Care a fost cea mai grea experiență a Andreei Ibacka în rolul de mamă până acum: „Opt luni am dormit în fund. Nu credeam că pot supraviețui. Am avut niște nopți îngrozitoare...”

 Calin Maria Bianca
.

Care a fost cea mai grea experiență a Andreei Ibacka în rolul de mamă până acum. Andreea și Cabral Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii absolut superbi. Cei doi au toate motivele să se mândrească cu fiica și fiul lor, însă actrița recunoaște că la început nu i-a fost deloc ușor cu creșterea copiilor și a trecut prin momente neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka este destul de discretă cu viața ei intimă și personală, astfel că nu obișnuiește să facă postări despre viața ei privată sau să vorbească prea mult despre familia ei. Totuși, recent a fost invitată în podcast-ul Ilincăi Vandici, unde a vorbit pe larg despre rolul de mamă a doi copii, Namiko (5 ani) și Tiago (2 ani), dar și cum a fost pusă la încercare în primele luni de viață ale copiilor ei.

andreea-ibacka-a-spus-tot-ce-s-a-intamplat-in-olanda-cand-ea-si-familia-ei-au-vizitat-o-pe-fiica-lui-cabral-din-prima-casatorie-1andreea-ibacka-a-spus-tot-ce-s-a-intamplat-in-olanda-cand-ea-si-familia-ei-au-vizitat-o-pe-fiica-lui-cabral-din-prima-casatorie-1

Citește și: De ce a renunțat Andreea Ibacka la emisiunea pe care o prezenta la Happy Channel: „Am discutat și am hotărât împreună cu echipa”

Citește și: Andreea Ibacka a vrut să prezinte Bravo, ai stil!. Ce s-a întâmplat după casting a dezamăgit-o: „Pe surse, am aflat că aveam șanse reale”

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de 9 ani, dar vrea să întrerupă alăptarea, pentru că are probleme de sănătate: „Cred că este cazul. O să fie destul de greu'

Citește și: Dana Nălbaru, răspuns ironic genial pentru cei care îi comentează aspectul fizic pe social media: „Te părăsesc, pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii”

Care a fost cea mai grea experiență a Andreei Ibacka în rolul de mamă până acum

Andreea Ibacka a povestit faptul că rolul de mamă nu a fost deloc unul ușor pentru ea, mai ales în primele luni de la naștere ale copiilor. Într-adevăr, aceea este una dintre cele mai dificile perioade când vine vorba despre un bebeluș. Actrița a simțit totul foarte intens, mai ales orele de nesomn, în care trebuia să stea trează noapte de noapte, fiindcă bebelușii se trezeau foarte des, chiar din 40 în 40 de minute.

„Fizic a fost mai greu de fapt, pentru că se trezea des, la 40 de minute. Primele 8 luni am avut niște nopți îngrozitoare. Și eu eram o mamă mult mai bună înainte de a avea copii. Ideal e să ții copilul în patul lui, eventual în camera lui. La al doilea copil nu am reușit nici măcar să-l țin în pat, trebuia să-l țin doar în brațe, dar nu aveam voie să ne întindem în pat, stăteam doar pe fotoliu sau pe canapea cu el în brațe, la piept, îl alăptam, cu bluza ridicată, gâtul strâmb, dormind în fund”, a spus Andreea Ibacka în podcast-ul Ilincăi Vandici.

Andreea Ibacka: „Nu m-am enervat niciodată'

Nu, nu a trecut deloc repede această perioadă. Andreea Ibacka a explicat că vreme de 8 luni s-a confruntat cu această experiență, care la un moment dat a lăsat-o și pe ea fără cuvinte. E clar că nopțile nedormite adunate duc la epuizare, stres și nervozitate, însă se pare că actrița a trecut testul cu brio, chiar fără a se enerva, tocmai pentru că a înțeles ce impune rolul de mamă.

„8 luni am dormit în fund. M-aș fi așteptat și eu să fiu mult mai nervoasă decât am fost, pentru că privarea de somn este o metodă de tortură. Dar, pregătită fiind pentru faptul că etapa asta va trece și că el nu degeaba îmi cere să îl țin la piept și să avem contact, piele pe piele, și nu degeaba cere sân la fiecare 40 de minute, am fost foarte relaxată: asta e misiunea mea și că binele suprem este binele copilului meu. Nu m-am enervat niciodată”., a continuat Andreea Ibacka.

Cum a făcut Andreea Ibacka față etapelor dificile din rolul de mamă

Mulți se întreabă cum a reușit Andreea Ibacka să treacă peste această perioadă fără a avea nevoie de ajutor și fără a claca. Ei bine, s-a descurcat de minune și a dezvăluit și care a fost secretul ei. Mai precis, și-a setat un mindset bun încă de la început, astfel că nu i-a dat voie corpului să cedeze, chiar dacă orele de somn și odihnă erau din ce în ce mai puține și mai avea foarte puțin până când striga după ajutor la propriu.

„Prima oară, când nu credeam că pot supraviețui cu doar atâta somn, eram mult mai irascibilă și mi se părea că n-ai cum, că trebuie să vină cineva să mă salveze din această situație. De fapt, putem să trecem peste mult mai multe obstacole decât credem inițial. Trebuie doar să avem mindset-ul corect. Atunci când am avut un mindset sănătos, am avut performanță, chiar și în anumite zone în care nu m-am pregătit”, a mai adăugat aceasta.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton