Cardi B și soțul ei Offset s-au despărțit, după un mariaj de șase ani: "Sunt singură de ceva vreme..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cardi B și soțul ei Offset s-au despărțit, după un mariaj de șase ani. Cardi B a confirmat pe Instagram că este o femeie singură și că s-a despărțit de partenerul ei, rapperul Offset, alături de care este mama a doi copii. Cardi B și Offset s-au căsătorit în 2017, iar relația lor a fost presărată cu certuri și despărțiri. Artista de 31 de ani susține că de această dată separarea este definitivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cardi B a dezvăluit, într-un live pe rețeaua socială, că nu știa cum să dea lumii de veste că s-a despărțit de Offset, cei doi fiind căsătoriți din 2017. Cardi B și Offset s-au căsătorit în au devenit soț și soție în 2017 și au împreună o fiică pe nume Kulture, în vârstă de cinci ani, și un băiețel Wave, în vârstă de doi ani. Cardi B și Offset nu sunt la prima despărțire, însă artista susține că de data aceasta este definitivă.

Grammy Awards 2023: RED CARPETGrammy Awards 2023: RED CARPET

Cardi B și soțul ei Offset s-au despărțit, după un mariaj de șase ani

Timp de șase ani, Cardi B și Offset au avut parte de o relație cu suișuri și coborâșuri, existând nenumărate acuzații de infidelitate. Acum, artista a dezvăluit că este o femeie singură, într-o postare pe contul său de Instagram. Ea a mărturisit că își dorește să înceapă anul 2024 într-o notă optimistă și speră la „o viață nouă și un nou început'. 

Citește și: Cum s-au cunoscut Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și cum a fost la prima lor întâlnire: „A doua zi am fost la mănăstire, un călugăr ne-a spus că…'. Artista nu voia o relație cu el, la început

Citește și: Cine e Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are origini libaneze, a locuit în Italia și deține un restaurant cu o stea Michelin

„Mi-a fost frică să… nu mi-e frică, dar pur și simplu nu știu cum să spun lumii. Simt că azi a fost ca un semn. Ultima dată când am intrat pe Live am cam vrut să vă spun, dar nu știam cum să vă spun, așa că m-am răzgândit', le-a spus cântăreața fanilor ei.

Soțul lui Cardi B, acuzat că ar fi înșelat-o pe artistă cu o colegă de breaslă

În cei șase ani de mariaj, Cardi B a aflat că Offset ar fi înșelat-o cu mai multe femei. Una dintre ele, care ar fi și cea mai recentă cucerire a rapperului, este artista rap Chrisean Rock. Cardi B a mărturisit că nu crede că soțul ei a înșelat-o cu mai tânăra ei colegă de breaslă, dar că nici nu-i pasă.

Nu cred că este adevărat, nu mă interesează să aflu, pentru că sunt singură de ceva vreme, deja', a spus Cardi B în live.

Știrea separării vine să confirme ruptura dintre cei doi. Anterior, Cardi și Offset și-au dat unfollow pe rețelele sociale, alimentând zvonurile despărțirii. Cei doi s-au aflat în aceeași situație în decembrie 2018, când ea a anunțat prima separare de rapper.

În 2020, Cardi B a depus actele de divorț

De-a lungul relației, Cardi B a aflat că Offset a înșelat-o de nenumărate ori. Cei doi s-au aflat în aceeași situație în decembrie 2018, când ea a anunțat prima separare de rapper, iar în 2020, Cardi B a depus chiar actele de divorț, dar l-a primit înapoi pe Offset, în ciuda infidelității lui.

În 2020, Cardi B a depus chiar actele de divorț, dar l-a primit înapoi pe Offset, în ciuda infidelității lui.

FOTO: Hepta


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton