Cântărețul de muzică populară Mile Povan, găsit mort în casă, la 31 de ani: „Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Nu răspundea la telefon, iar mașina…”

 Oana Pantazi
.

Cântărețul de muzică populară Mile Povan a fost găsit mort în casa sa din Arad. Apropiații artistului sunt în stare de șoc, mai ales că acesta avea doar 31 de ani și nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut cu numele de scenă Mile Povan, a fost găsit mort în locuința sa, aflată în zona UTA, din municipiul Arad. Apropiații și vecinii sunt în stare de șoc, pentru că artistul avea doar 31 de ani și li se pare că ar fi încetat din viață ca urmare a unui infarct.

49393591_2509856902376409_3818750041003130880_n49393591_2509856902376409_3818750041003130880_n

Cântărețul de muzică populară Mile Povan, găsit mort în casă

Potrivit criticarad.ro, Mile Povan s-a prezentat la UPU pentru că se simţea foarte rău. Nu a rămas însă internat peste noapte. Din nefericire, cele mai negre bănuieli ale apropiaților lui Mile Povan s-au adeverit. De ceva timp, acesta nu răspundea la telefon, iar asta l-a făcut pe fratele său să intre cu forța în apartament și l-a găsit pe artist zăcând fără suflare.

Citește și: „Are o altă direcție, direcția business-ului. Margherita de la Clejani a renunțat la cântări, după scandalul drogurilor

Citește și: Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2: „Am agățat pe forum, veneau fanele și…

Citește și: Jorge a trăit o experiență supranaturală după moartea tatălui său: „Nu credeam că o să trăiesc vreodată…. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu 17 ani

Citește și: Unde sărbătoresc Brigitte și Florin Pastramă cinci ani de relație, chiar de Ziua Îndrăgostiților: ‘Nu mai rezist la frig… Când se întorc în România / EXCLUSIV

Medicii sosiți la fața locului nu au mai avut ce face pentru artist. Conform primelor informații, se pare că Mile Povan ar fi făcut infarct.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă', spun vecinii, conform glsa.ro.

Apropiații, șocați de moartea artistului Mile Povan

În scurt timp, mesajele de condoleanțe au împânzit rețelele de socializare, prietenii și fanii ținând să-și exprime regretul cu privire la moartea prematură a lui Mile Povan.

„O veste atât de tristă, nu îmi vine să cred. Un bun prieten și coleg talentat, prea repede ai plecat de lângă noi, nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace ! Condoleanțe familiei îndurerate'.

 „NU VOM UITA NICIODATĂ DE TINE Mile Povan. Cuvintele sunt sărace pentru a exprima durerea pierderi tale! Condoleanțe întregii famili. Rămâi pentru veșnicie al nostru coleg și prieten ! Ne vom reîntâlni cu toții, însă tu ai ales să pleci mai repede. Lăutar am fost o viaţă-ntreagă. Al meu cântec de lume mă leagă. Dragoste, necaz sau bucurie. Şi-alte patimi ce-mi spuneaţi doar mie. Astea lăutarul vi le cântă. Ce păcat că lumea mâine-l uită. Lăutarul, lăutarul. Cel ce v-a-ndulcit amarul. Amintirea-i va rămâne. Doar în cântece şi-n rime. Ca s-ajung să cânt o viaţă. Am râs cu lacrimi pe faţă. Am plâns, lume-n rând cu tine, Dar tu uiţi uşor de mine”.

„Ieri ai bucurat tot natu’. Azi te plânge tot Banatu’ Maramureșu’, Bihoru’, Prieteni, frați, ti-or duce doru’. Condoleanțe familiei, celor apropiați, cât și colegilor de cântec!”

„Mai fraților, ce este viata omului ? Lăsați răutățile și profitați de viata cât puteți!!Dumnezeu sa te odihnească în pace Mile Povan, de acum vei cânta în ceruri !!”

„,,Nimeni nu-i nemuritor” pe pământ, dar în gândul celor care te-au apreciat, vei fi mereu nemuritor! Odihnă veșnică, Mile Povan!”

„Dumnezeu să-l odihnească in pace! Nu imi vine sa cred! Drum lin, prietene!”

„Cu sufletul trist și cu lacrimi în ochi ne alăturăm și noi celor care îl plâng pe colegul nostru, Mile Povan! Am fost colegi la Școala Populară de Artă și acum mulți ani, Grigo, soțul meu, a făcut parte din formația cu care cânta Mile. O voce atât de frumoasă și un suflet atât de bun! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

„O veste tristă în lumea muzicii!!Doamne, nu ne vine să credem. Mile Povan, omul, artistul nostru drag, s-a stins din viață la o vârstă mult prea tânără !! Pe viitor v-a cânta in ceruri Câtă tristețe. Odihna veșnică și condoleanțe familiei! Păcat, mare păcat….Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

„Nu realizez și sunt întristată profund de această veste! Numai Dumnezeu știe ce treabă mai importantă are cu tine în ceruri. Atunci când pleci din lume….pentru cei dragi nu contează vârsta,dar tu …atât de tânăr,și cu tot viitorul în față,ai plecat mult prea devrene. Rămas bun Mile Povan!!!”

„Astăzi sufletul îmi este în lacrimi. Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a celei mai minunate persoane și de omenieNimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu ne am așteptat la o așa veste ,dragul nostru Mile Povan”, sunt doar o parte dintre mesaje.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton