Care au fost cele mai grele clipe din viața lui Bogdan Boantă, de până acum: „Am avut parte de momente dificile. Îmi era teamă de eșec”

 Dumba Gabriela
.

Bogdan Boantă a făcut echipă cu prietena lui bună, Cocuța, la Asia Express, în 2019, când au avut parte de o super aventură în India. Coregraful își amintește momentele grele de care au avut parte atunci și cum își dorea în fiecare seară să plece acasă. Deși, la un moment dat, au fost anunțați drept câștigători Asia Express 2019, Cocuța și Bogdan Boantă au fost eliminați înainte de marea finală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bogdan Boantă și Cocuța au părăsit cu ochii în lacrimi Asia Express 2019, lăsându-i să se lupte, în finală, pe Ruby și Robert și CRBL și Oase. Într-un final, după cum ne amintim, ediția din India a show-ului Asia Express a fost câștigată atunci de Oase și CRBL, care s-au întors în România cu premiul de 30.000 de euro.

boanta-si-cocuta1_97409600boanta-si-cocuta1_97409600

Bogdan Boantă, despre cele mai grele momente de la Asia Express 2019

La 5 ani distanță, Bogdan Boantă își menține credința că Asia Express a fost cel mai greu proiect din viața lui, însă a rămas cu multe amintiri frumoase din acea perioadă.

Asia Express este unul dintre cele mai frumoase și cele mai grele proiecte la care am participat vreodată. Mi-a plăcut extrem de mult, dar fiind o fire competitivă, mă enerva groaznic când nu eram pe primul loc. Am trecut prin toate stările în fiecare zi, în decurs de câteva minute: de la agonie la extaz, de la bucurie la lacrimi. Și trebuie să recunosc că, dacă acum aș primi un plic, aș pleca negreșit, fără să stau pe gânduri!

În fiecare seară îmi doream să plecăm acasă. Și asta pentru că, în timpul zilei și pe timpul cursei, adrenalina era foarte, foarte sus. Când se dădea stop race și trebuia să ne căutăm cazare, nivelul adrenalinei scădea brusc și începeam să simțim foame, sete, oboseală, frustrare.

Și pentru că nu găseam niciodată cazare imediat, toate aceste stări se accentuau cu fiecare minut petrecut în stradă. Și atunci îmi doream cel mai mult să plecăm acasă. Însă dimineața, când se dădea start race, intra necuratul' (așa îi spuneam boost-ului de adrenalină) în mine și abia așteptam nebunia cursei„, și-a amintit Bogdan Boantă, într-un interviu acordat fanatik.ro.

Citește și: Nicu Covaci a murit. Liderul trupei Phoenix s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani, internat în spital: „Prin TOT ce ne-a lăsat Moștenire, Nicu Covaci este, de azi, Pururi, NEMURITOR!

Citește și: Mircea Baniciu, după moartea lui Nicu Covaci: „Drum lin! Regrete imense!. Au făcut istorie împreună în trupa Phoenix, dar s-au și certat de multe ori

Mutarea de la Cluj la București a fost extrem de grea pentru Bogdan Boantă

Pasiunea pentru dans l-a determinat pe Bogdan Boantă să se mute de la Cluj la București, iar schimbarea aceasta majoră l-a afectat foarte mult.

Nu am avut parte de momente nefericite în viață, Doamne îți mulțumesc! Am avut parte de momente dificile, dar nu extrem de greu de trecut. A fost greu să mă mut la București. Să las toată viața mea de la Cluj și să mă mut într-un oraș mare, nou, unde nu cunoșteam pe nimeni. Unde nu aveam niciun prieten, unde nu știam absolut nimic.

Mult timp așa am și trăit: mergeam în Buftea la repetiții și apoi direct acasă. Nu am văzut mult timp nimic din București. Am învățat orașul după harta metroului pentru că mergeam mult cu metroul. Lăsasem tot acasă. De la familie și prieteni la amintiri, la locuri, la vise și veneam într-un loc necunoscut, înfricoșător, nou. A trebuit, practic, să o iau de la zero și să îmi construiesc o viață aici. Asta a fost cel mai greu„, a mai spus Bogdan Boantă.

Nu teama de un oraș mai mare îl speria, ci frica de eșec. Mai cu seamă că nu știa pe nimeni în Capitală și acest lucru a fost copleșitor pentru Bogdan Boantă, la început.

Știam că este un nou pas în cariera mea și îmi era teamă de eșec. Deci putea la fel de bine să fie Timișoara sau Brașov. Ideea de eșec era cea care mă speria, nu neapărat că mă mutam în alt oraș. Bineînțeles că mi-a fost foarte greu. Aveam 20 de ani, nu cunoșteam pe nimeni. Nici măcar nu aveam unde să locuiesc în București. Nu aveam habar de nimic. Am venit pur și simplu pentru dans, iar restul variabilelor le-am rezolvat din mers.

Îmi amintesc că, înainte cu două zile de a mă muta la București, încă nu aveam unde să stau. Am reușit să rezolv asta cu o zi înainte de plecare și am locuit trei zile la o cunoștință foarte îndepărtată pentru că atât mă putea primi. Am stat acolo trei zile timp în care aveam repetiții la Buftea și tot am reușit să găsesc un loc în cămin pentru a mă putea muta. Iar apoi, din banii strânși, am reușit să mă mut cu chirie și tot așa.„, și-a amintit Bogdan Boantă în același interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton