Care este, de fapt, meseria de bază a lui Dan Bittman: „Am făcut meditații cu Dinu Patriciu, l-am avut profesor pe Tăriceanu”

 Radulescu Ruxandra
.

Care este, de fapt, meseria de bază a lui Dan Bittman. Dan Bittman, solistul trupei Holograf, este cunoscut drept unul dintre cei mai buni muzicieni de la noi din țară, însă artistul s-a îndreptat, în tinerețe, către o cu totul altă meserie. Dan Bittman a ajuns un muzician de valoare, însă pe vremea când era tânăr a făcut meditații cu Dinu Patriciu și a dat licența cu profesorul Călin Popescu Tăriceanu. Iată ce meserie a vrut să aibă artistul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Care este, de fapt, meseria de bază a lui Dan Bittman. Dan Bittman este un muzician foarte apreciat și solistul trupei Holograf, alături de care a făcut istorie la festivalul Cerbul de Aur sau pe scena Eurovision. Puțini știu că Bittman și-a dorit inițial să devină arhitect și a făcut meditații pentru admiterea la facultate, cu afaceristul Dinu Patriciu. De asemenea, Dan Bittman a dat examenul de licență cu Călin Popescu Tăriceanu, care la vremea aceea era asistent universitar.

erpsync-main-image-detailserpsync-main-image-details

Care este, de fapt, meseria de bază a lui Dan Bittman

Dan Bittman a povestit despre cum în tinerețe s-a pregătit intens pentru o carieră în arhitectură. Artistul și-a dat seama ulterior că muzica este drumul pe care vrea să-l urmeze, însă luase foarte în serios, la un moment dat, o carieră de arhitect.

Citește și: Cum probleme de sănătate are și cum se simte Dan Bittman, după ce a spus că este în pauză vocală: „Or să vadă cu ochii și or să audă cu urechile lor”

Citește și: Dan Bittman are din nou probleme cu vocea: „Sunt în pauză vocală”. În urmă cu zece ani și-a revenit după ce a luat o pastilă care costa 16 lei

Citește și: Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV: „Sunt excepțional de bine. În prezent, pregătesc…'

„Nu mi-a părut niciodată rău că am ales muzica în detrimentul meseriei de constructor. Cândva, am vrut să devin arhitect și am făcut meditații cu Dinu Patriciu. Am ratat însă primul examen și fiindcă nu am dorit să pierd un an de viață am dat examen, în același an, la Construcții. Iar la examenul de licență l-am avut asistent pe tânărul profesor, pe atunci, Călin Popescu Tăriceanu, un cadru didactic foarte atent cu pregătirea studenților săi.„, a declarat Dan Bittman pentru Impact.ro.

Dan Bittman: „Nu e niciun fel de regret”

Dan Bittman a mărturisit că mai are multe de oferit ca artist și este dechis propunerilor, mai ales că nu regretă niciun pas din cariera sa. Bittman a mai anunțat că a reluat seria de concerte alături de Holograf.

„Nu e niciun fel de regret pentru cei 15 ani de televiziune la care am fost participant direct. Am spus ce am avut de spus! Acum e timpul altora, mai tineri și mai proaspeți. Sigur că dacă ar mai exista vreo propunere, nu înseamnă că o voi refuza fără să mă gândesc la ea, dar e o foarte mică probabilitate ca așa ceva să se întâmple.

Nu-mi fac vise deșarte! Însă cu muzica e cu totul altceva! Am reluat în forță seria de spectacole și constatăm și eu și colegii mei că lumea e tare dornică să revină în sălile de concerte. Ceea ce nu poate fi decât un lucru îmbucurător”, mai spune Dan Bittman, exclusiv pentru Impact.ro

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton