler, a declarat că își dorește să rămână singură toată viața și a vorbit despre avansurile pe care i le-a făcut lui Diplo, colegul său din proiectul LSD.

'I-am scris un mesaj, în care i-am spus: hei, știi, ești unul dintre cei cinci oameni de care sunt atrasă sexual, iar acum, că am decis să fiu singură pentru tot restul vieții mele și tocmai am adoptat un fiu, nu am timp de relații… Dacă ești interesat de sex fără obligații, dă-mi un semn', i-ar fi spus artista colegului și prietenului ei, Diplo.

„O mare parte din relația noastră ne-o petrecem încercând să nu facem sex, pentru a nu strica relația de afaceri, dar el este super hot', a mai spus interpreta hitului „Chandelier' despre relația cu Diplo, la vremea aceea.

Sia Furler a avut mari probleme de sănătate

În anul 2019, Sia Furler a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară, sindromul Ehlers Danlos, şi a dezvăluit pe Twitter că se confruntă cu dureri îngrozitoare.

„Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur„, a scris Sia pe Twitter la vremea aceea.

Sindromul Ehlers-Danlos afectează unul la 2.500 – 5.000 de indivizi și este cauzat de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacţionează cu colagenul. Ca urmare, apar modificări în ţesutul conjunctiv; fragilitatea pielii şi instabilitatea articulară sunt rezultatul cantităţii reduse ori calităţii defectuoase a colagenului

În 2013, Sia a făcut public faptul că s-a luptat cu dependențe în trecut: medicamente care se dădeau pe bază de rețetă și alcool. Însă după ce a fost diagnosticată cu hipertiroidie, a reușit să scape de dependențe, iar în 2018 a celebrat opt ani de abstinență.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton