Care este motivul certurilor dintre Anca Serea și Adi Sînă: "Eu sunt supusă lui..." Cine face primii pași spre împăcare

 Radulescu Ruxandra
.

Care este motivul certurilor dintre Anca Serea și Adi Sînă. Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 12 ani, iar de șapte ani sunt soț și soție. Cuplul are împreună șase copii și reușesc să îmbine cu succes profesia cu viața de familie. Anca Serea a recunoscut că mariajul lor este unul nornal, în care, în mod firesc, mai apar și certuri. Iată de la ce izbucnesc micile conflicte în familia celor doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Care este motivul certurilor dintre Anca Serea și Adi Sînă. Fosta prezentatoare Anca Serea și actualul ei soț, Adi Sînă, au o relație de peste 12 ani, iar de șapte ani sunt căsătoriți. Cei doi au reușit să facă față tuturor provocărilor și și-au creat o familie minunată, ce include șase copii. Anca Serea a mărturisit că niciun mariaj nu este ușor și este nevoie de muncă pentru ca relația să funcționeze. Certurile sunt inevitabile și în căsnicia Ancăi Serea și Adi Sînă, însă esențial este faptul că știu să depășească astfel de momente împreună. Iată de unde pornesc micile conflicte în dintre Anca Serea și Adi Sînă.

serea_3_size20serea_3_size20

Care este motivul certurilor dintre Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea a recunoscut că se ceartă adesea cu soțul ei, Adi Sînă, iar atunci fosta prezentatoare refuză să mai comunice o vreme cu el. Ea a precizat că ea și Adi Sînă se șicanează adesea și totul pornește de la faptul că nu sunt mereu de acord unul cu celălalt.

Citește și: Cum au devenit Anca Serea și Adi Sână proprietarii vilei de 500.000 de euro în care au stat cu chirie: „Este o casă foarte costisitoare, foarte obositoare fizic”

Citește și: Anca Serea și Adi Sână – Atracţie ca la prima întâlnire

Citește și: Sensy este însărcinată în 4 luni: 'Nu am amânat nunta. Nu mă deranjează deloc să fiu mireasă cu burta la gură. E totul stabilit…'

Citește și: Primele declarații ale milionarului Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan, după ce s-a aflat că are o relație cu impresara: „Sunt o persoană…”

Foarte des, chiar. (n.r. se ceartă) În bula magică de iubire suntem, dar oamenii se mai ceartă, se mai împacă. Câteva zile, categoric. (n.r. au stat fără să vorbească) Doar că el vorbește cu mine, eu nu vorbesc cu el. Ne șicanăm. Ne mai șicanăm uneori, dar este clar că după o anumită vreme mai intervin idei care nu sunt chiar cap în cap, conform așteptărilor lui sau așteptărilor mele. Uneori, da, este nevoie de timp, este nevoie de timp și de spațiu.', a declarat Anca Serea pentru Ego.ro.

Anca Serea, despre relația cu Adi Sînă: „Eu sunt supusă lui”

Anca Serea a menționat că Adi Sînă este cel care face primii pași spre împăcare atunci când cei doi se mai ceartă. De asemenea, fosta prezentatoare a declarat că este „supusă” soțului ei, însă fiecare ocupă propriul rol în cadrul familiei.

Acesta este rolul bărbatului, să împace femeia. Doar zice, dar nu sunt. (n.r. șefa lui) Nu, suntem amândoi pe același loc. Mai degrabă eu sunt supusă lui, dar nici nu mi-ar plăcea să fiu șefa cuiva, chiar deloc. Poate a glumit, o să îl întreb. Și el este foarte puternic. El este capul familiei, fără dar și poate. De multe ori, ne completăm, sincer vorbind. Nu este o competiție între noi. Pot să spun că eu mă ocup mai mult de copii și de educația lor mai mult decât o face el, dar el se ocupă de partea de business, de creație. Ne împărțim rolul, așa e normal.', a mai adăugat Anca Serea pentru aceeași sursă.

De ce nu merge Anca Serea la concertele lui Adi Sînă

Anca Serea nu a evitat să vorbească nici despre gelozie și a mărturisit că în urmă cu ceva ani obișnuia să resimtă mai des acest sentiment. Ulterior, soția lui Adi Sînă a realizat că este firesc ca partenerul ei să aibă fane. Anca Serea a recunoscut că nici în ziua de azi nu se duce la concertele soțului ei.

Este normal să fie așa. (n.r. să aibă fani) Eu mă bucur pentru fiecare succes pe care îl are el, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Atâta timp cât suntem admirați și iubiți, cred că ne hrănim cu asta. Eu am înțeles acest lucru din primul moment în care l-am acceptat în viața noastră. Este artist, are nevoie de admirație, de susținere, dar până la un anumit punct.

Eram foarte geloasă. (n.r. la începutul relației) Nici acum nu mă duc, ce să fac acolo? (n.r. la concerte) Am o părere foarte bună despre mine. Dacă ar fi vreodată ca cineva să mă înlocuiască, ar fi foarte greu să fie acel cineva în viața mea și în viața lui. Nu există competiție, sunt convinsă. Cu gelozia, era problema mea, nu a lui. Nu mi-a dat niciodată motive. Am zis, a avea fane și a fi susținut reprezintă ceva normal, este meseria lui și îl iubesc așa cum este el. L-am acceptat cu bune și mai puțin bune, la fel cum a făcut și el.' a mai completat Anca Serea.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton